Sansa, ach, ta naše malá Sansa!

upraveno 6. listopadu 2010 v Postavy a bytosti

Ta by pobláznila každýho :wink:

Quote:
"Alek":a jeje, dalsi zamilovanej do nasi princeznicky:-)
1111214161734

Komentáře

• upraveno 27. dubna 2011
    Právoplatnému a jedinému králi sedmi království?
    Už jsem na toto téma vedl sáhodlouhé diskuze, takže jen nechápavě kroutím hlavou, jak na tom někteří tak urputně trvají:-))
    speedy: To God save... je docela trefné, vzhledem k tomu koho teď Stannis vzývá. :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 27. dubna 2011
    Tak to chudák Stannis,...zřejmě zemře nějakou záhadnou smrtí...
    Spíš Melisandra, ovšem její kouzla zatím dokáží maximálně zabít jednotlivce, ne pálit města.
    Safra, lidi, chápal bych, že vás neba Dany v dílech 1-3. Ale v Tanci s draky jsou to přece jedny z nejočekávanějších kapitol. I když pro vás její postava není zajímavá, tak k ní přece směřují minimálně 3 extrémně zajímavé postavy. Podobné to vlastně bylo s kapitolami Sansy.
    Alek: Sláva Daenrys, královně Západozemí !!! :-)
    Hostina byl perfektní příklad, že všechno funguje i bez ní.
    Děsivá představa, že v Tanci jí bude nadbytek .
    Sláva Daenrys, královně Západozemí !!! :-)
    Nejhorší scénář jaký si umím představit, kromě smrti Jona ;-)
    Taky tady cíleně provokuji pár lidí¨... např jeden přepadový stíhací letoun čtvrté generace ;-)
    Děsivá představa, že v Tanci jí bude nadbytek .
    To tě fakt nezajímá, co bude s Tyrionem? Co bude s Euronem? A jaká bude nová POV Quentyna Martella? Pro mě jsou to ta největší očekávání stran Tance.
    Právěže mi nepřišlo, že by to nějak extra fungovalo. :/ Pořád lepší než 99% fantasy, ale oproti zbytku přeci jen trochu bledne.
    upraveno 27. dubna 2011
    Amaroun: Pche, nějaká provokace mě nemůže humidovat.
    Právěže mi nepřišlo, že by to nějak extra fungovalo. :/ Pořád lepší než 99% fantasy, ale oproti zbytku přeci jen trochu bledne.
    Mělo to vyznít tak, že v příběhu mi nijak nechybí. Její linka je tak mimo, že její pohled je mi vážně šumák. Tyrion a Jon chyběli hodně, Sama tam bylo málo, velitel Jon je důležitej, a Tyrion postrkuje děj dopředu. Ale Dany kdyby neexistovala, absolutně nic se neděje.
    To tě fakt nezajímá, co bude s Tyrionem? Co bude s Euronem? A jaká bude nová POV Quentyna Martella? Pro mě jsou to ta největší očekávání stran Tance.
    Tyrion mě zajímá, Euron taky. Martell přiměřeně (to si musím rozmyslet). Dany a její draci mě nezajímají.
    Tyrion mě zajímá, Euron taky. Martell přiměřeně (to si musím rozmyslet). Dany a její draci mě nezajímají.
    Takže si nemyslíš, že tihle tři a Dany se střetnou? Dany a Draci jsou přeci pojítko, který pohne dějem výrazně kupředu. Mě Dany taky sama o sobě nebere nějak extra, ale tahle idea a střetnutí, to mě teda bere velmi. Takže díky za Dany, jetliže mě místy taky už nudila, tak tady se těším velmi na její pohled na tyto „tři krále“.
    Dopísmenný souhlas s Elanne.

Jinak Stannisovi selže zbraň tváří v tvář Velkému Jinému. Bohužel, pravím. Bohužel.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 27. dubna 2011
    To tě fakt nezajímá, co bude s Tyrionem? Co bude s Euronem?
    Euron ať se klidně cestou utopí. I s celou pošahanou rodinou.
    Co máte proti Euronovi, takovej sympaťák to je...? :-D
    Já se spíš děsím toho, že se spojí s Tyrionem a společně se postaví Západozemí. Nejspíš nás to i čeká ale radost z toho nemám, protože Tyrion si pochopitelně z draků sedne na zadek a Dany bude mít dalšího do party.
    Ani na to střetnutí se neteším, Tyrion jí řekne jak jí ve Westerosu nemají rádi a Dany se nasupí a nasadí větší tempo. Hmm...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 27. dubna 2011
    Euron ať se klidně cestou utopí. I s celou pošahanou rodinou.
    :D Palec nahoru.
    Ať navštíví ryby a tu trumpetu si vezme sebou.
    upraveno 27. dubna 2011
    Mám to podobný, ale na druhou stranu si rád přečtu, jak budou Dany tihle ostatní (Tyrion, Euron/Victarion, Quentyn) vnímat.
    :D Palec nahoru. Navštívit ryby a tu trumpetu ať si vezme sebou.
    Skoro bych radši Jiný než draky v rukou Eurona...
    "Pro Phyllis, která mne PŘIMĚLA dát tam draky." (GRRM, ASOIAF, díl III.)

Já tu paní nemám rád.
    Jsem pro defenestraci.
    upraveno 27. dubna 2011
    Jo, to už jsem tu kdysi rozebíral. Považuju to za důkaz, že draci vlastně pro boj s Jinými nebudou k ničemu, evidentně to bylo promyšlený i bez nich.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 27. dubna 2011
    Jsem pro defenestraci.
    Eh, četla jsem něco úplně jiného. Nejvyšší čas jít spát!
    Ještě ne mami!
    Eh, četla jsem něco úplně jiného.
    To by bylo dost k ničemu :-))
    upraveno 27. dubna 2011
    Defl-? Dobrou, já jdu radši taky.
    Ovšem pro defenestraci typu 15. století, nikoliv 17.stol., to už je trochu trapárna :)
    upraveno 27. dubna 2011
    Jo, diváky vyloženě zklamala...
    Jdu taky spát, na tohle už nemám :-))
    Dobrou, milí Západozemci!
  • upraveno 2. června 2011
    Daenerys musí zemřít. Státní zájem :) Přece nemůže přívést ty hordy nevycválanejch barbarů, kastrátů a rádoby vyspělejch otrokářů do západozemí! SLÁVA KRÁLOVNĚ SANSE A KRÁLI NEVIMKTERYMU :D
  • upraveno 2. června 2011
    Pche! a znovu Pche... Sansa si tak může hrát na pískovišti a stavět si Zimohrad lopatičkou.... Dost věřim, že s ní Martin udělá schopnou ženu, respektive Malíček, ale k tomu má ještě hooodně daleko a v podstatě je to taková naivní holčička co přišla do Králova přístaviště tak akorát koketovat...
    Rád bych jí viděl vedle Podricka Payena....

Brynden 'Blackf...
    Upřímně zapomínáš na velkou zimu - Podle mne budou ještě lidé ze Západozemí šťastný, že Danny vede pomoc :-)... Uvidíme Uvidíme jak se to vyvine...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.