Blahoželám, šestka bola fakt nádherná a dojemná. Nápady na témy do ďalšieho kola už máš? Vďaka za túto príležitosť písať, za účasť, spätnú väzbu a Nevadin manažment.
Taky blahopřeji, protože ta povídka měla srdce fanouška, který si chce prožít svůj příběh v Martinově světě a podělil se o něj s ostatními. Tím dostala zvláštní krásu a právě to hodně oceňuji. Arya je vlastně dost opomíjená postava, ale tady měla konečně svoji příležitost. Jinak ještě jednou díky Nevadě za trpělivost a ochotu se o soutěž starat. Nemáš to s námi přepisovači lehké :-)
Díky všem. Co taky máme dělat, když se Mistr loudá, než za něj trochu zaskočit a ukrátit si čekání ... snad se osmělí další zdejší návštěvníci a přispějí svojí troškou do AWOIAF univerza. Těším se na další kolo. Kdo vybírá témata, prosím ?
No jo, nejspíš už i hlemýždě se ptají, že kde se sakra ten kulatý pán zdržel. :D Víťaz ich vyberá. Z času na čas to hodil do publika, nech navrhujú veci, myslím, že sa to dá aj spojiť, že časť autor, časť publikum, ale každopádne máš právomoc vybrať tri témy do ďalšieho kola. Voľný téma ako čtvrtá možnosť je súčasťou inventára. Ak som niečo poplietla, nech ma Nevada opraví.
Gratuluji vítězi i ostatním umístěným, a děkuji i těm, co se neumístili, za velmi pěkné a kvalitní čtení, které, jak píše Oakenfist, mi pomáhá krátit si čekání na originál :-).
@Nevada Ještě jednou se omlouvám, za zdržování. Vím, nemáš to s námi jednoduché. Slibuji za sebe, že se do příště budu více snažit.
@Oakenfist 1. a 3. téma se mi moc líbí. Jaime je můj oblíbenec a už jsem zde o něm několikrát psal. Jen nevím jestli pro autory není jedna postava příliš úzké téma. :-k
Proč ne? Ono není zase tak jednoduché přijít ve dvacátém kole s tématem, co by se mohlo chytnout. Tohle jsou nové, hezké a osvěžující nápady, které mají poměrně široký rozptyl. Navíc si je každý autor může přizpůsobit podle inspirace (a možná i podle toho, co má právě rozpracovaného v šuplíku). Hlavně aby sis vybral sám a ti, co slibovali, že to tentokrát zase zkusí ;-)
Komentáře
A ještě jednou děkuji všem autorům za hezké čtení.
Vďaka za túto príležitosť písať, za účasť, spätnú väzbu a Nevadin manažment.
Jinak ještě jednou díky Nevadě za trpělivost a ochotu se o soutěž starat. Nemáš to s námi přepisovači lehké :-)
Víťaz ich vyberá. Z času na čas to hodil do publika, nech navrhujú veci, myslím, že sa to dá aj spojiť, že časť autor, časť publikum, ale každopádne máš právomoc vybrať tri témy do ďalšieho kola. Voľný téma ako čtvrtá možnosť je súčasťou inventára. Ak som niečo poplietla, nech ma Nevada opraví.
@Oakenfist 1. a 3. téma se mi moc líbí.
Jaime je můj oblíbenec a už jsem zde o něm několikrát psal. Jen nevím jestli pro autory není jedna postava příliš úzké téma. :-k