Hodnocení 17. kola fan povídek - Ice & Fire
Hodnocení 17. kola fan povídek - Ice & Fire
Autor vítězné povídky 17. kola získá knihu Oheň a krev, kterou věnovalo nakladatelství ARGO. Hodnocení bude probíhat do 31. srpna 2019. Můžete rozdat maximálně 20 bodů (samozřejmě je možno dát i méně). Jednotlivým povídkám lze udělit nejvíce 5 bodů. … celý článek
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jako obvykle, pokud najdete nějakou chybu, neváhejte mi napsat do pošty.
Takže kdyby se prodloužilo alespoň o týden tak bych to také uvítal.
Víte co, budeme se držet místního koloritu a nechám to do konce září.
Tedy, musím říct, že to bylo hodně těžké!!! Protože bodů bylo málo a povídek hodně, musela jsem se s těžkým srdcem uchýlit i k nulovému bodovému hodnocení. Obvykle chci dát aspoň jeden bod, ale tentokrát jsem musela nějak rozsypat těch 20 mezi tolik dobrých povídek, že se to jinak nedalo, a moc mne to mrzí.
Předem děkuji výherci, protože ač mezi ním budou mí dva favorité, nebo někdo jiný, konkurence byla tentokrát hodně silná a vyhrát by si zasloužilo víc autorů, ne-li rovnou všichni ;). Ono hodnotit je snadné oproti tomu uchopit nápad, sepsat ho do přijatelné a čtivé formy, která zaujme čtenáře, a hlavně jít s kůží na trh.
Já osobně, když jsem ještě četla a hodnotila, jsem značila číslo povídky a k tomu bodové hodnocení do wordového souboru v počítači, který mám vyčleněný na různé poznámky a úkoly.