Vyhlášení výsledků 19. kola I&F fan povídek - Ice & Fire
Vyhlášení výsledků 19. kola I&F fan povídek - Ice & Fire
Známe dalšího vítěze. Výsledek hlasování byl opět velmi těsný. 1. místo: Oakenfist – povídka č. 6 s celkovým počtem 30 bodů, 2. místo čejka – povídka č. 3 s počtem 28 bodů, 3.-4. místo: Aviv – povídky č. 1 … celý článek
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
A ještě jednou děkuji všem autorům za hezké čtení.
Vďaka za túto príležitosť písať, za účasť, spätnú väzbu a Nevadin manažment.
Jinak ještě jednou díky Nevadě za trpělivost a ochotu se o soutěž starat. Nemáš to s námi přepisovači lehké :-)
Víťaz ich vyberá. Z času na čas to hodil do publika, nech navrhujú veci, myslím, že sa to dá aj spojiť, že časť autor, časť publikum, ale každopádne máš právomoc vybrať tri témy do ďalšieho kola. Voľný téma ako čtvrtá možnosť je súčasťou inventára. Ak som niečo poplietla, nech ma Nevada opraví.
Děkuji. Opravy a přepisování problém nejsou (pro tohle nutkání mám pochopení). Ale musím říct, že s tím neustálým protahováním termínů je to čím dál těžší.
1) „Když jsme válčili s …“ – válečné tažení z pohledu prostých vojáků nebo domácích rytířů, tj. „malých postav.“ Příběh ve stylu promluvy septona Meribalda o psancích z „Hostiny pro vrány“ (kapitola Brienne V), což je jedno z hlavních Martinových témat – obyčejní lidé ve vleku dějinných událostí a her mocných.
2) „Jamie Lannister: Padouch nebo hrdina?“ – když už mi Jamie přinesl vítězství, bylo by hezké si jednu z nejlépe napsaných postav Ságy probrat z různých úhlů. Můžete si vybrat jakoukoli kapitolu z jeho života – rané techtle mechtle s Cersei, návštěvu na Řekotočí s dopisem Sumnera Crakehalla, turnaj na Harrenově v Roce falešného jara, malér s Aerysem, Šeptající les … případně jakýkoli jiný příběh, i alternativní scénáře jeho života: co by, kdyby.
3) „Povídka v dopisech“ – pište o čemkoli, ale v duchu „Nebezpečných známostí“ Choderlose de Laclos, epistolárního románu. Ať příběh letí vpřed na křídlech havranů … pardon, krkavců.
@Oakenfist 1. a 3. téma se mi moc líbí.
Jaime je můj oblíbenec a už jsem zde o něm několikrát psal. Jen nevím jestli pro autory není jedna postava příliš úzké téma. :-k