20. kolo pojmu zároveň jako testovací, nebo spíš vyhodnocovací. Jestli máte o povídky zájem, zkuste dodržet termíny na první dobrou - u psaní i hodnocení.
(Čímž samozřejmě netvrdím, že musíte psát za každou cenu.)
Skvěle, tak snad nás v tom ostatní taky nenechají. Možná by se mohl přidat Baron a další, co vynechali minulé kolo? Že to zkusíte... A to nemluvím o objednávkách, co tu opakovaně padly, že ;-)
@Baron Jako čtenáře mě to sice mrzí, ale na druhou stranu Tě úplně chápu. Když už se s něčím hraješ takovou dobu, tak stojí za to počkat si, až povídka dozraje. Taky jsem musela jednu odložit, protože jí kousek chybí
@Aviv Pak by měl tomu klubu předsedat Martin :-D @čejka Mrzí mi taky, že jsem to nestihl. Doufal jsem, že se tohle kolo zúčastním. Každopádně na povídky od ostatních se už těším.
@čejka Já na tom teď vůbec nepracoval. Počítal jsem, že to dopíši do příštího kola (snad ještě nějaké bude) a navíc jsem měl teď trochu jiné starosti. Dnes mi pustili taťku z nemocnice.
Komentáře
Budu se těšit na další povídky tohoto kola.
A samozřejmě budu velmi kvitovat i příběh o Arthurovi ;-).
(Čímž samozřejmě netvrdím, že musíte psát za každou cenu.)
@čejka Mrzí mi taky, že jsem to nestihl. Doufal jsem, že se tohle kolo zúčastním.
Každopádně na povídky od ostatních se už těším.