Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec

Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)

1165166168170171367

Komentáře

• :D
  • Všimli jste si jaké má Jon super sáčky na nohách? :D
  • JoeGyry napsal(a):

To že Ned používal Ľad k boju bolo spomínané aj v knihách?

V tom případě:Buď je špatně udělanej v seriálu(Led) nebo Martin udělal fail.
  • image

A další "srandička" na účet všeobecně oblíbené dvojky TRUE Bolton & Reeeeeek.
    image
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Trpajzlík napsal(a):

Všimli jste si jaké má Jon super sáčky na nohách? :D

Hej :D Ako tie čo sa dávajú v nemocnici. Iba čierne
  • upraveno 13. března 2013
    Branislav_Gepeto napsal(a):

Trpajzlík napsal(a):

Všimli jste si jaké má Jon super sáčky na nohách? :D

Jo tež mě to hned napadlo:D ochrana před mrazem musí být :D

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.

Já v nich jednou na ZŠ došla až do školy (jedna zelená, druhá červená), takže za mne dobrý :)
  • Krisa napsal(a):

Já v nich jednou na ZŠ došla až do školy (jedna zelená, druhá červená), takže za mne dobrý :)

:D..já šel jednou s toaleťákem na botě skoro přes celé město :D

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Trpajzlík pořád lepší než s hovnem na návštěvu.
    Krisa napsal(a):

:D..já šel jednou s toaleťákem na botě skoro přes celé město :D

Montezuma3 napsal(a):

@Trpajzlík pořád lepší než s hovnem na návštěvu.

=D =D A ja môžem byť rád, že sa mi len podarilo ísť do školy s dierou v ponožke, ktorú som si v zhone nevšimol...
  • Já pravidelně chodila ze školy v papučích :) a pak se to stalo jednou z mých nočních můr, běžím v papučích na autobus, ale pořád stojím na místě a autobus odjíždí a pak se probudím :D
    Dreamer napsal(a):

Já pravidelně chodila ze školy v papučích :) a pak se to stalo jednou z mých nočních můr, běžím v papučích na autobus, ale pořád stojím na místě a autobus odjíždí a pak se probudím :D

8-O Dnes nezaspím.. Budem sa musiť pozrioeť pod posteľ či tam nemám papuče... Alebo autobus...
  • No jo :) a když jsem se neprobudila mělo to ještě pokračování, musela jsem se v papučích brodit půlmetrovým sněhem nebo bahnem nebo procházet přes hluboké kaluže plné špinavé vody a to nejhorší nakonec pak se podívám dolů a zjistím,
    že nemám ani ponožky =D
    Dreamer napsal(a):

No jo :) a když jsem se neprobudila mělo to ještě pokračování, musela jsem se v papučích brodit půlmetrovým sněhem nebo bahnem nebo procházet přes hluboké kaluže plné špinavé vody a to nejhorší nakonec pak se podívám dolů a zjistím,

že nemám ani ponožky =D
    Niekomu sa sníva, že nemá nohavice pred verejnosťou, niekomu, že je nahý ped verejnosťou a niekomu, že nemá ponožky :D Tvoje sny by som chcel mať.
    Mne sa raz snívalo že ma naháňa tiger, potom zamňaučal a to som sa zobudil s mačkou na hrudi zvedavo kukajúcou do môjho ksichtu... :) Alebo sa mi snívalo, že mi zvoní budík, snažil som sa ho vypnúť, ale stále hral a vtom sa zobudím s rukami na bruchu ak stláčam tlačidlá na vzdušnom mobile a budík mi vyhráva stále pod posteľou (v podstate sa mi snívalo, že som ho vybral, ale v skutočnosti tam ležal...)
  • Marci pan napsal(a):
    Já je snad ještě začnu "shippovat"! :-D
    Pěkná obálka, o dost lepší než ty loňské. I když z Danyina obočí pořád chytám psotník...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Hlavně se mi líbí to drobné "vyznání":
    Only then did I go back and read A Game of Thrones. I missed a bunch of great little scenes. None greater than the Tower of Joy.

A znovu mě to nutí proklínat seriál za to, že minulost vynechali.
  • Nevada napsal(a):

Hlavně se mi líbí to drobné "vyznání":
    Only then did I go back and read A Game of Thrones. I missed a bunch of great little scenes. None greater than the Tower of Joy.

A znovu mě to nutí proklínat seriál za to, že minulost vynechali.

ale nějaké scény prý natočili a dají se někde sehnat ?

• Branislav_Gepeto napsal(a):

Dreamer napsal(a):

No jo :) a když jsem se neprobudila mělo to ještě pokračování, musela jsem se v papučích brodit půlmetrovým sněhem nebo bahnem nebo procházet přes hluboké kaluže plné špinavé vody a to nejhorší nakonec pak se podívám dolů a zjistím,

že nemám ani ponožky =D
    Niekomu sa sníva, že nemá nohavice pred verejnosťou, niekomu, že je nahý ped verejnosťou a niekomu, že nemá ponožky :D Tvoje sny by som chcel mať.
    Mne sa raz snívalo že ma naháňa tiger, potom zamňaučal a to som sa zobudil s mačkou na hrudi zvedavo kukajúcou do môjho ksichtu... :) Alebo sa mi snívalo, že mi zvoní budík, snažil som sa ho vypnúť, ale stále hral a vtom sa zobudím s rukami na bruchu ak stláčam tlačidlá na vzdušnom mobile a budík mi vyhráva stále pod posteľou (v podstate sa mi snívalo, že som ho vybral, ale v skutočnosti tam ležal...)

Měl jsem trošku podobný sen s tou kočkou :D Zdálo se mi, že mě kousl krokodýl do nohy a jak jsem se probudil, tak mě kousal můj kocour :D
  • upraveno 14. března 2013
    Další várka fotek, která pochází z EW..posílám jen odkaz..Proč dávají na těch fotkách do kupy furt Jona s Daenerys?

http://mapstothestars.tumblr.com/
    D+D zřejmě fandí teorii R+L a následně J+D.

• J+D vím co je:D ale D+D a R+L ? nejsem zas tak zběhlý v těch zkratkách
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Není nad to vzít si vlastní tetu...
  • @Trpajzlík D+D ... producenti
    R+L ... Rhaegar a Lyanna, potenciální rodičové Jona
    @Trpajzlík
    Omlouvám se, deformace z místních diskuzí ;)

@MissUtahraptor
    děkuji :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.