Za mně přípustná každá možnost. K jedničce mám poznámku, ač se mi líbí. Trochu totiž přemýšlím, jestli absence termínu nebude mít negativní dopad na produktivitu, protože "dyť nehoří". Ale třeba spoustě lidí bude vyhovovat absence struktury, neboť je problémy s vměstnáním do ní odrazují. Ikdyž si říkám "proč, když je zde volné téma a tedy možno poslat i do jiného kola". Co si o tom tedy myslí další?
Já jsem taky pro 1). Je možné, že někteří autoři pod tlakem termínu "znehybní" (to dělá třeba moje žena, když je v presu, tak nedělá nic - někdo to tak má, třeba GRRM ...). Takže takové piánko může někomu vyhovovat - žádné termíny bych nevyhlašoval, bylo by fajn mít fórum, kam ty povídky vystavovat. A anonymně bych to nedělal, stejně většinou poznáme z toho malého okruhu autorů, kdo to zrovna napsal. A nic nás nejspíš extra nehoní, podle posledních zpráv (možná je to hoax) bychom měli mít cca 2 roky čas, než se zase naopak změní všechno ... a třeba potom bude o povídky větší zájem, příběhy dostanou nové vyústění ... Já teď nic nového napsaného nemám, něco jsem načal, ale celý to přepíšu a pak mám ještě jeden nápad, ale dostanu se k tomu asi až v dalším roce (něco teď dodělávám, ale to není fan fiction). Takže za mě OK a času dost ...
Ta první varianta ne, u té bych se nikdy neodhodlala k sepsání čehokoliv. Druhá varianta se mi líbí víc, potřebuju mít vždy termín "uzávěrky" pokud se rozhodnu něco sesmolit. :) A také se divím, že sem nedáváte novinky z toho nového plánovaného seriálu, budete to sem dávat?
@Nevada: Děkuji, mě se totiž na stránkách u vás zobrazují jen povídky :D leda v bočním pravém rohu v diskuzním fóru novinky ohledně seriálu, nevím proč. :D
Komentáře
Já teď nic nového napsaného nemám, něco jsem načal, ale celý to přepíšu a pak mám ještě jeden nápad, ale dostanu se k tomu asi až v dalším roce (něco teď dodělávám, ale to není fan fiction). Takže za mě OK a času dost ...
A také se divím, že sem nedáváte novinky z toho nového plánovaného seriálu, budete to sem dávat?
leda v bočním pravém rohu v diskuzním fóru novinky ohledně seriálu, nevím proč. :D