Děkuji za hlasy i za gratulaci. A spolubojovníkům moc díky za snahu o realizaci témat. Taky mi přijde, že se všichni zlepšujeme, kvalita děl stoupá, tlačíme se navzájem nahoru. GRRM by se měl začít třást ...
@Oakenfist Povídka z mořského světa byla opravdu mimořádná (dala bych ji i víc než čtyři body, ale už mi vzhledem k celkovému počtu žádný nezbyl). Gratuluji vítězi :applause: @Aviv Tvůj Norvos byl ovšem také velice působivý. Doufám, že dojde na slíbené pokračování
I já děkuji za všechny hlasy a za milé komentáře. Musím ještě poděkovat Ašaře za její názor zkušebního čtenáře u povídky o Jenny. Pomohla mi doladit text v závěru (upozornila mne na nedokončenou poslovu poslovu reakci na dopis a některé další detaily, hlavně překlepy, které snadněji najdou dva ;-)). Je skvělé mít si s kým text probrat ještě před zveřejněním. Díky 8-)
Přidávám se k pochvalným ódám na autory a všem blahopřáním. Leviatan by můj tip na vítěze, ale bylo to pro mě hodně těsné, protože i ostatní povídky byly propracované a velice pěkné. Díky všem, co píší, že mám možnost se takto vracet do světa Písně, mám pocit, že jsem v ní pořád doma, i když je to nějaký ten pátek, co vyšel Tanec s draky.
@čejka : Děkuji za veřejnou pochvalu. Ty již moc dobře víš, že pro mne je to čest Tě číst ;).
Komentáře
@Aviv Tvůj Norvos byl ovšem také velice působivý. Doufám, že dojde na slíbené pokračování
Každopádně bych chtěl poděkovat i ostatním autorům za krásné čtení.
@čejka : Děkuji za veřejnou pochvalu. Ty již moc dobře víš, že pro mne je to čest Tě číst ;).
Bude i tradiční prostor pro dopsání nedokončených povídek?
Prosím, věnujte pozornost následujícímu:
http://www.icefire.cz/komunita/povidky/jak-to-bude-dal-aneb-dalsi-osud-fan-povidek/
Názory a nápady pište do tamní diskuze. Ne sem. Děkuji.