Kým byste chtěli být?

upraveno 2. ledna 2013 v Akce a hlasování

Můžete být jeden den vaší oblíbenou postavou. Proč zrovna ta...a né jiná? Promítá se do toho i vaše povaha nebo něco, co nejste, ale ve svých snech byste takoví být chtěli?

Kvůli převaze mužů na tomto fóru, jsem do ankety zařadil mužské postavy. Předpokládám, že většin z nás pánové nestojí o menstruaci a prsa zatežující páteř (Týna a Léto prominou).

Snažil jsem se vybrat různorodé charaktery i vzhled.

2

Komentáře

• Někým, kdo se ode mě liší a má šanci na velmi zajímavé zážitky (myslím ty pozitivní:-)
    Jo, incest je v reálu trestnej, tak se o tom aspoň zasním?
    Jak víš, že sním o incestu?:-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Chmur Nechápu, co jinýho by rozumně uvažujícího chlapa mohlo na Jaimem zaujmout jako tak zvláštní a neobvyklý, co jinak nezažiju.

Nevim no, já o tom, co se liší od mýho pohledu na svět, nesním, to by bylo snít proti přesvědčení. Davos je pro mě to, jaký bych být chtěl. Jaime bych být nechtěl, nmezodpovědný floutek, co by potřeboval občas pořádně nařezat (byť tam někde hodně hluboko nějaké malé stopy dobra jsou, tak prodírat se k nim přes vraždění dětí a ztrátu paže bych teda nechtěl).
  • @Ninkwen Jak jsem již napsal. Z dámských verzí jedině Arya. A co ty?
  • Je to docela těžké. Asi Meera Reed, přijde mi fajn a nemá až tak těžký osud (fascinuje mne, jak je samostatná a dokáže všechny krásně uživit svým trojzubcem). Jinak jsou mi sympatické Sansa, Dany, Asha, ale každá z nich je svým způsobem extrémem. Asha příliš velká bojovnice a témeř až mužatka (tedy ne v tom smyslu jako Brienne, ale prostě mi zas tak úplně nesedí, navíc její postoj k sexu jde mimo mne), ale zase velí na lodi!!! Sansa je moc zakřiknutá a v první knize jsem ji nesnášela, jako postavu ji mám ráda, ale nechtěla bych být v její kůži. Dany také zrovna není úplně bez poskvrnky a vůbec, hlavně si prošla docela nepříjemnými věcmi (ostatně i Sansa) a poměrně často stojí před zásadními rozhodnutími, což bych asi jako správná ženská, co je naprosto bezradná, má-li možnost volby, nezvládala:).
  • Jo a Ygritte je taky fajn postava.
  • Ja z ženských? Arya kto asi
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Tak přání stát se na den Jaimem není ovlivněn touhou po incestu (mám dvě sestry), ale celkově po Cersei. A mít na den blond dlouhé vlasy a být nejlepším šermířem v zemi? To taky není k zahození :-D
  • upraveno 28. prosince 2012
    Nechápu, co jinýho by rozumně uvažujícího chlapa mohlo na Jaimem zaujmout jako tak zvláštní a neobvyklý, co jinak nezažiju.
    Toho je. Třebas bojovat v turnajích a mít velkou šanci na vítězství, Vlastnit respekt mužů (ne všech) a obdiv žen (skoro všech). Poznat blíže Tywina a Tyriona, vidět v akci Meč jitra atd.:-)
    Ty jsi tak přízemní. Myslíš jen na to jedno:-)

Když mám prožít jeden den, tak bych chtěl zažít něco zvláštního, abych pak mohl v klidu dní ostatních o tom vyprávět vnoučatům:-)
  • @Ninkwen Sansa? To máš smůlu tu už má zamluvenou Heavy_Head.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 28. prosince 2012
    @Ninkwen no ale tady jde o to kým by ses chtěla stát na jeden den, ani ne tak o sympatie nebo charakter :-) to už tady Chmur několikát nahodil, jak je v úvodu, jde o jeden den, proč ho prožít zrovna v kůži Davose nebo Sansy? V jakém ůseku třeba?

