Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec

Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)

1168169171173174367

Komentáře

• M1on napsal(a):
    No jo,jenže takhle by měl aspoň o polovinu fanoušků míň... :D
  • Nevím jestli by HBO prošlo mrzačení trpaslíků :) přiznávám, že jsem se trošku lekla, takhle drasticky jsem si ten ufiknutej nos teda nepředstavovala :D
  • no, mě se udělalo celkem špatně...tohle jsem nečekala
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Cožpak o to. Mrzačení by jim ještě prošlo. Ale ten počet hodin každý den v maskérně už nejspíš ne.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Dreamer napsal(a):

Nevím jestli by HBO prošlo mrzačení trpaslíků :) přiznávám, že jsem se trošku lekla, takhle drasticky jsem si ten ufiknutej nos teda nepředstavovala :D

Tiež som sa zľakol. Vlastne som rád, že nemá ufiknutý nos v seriáli. Ja som si na ňom predstavoval akosi viac kože :D
  • @JoeGyry Horkej koláááč. To je týpek 8-)
  • Hej, ten nos je dosť zlý, ale na tom obrázku sa mi strašne páči to čierne oko, ktoré je skvelé.
  • Další promo (né, nedělám si srandu) :D
    Jaime ve vaně FTW! :twisted:

Kristepane... čubka Margaery mi bude asi vadit víc, než všechny děvky v Malíčkově bordelu dohromady.
    Nevada napsal(a):

Kristepane... čubka Margaery mi bude asi vadit víc, než všechny děvky v Malíčkově bordelu dohromady.

Niekto musí predsa robiť Ros konkurenciu =D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    image
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    To je děsivý - divím se, že Tyrion nemá tu kudličku obráceně :)
  • @JoeGyry Margaery Tyrell by nesouhlasila :-P
  • @Dreamer Ehm, názor většiny na Margaery je dost jednoznačný ne? :)
  • Anvil napsal(a):

@Dreamer Ehm, názor většiny na Margaery je dost jednoznačný ne? :)

Ne.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Anvil napsal(a):

@Dreamer Ehm, názor většiny na Margaery je dost jednoznačný ne? :)

A ten je?
  • Není Margaery jako Margaery ;-) jednoznačný názor na obě má pak samozřejmě Cersei.
  • @Dreamer Seriálová Margaery mi přijde naprosto strašná. Knižní je celkem dobrá.
  • Pevně sdílím názor Cersei na obě :)
  • upraveno 22. března 2013
    (já fakt jen čekal, kdo mě bude popotahovat za slovo většina,jakmile jsem si to po sobě přečetl, když jsem to poslal, takže máte mé omluvy, dámy)
  • @Anvil Miluju slovní hříčky. :D
    Anvil napsal(a):

Pevně sdílím názor Cersei na obě :)

Aj ja som podporoval Cersei, potom mi tu bolo vysvetlené, prečo je v tej veci množstvo chýb a aj iná možnosť, tu som zvažoval ako možnú a teraz som ešte väčšmi presvedčený o Margaerinej nevine po zhliadnutí toho jej rozkošného portrétiku čo sem dal(a?) Dreamer :D Sakra mňa je možné tak ľahko zmanipulovať (čo mi už aj ukázal jeden psychotest, ale aj tak sa nad tým pozastavujem)
    MissUtahraptor napsal(a):

@Anvil Miluju slovní hříčky. :D

Ja som sa raz snažil vytvoriť reťazec rýmu pre MILL... Dopadlo to asi ako:
    There was once one mill,
    its owner had big bill,
    not by his own will,
    he decided to kill (the king),
    he is lost somewhere still
    probably burried in far hill
    or just in his mill ill...
  • upraveno 22. března 2013
    @Branislav_Gepeto Už se dostáváme lehce off topic, tak jen poslední poznámku :) Cersei z duše nesnáším a jeden z hlavních důvodů, proč ságu ještě čtu je očekávání, že Dany vezme draky a se všema vymr** , a že Cersei pojde strašlivou smrtí. Nicméně sdílím její názor na Margaery už od první chvíle, kdy se v knížce projevila. Taky se domnívám, že seriáloví tvůrci, kteří spolupracují s GRRM zachovávají jeho myšlenky v seriálu, jen trochu víc očividně, takže i GRRM ji pravděpodobně má za mrchu...
    upraveno 22. března 2013
    Anvil napsal(a):

Taky se domnívám, že seriáloví tvůrci, kteří spolupracují s GRRM zachovávají jeho myšlenky v seriálu, jen trochu víc očividně, takže i GRRM ji pravděpodobně má za mrchu...

Haha.
    Z rozhovoru s Davidem Benioffem: "Takže pro nás je to celé o tom, adaptovat knížky co nejlíp z našeho pohledu ..."

A z článku na stránkách HBO: "Je známo, že nadcházející sezóna volně
    vychází z motivů Martinova románu Bouře mečů, ..."

Tož tak.
  • @Nevada Jsi zlá na nováčky, půjdeš do pekla :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.