Kým byste chtěli být?

upraveno 2. ledna 2013 v Akce a hlasování

Můžete být jeden den vaší oblíbenou postavou. Proč zrovna ta...a né jiná? Promítá se do toho i vaše povaha nebo něco, co nejste, ale ve svých snech byste takoví být chtěli?

Kvůli převaze mužů na tomto fóru, jsem do ankety zařadil mužské postavy. Předpokládám, že většin z nás pánové nestojí o menstruaci a prsa zatežující páteř (Týna a Léto prominou).

Snažil jsem se vybrat různorodé charaktery i vzhled.

13»

Komentáře

• @Ugla odkud to je? :D
  • To právě čekám, jestli to někdo uhodne :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Carpe Jugulum?
  • Ty se nepočítáš :-)
  • "Na zkoušku" bych si vyzkoušel kůži některého železného lorda-Harlaw,Goodbrother,Drumm.
    K celoživotnímu pobytu v Západozemí mě jako nejvhodnější přijde některý z jižních rodů,zřejmě Hightower(uspokojovat zvědavost hned u zdroje v Citadele) nebo Redwyne(uspokojovat žízeň hned u zdroje).
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Ovšem já už to četl tak dávno (to bude takovejch 13-14 let), že už se to taky skoro nepočítá :)
  • @NesijícíKraken Odporúčam Drumm vlastnia krásnu sekerku... z valaryskej ocele
  • Jaime Lannister, Oberyn Martell nebo Jon Fossoway
  • prečo Jon Fossoway?
  • Já vím je to zvláštní není totiž ani vedlejší postava ale je takovej v pohodě rodinej typ který miluje svojí manželku (těhule) a je jen tak na pozadí a v klidu to všechno může sledovat.Zmíněn je jen několikrát ve Střetu králu a v Bouři mečů na svatbě toho malého psychopata.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.