@Thorar na dlouhý blond vlasy se můžu vykašlat, nicméně kdo chce, může si je s trochou snahy pořídit :) S nejlepším šermířem bych byl opatrnej, to se těžko porovnává. Je lepší Jaime, Sandor, Barristan, Garlan Tyrell, Brienne, Bronn? I ten Eddard musel něco umět, když přežil boj pod Věží radosti. Ostatně jeden z prvků, co se mi na Písni líběj, je ten, že nikdo není neporazitelná nezastavitelná mašina, ale vždy může prohrát a nemá nic jisté.
    Třebas bojovat v turnajích a mít velkou šanci na vítězství
    To může řada dalších, co nejsou tak problematičtí :)
    respekt mužů
    A opovržení těch, jichž si vážím :)
    obdiv žen
    A snít jen o Cerseině - tom, pro co by vedl válku. Nezájem. Jedna Marya Mořská je víc než všechny pindy Západozemí :)
    Poznat blíže Tywina a Tyriona, vidět v akci Meč jitra atd
    Tywina můžeš poznat a vyjádřit mu obdiv třeba coby řadový rolník říčních krajin, Tyrion si tě najde sám, pokud tě uzná za intelektuálně zajímavýho no a meč Jitra je už dlouho pod drnem.
    Ty jsi tak přízemní. Myslíš jen na to jedno:-)
    Máš pravdu. Jen na svou integritu :)
    Když mám prožít jeden den, tak bych chtěl zažít něco zvláštního, abych pak mohl v klidu dní ostatních o tom vyprávět vnoučatům
    Jen to nepřehnat :)

• Adina Mandlová ...to by byla Cersei:-)
    A málem bys kvuli ní přišel o Natašu Gollovou :)
  • @Thorar to jsem pak už nějak pozapomněla, nějak mi zůstal v hlavě jen název tématu:)

Pokud bych si měla vybrat někoho na jeden den, tak by bylo rozhodování velmi těžké:) Každá postava má v sobě něco zajímavého...asi Aša velící na své lodi námořníkům (v její kůži by mi jistě nebylo na vlnách špatně:)
  • Nebo Euron, který toho tolik viděl (pokud je to pravda)... ale jako postava mi není sympatický.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Já bych rozhodně chtěla být nějaká z mužských postav. Z ženských jedině Lyanna. S jinými se nějak neumím ztotožnit, nemám je na vrchu žebříčku oblíbených postav. Tohle se mi nikde jinde nestalo, ale GRRM pro mě nenapsal ženskou postavu, abych ji zbožňovala.
  • Malíček :) Má to na háku a umí se teleportovat :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    haha
  • Když napíšeš haha, je to dost neurčité, to mi dost často dělá brácha. Buď to myslíš jako a) upřímně se tvému žertíku směji, b) je to trapný, c) škaredě se ti vysmívám. Můžu se zeptat, která varianta to je tentokrát? :-D
  • Taky tak :) člověk neví jak by měl zareagovat :D
    upraveno 29. prosince 2012
    b)

Je fakt, že z psaného textu není poznat tón, ale myslela jsem že mě pověst předchází už i tady. Příště za to dopním tři tečky.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 29. prosince 2012
    C ist richtig

Správné odpovědi:
    A) :o))
    B) wtf, lol
    C) haha

edit: aha, ona je na další stránce odpověď. Hmm, tak to jsem u testu pohořel :onfire:
  • Jak znám Nevadu, tak odpověď je b) Malíček a teleportace - to už snad ani není vtipný.
  • @svoa00 Souhlasím.
  • MaliČek? Teleportace?
  • @Gardien Jo, v seriálu použil teleport aby se dostal z Renlyho tábora na Harenov.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Jaj my miešame seriál? Tak to ja chcem byť Ros a som všade :D
  • Zbývá už jen složit nějakou rýmovačku na téma Hodor a bude to kompletní ;)
    ... And then we will kill them all.

(Přestaňte mě s tím blbým seriálem štvát.)
  • „Všechny zabijeme. Není to příliš originální plán, to připouštím, ale je vyzkoušený a prověřený,“ odpověděl hrabě. Jeho řeč se sice setkala s všeobecným souhlasem, ale jak se zdálo, jeho dcera stále ještě nebyla spokojená.
    „Cože? Všechny najednou?“
    „No dobrá, pár si jich můžeš nechat na potom, když už musíš.“
    Jinak sám ani nevím, možná mistr Aemon. Aspoň jeden den zažít ten pocit, že mi všechno může být úplně u..kradené.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.