Jo, ještě bych doplnil, že nejlepší reakci jsem měl 0.00 :D prostě jsem odhadl, kdy by to wofce mohla vyběhnout (nebyl to ten pokus s rekordem, ten je regulérní)
Ne na první pokus. Ale zato při pokusu, kdy jsem nesledovala přímo ovce, ale střed trávníku. Jinak v průměru tak 0,25. A dost často je střelím na téměř stejném místě.
@Nevada Ano, funguje to tak, je to proto, že nezkřížené optické dráhy periferního vidění nejsou schopné rozlišit deataily, ale reagují na pohyb o něco rychleji :D U mě je rozdíl 0,04 sekundy, schválně jsem to zkoušel.
@MissUtahraptor Ha, tak jsem našla 150 nalépek/kartiček a nálepkové album (na jiné nálepky) se spoustou pokémonových zajímavostí, takže už to vím, ale v podstatě jsem podváděla :D
@Krisa Týjo, to je úplný poklad! Já mívala časopis (nějaký bonus k něčemu jinému), kde bylo všech 150 se základními údaji a důležitými zajímavostmi. Samozřejmě, že je pár let nezvěstný... :( Když víš- Starkové mají Arcaninea a Arrynové Pidgeotta (2. stupeň)? :D
@Krisa@MissUtahraptor V pokemonech (viděl jsem jen pár dílů, to uznávám) byla jen jedna jediná dobrá postava, a myslím že obě bez problémů uhádnete koho myslím :twisted:
Komentáře
Heavy, hokejový brankář.
Ne na první pokus. Ale zato při pokusu, kdy jsem nesledovala přímo ovce, ale střed trávníku.
Jinak v průměru tak 0,25. A dost často je střelím na téměř stejném místě.
Když víš- Starkové mají Arcaninea a Arrynové Pidgeotta (2. stupeň)? :D
@Krisa @MissUtahraptor V pokemonech (viděl jsem jen pár dílů, to uznávám) byla jen jedna jediná dobrá postava, a myslím že obě bez problémů uhádnete koho myslím :twisted: