Vyhlášení výsledků 19. kola I&F fan povídek - Ice & Fire

upraveno 15. prosince 2020 v Povídky
imageVyhlášení výsledků 19. kola I&F fan povídek - Ice & Fire

Známe dalšího vítěze. Výsledek hlasování byl opět velmi těsný.   1. místo: Oakenfist – povídka č. 6 s celkovým počtem 30 bodů, 2. místo čejka – povídka č. 3 s počtem 28 bodů, 3.-4. místo: Aviv – povídky č. 1 … celý článek

Číst celý článek zde

Komentáře

• Gratuluji vítězi.
    A ještě jednou děkuji všem autorům za hezké čtení.
  • Blahoželám, šestka bola fakt nádherná a dojemná. Nápady na témy do ďalšieho kola už máš?
    Vďaka za túto príležitosť písať, za účasť, spätnú väzbu a Nevadin manažment.
  • @Aviv Za zpětnou vazbu určitě nemáš zač. Tvé povídky byly moc pěkný a doufám, že do dalšího kola zase něco napíšeš.
  • upraveno 15. prosince 2020
    Taky blahopřeji, protože ta povídka měla srdce fanouška, který si chce prožít svůj příběh v Martinově světě a podělil se o něj s ostatními. Tím dostala zvláštní krásu a právě to hodně oceňuji. Arya je vlastně dost opomíjená postava, ale tady měla konečně svoji příležitost.
    Jinak ještě jednou díky Nevadě za trpělivost a ochotu se o soutěž starat. Nemáš to s námi přepisovači lehké :-)
  • OakenfistOakenfist Alyn Dubová pěst :o)
    Díky všem. Co taky máme dělat, když se Mistr loudá, než za něj trochu zaskočit a ukrátit si čekání ... snad se osmělí další zdejší návštěvníci a přispějí svojí troškou do AWOIAF univerza. Těším se na další kolo. Kdo vybírá témata, prosím ?
  • No jo, nejspíš už i hlemýždě se ptají, že kde se sakra ten kulatý pán zdržel. :D
    Víťaz ich vyberá. Z času na čas to hodil do publika, nech navrhujú veci, myslím, že sa to dá aj spojiť, že časť autor, časť publikum, ale každopádne máš právomoc vybrať tri témy do ďalšieho kola. Voľný téma ako čtvrtá možnosť je súčasťou inventára. Ak som niečo poplietla, nech ma Nevada opraví.
  • Gratuluji vítězi i ostatním umístěným, a děkuji i těm, co se neumístili, za velmi pěkné a kvalitní čtení, které, jak píše Oakenfist, mi pomáhá krátit si čekání na originál :-).
  • Gratuluji vítězí i všem zúčastněným k povedeným kouskům :applause:
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Oakenfist napsal(a):

Kdo vybírá témata, prosím ?

Aviv napsal(a):

Víťaz ich vyberá. Z času na čas to hodil do publika, nech navrhujú veci, myslím, že sa to dá aj spojiť, že časť autor, časť publikum, ale každopádne máš právomoc vybrať tri témy do ďalšieho kola. Voľný téma ako čtvrtá možnosť je súčasťou inventára. Ak som niečo poplietla, nech ma Nevada opraví.

Naprosto přesně.
    čejka napsal(a):

Jinak ještě jednou díky Nevadě za trpělivost a ochotu se o soutěž starat. Nemáš to s námi přepisovači lehké :-)

Děkuji. Opravy a přepisování problém nejsou (pro tohle nutkání mám pochopení). Ale musím říct, že s tím neustálým protahováním termínů je to čím dál těžší.
  • Moc gratuluji vítězům a jsem moc zvědavá na nová témata k povídkám :)
    Tak jsem se zamyslel nad možnými tématy dalšího kola. Prošel jsem témata předchozích kol a snažil se vybrat takovou pestrou směsku – s různým záběrem i formou. Pokud by se něco nelíbilo, dejte vědět, mám v záloze ještě další alternativy.
    1) „Když jsme válčili s …“ – válečné tažení z pohledu prostých vojáků nebo domácích rytířů, tj. „malých postav.“ Příběh ve stylu promluvy septona Meribalda o psancích z „Hostiny pro vrány“ (kapitola Brienne V), což je jedno z hlavních Martinových témat – obyčejní lidé ve vleku dějinných událostí a her mocných.
    2) „Jamie Lannister: Padouch nebo hrdina?“ – když už mi Jamie přinesl vítězství, bylo by hezké si jednu z nejlépe napsaných postav Ságy probrat z různých úhlů. Můžete si vybrat jakoukoli kapitolu z jeho života – rané techtle mechtle s Cersei, návštěvu na Řekotočí s dopisem Sumnera Crakehalla, turnaj na Harrenově v Roce falešného jara, malér s Aerysem, Šeptající les … případně jakýkoli jiný příběh, i alternativní scénáře jeho života: co by, kdyby.
    3) „Povídka v dopisech“ – pište o čemkoli, ale v duchu „Nebezpečných známostí“ Choderlose de Laclos, epistolárního románu. Ať příběh letí vpřed na křídlech havranů … pardon, krkavců.
  • @Nevada Ještě jednou se omlouvám, za zdržování. Vím, nemáš to s námi jednoduché. Slibuji za sebe, že se do příště budu více snažit.

@Oakenfist 1. a 3. téma se mi moc líbí.
    Jaime je můj oblíbenec a už jsem zde o něm několikrát psal. Jen nevím jestli pro autory není jedna postava příliš úzké téma. :-k
  • Možno kebyže nemusí byť protagonistom, ale mať v poviedke pomerne významnú rolu?
  • upraveno 19. prosince 2020
    Proč ne? Ono není zase tak jednoduché přijít ve dvacátém kole s tématem, co by se mohlo chytnout. Tohle jsou nové, hezké a osvěžující nápady, které mají poměrně široký rozptyl. Navíc si je každý autor může přizpůsobit podle inspirace (a možná i podle toho, co má právě rozpracovaného v šuplíku). Hlavně aby sis vybral sám a ti, co slibovali, že to tentokrát zase zkusí ;-)
    Za Jamieho mám náhradníka - 4) "Legendární souboj" - střetnutí bojovníků - ať už legendárních rytířů, nebo bájných zvířat. Co třeba Erryk vs Arryk ? Vhagar vs Arrax ? Daemon Černožár vs Gwayne Corbray ? Krvevran vs Hořkoplát ? Arthur Dayne vs Usměvavý rytíř ? Souboj u Věže Radosti ? Deadmatch bří Cleganů ? A co všechno k těm soubojům vedlo ? A co se stalo potom ? Nebo souboje, ke kterým nikdy nedošlo, a proč ?
  • To zní dobře.
  • @Oakenfist To je veľmi dobrá téma... A takisto gratulujem k výhre. :applause:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.