Nějakou drobnost bych už měla víceméně hotovou. To ostatní budu posílat asi až koncem termínu, hrát by se s tím dalo ještě půl roku :-) A jak jsi na tom ty?
Ach ten konec, ten závěr... Malo by to vygradovať, ale mám pocit, že sa mi to rozsýpa pod rukami a ja nie a nie to dokončiť. Mám poslednú vetu, aspoň myslím, že si ju fakt ponechám a viem ako to chcem skončiť, ale dostať sa tam tak, aby to vyvrcholilo a nie vyšumelo do stratena... Kumšt. A to som myslela, že to už budem mať včera.
Za sebe musím Ašaře velice poděkovat. Věci opravdu rozumí a je od ní moc milé, že je ochotná věnovat svůj čas a práci někomu jinému. Psát bez zkušebního čtenáře je totiž sice možné, ale výsledek s ním může být o hodně lepší :-)
Šéfové jsou většinou přesvědčení, že finanční kompenzace stačí :-) a v tomhle konkurovat ani nemůžem. Mimochodem, jak to vlastně vypadá s termínem odevzdání? Stíháte dopsat, nebo se bude ještě prodlužovat?
Nu... ne, že by mne ten nízký počet nemrzel, ale zas (člověk musí hledat klady) se budou lépe rozdělovat body a čtení a hodnocení snad tentokrát nebudou trvat tak dlouho :-).
Komentáře
S novým kolem to byla rychlovka - a hezký výběr, třeba se přidá i někdo nový
Jo, doufám, že prilákame niekoho ďalšieho.
Tých slov pribúda a pribúda a pri tom som jednu dve scény škrtla. :D
Mimochodem, jak to vlastně vypadá s termínem odevzdání? Stíháte dopsat, nebo se bude ještě prodlužovat?