Kým byste chtěli být?
Můžete být jeden den vaší oblíbenou postavou. Proč zrovna ta...a né jiná? Promítá se do toho i vaše povaha nebo něco, co nejste, ale ve svých snech byste takoví být chtěli?
Kvůli převaze mužů na tomto fóru, jsem do ankety zařadil mužské postavy. Předpokládám, že většin z nás pánové nestojí o menstruaci a prsa zatežující páteř (Týna a Léto prominou).
Snažil jsem se vybrat různorodé charaktery i vzhled.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Nevim no, já o tom, co se liší od mýho pohledu na svět, nesním, to by bylo snít proti přesvědčení. Davos je pro mě to, jaký bych být chtěl. Jaime bych být nechtěl, nmezodpovědný floutek, co by potřeboval občas pořádně nařezat (byť tam někde hodně hluboko nějaké malé stopy dobra jsou, tak prodírat se k nim přes vraždění dětí a ztrátu paže bych teda nechtěl).
Ty jsi tak přízemní. Myslíš jen na to jedno:-)
Když mám prožít jeden den, tak bych chtěl zažít něco zvláštního, abych pak mohl v klidu dní ostatních o tom vyprávět vnoučatům:-)
Pokud bych si měla vybrat někoho na jeden den, tak by bylo rozhodování velmi těžké:) Každá postava má v sobě něco zajímavého...asi Aša velící na své lodi námořníkům (v její kůži by mi jistě nebylo na vlnách špatně:)
Je fakt, že z psaného textu není poznat tón, ale myslela jsem že mě pověst předchází už i tady. Příště za to dopním tři tečky.
Správné odpovědi:
A) :o))
B) wtf, lol
C) haha
edit: aha, ona je na další stránce odpověď. Hmm, tak to jsem u testu pohořel :onfire:
(Přestaňte mě s tím blbým seriálem štvát.)