Jak to bude dál? Aneb další osud fan povídek - Ice & Fire
Jak to bude dál? Aneb další osud fan povídek - Ice & Fire
Jak to bude dál s povídkami? Záleží i na vás. Je to něco málo přes tři roky, kdy jsem ve vyhlášení 16. kola napsala, že by mohlo být tím posledním. V srpnu 2018 to vedlo k tomu, že se zvedl … celý článek
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Vycházím ze zkušenosti z jiného fanouškovského webu, který je lehce za zenitem co do aktivní účasti uživatelů. Po prvotním boomu, kdy se přidávaly různé sekce, lidé se aktivně zapojovali do diskusních témat, zakládali nová, psali fanfictions, došlo k útlumu, kdy se na stránky pravidelně vrací stejný okruh lidí, občas někdo něco napíše, ostatní zareagují, sem tam dojde k sepsání a publikování nové povídky, která třeba i inspiruje někoho dalšího a dojde ke krátkodobému nárůstu aktivity, aby to opět sklouzlo spíše ke stagnaci. Z tohoto důvodu souhlasím s @Aviv , že první systém by mohl vést k většímu než současnému útlumu, což by byla škoda :).
Hlasování a určování pořadí má asi smysl tam, kde je více hodnotících, nikoli u pěti čtenářů. Ač je pro autora jistě lichotivé, když se umístí na některé příčce, možná by (prozatímní?) opuštění tohoto systému nevadilo a třeba i motivovalo "méně úspěšné" autory k publikování věcí, co mají v šuplíku.
Já teď nic nového napsaného nemám, něco jsem načal, ale celý to přepíšu a pak mám ještě jeden nápad, ale dostanu se k tomu asi až v dalším roce (něco teď dodělávám, ale to není fan fiction). Takže za mě OK a času dost ...
Upřímně doufám, že povídky na stránkách zůstanou :).
A také se divím, že sem nedáváte novinky z toho nového plánovaného seriálu, budete to sem dávat?
Během dneška přidám přeložený rozbor teaseru.
leda v bočním pravém rohu v diskuzním fóru novinky ohledně seriálu, nevím proč. :D
http://www.icefire.cz/komunita/povidky/nesoutezni/fan-povidky-na-tema-pisne-ledu-a-ohne/