Odkazy , obrázky...
Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Prý to bylo na objednávku ještě s tímhle:
Nějaká ta stylizace
Sranda musí být, i kdyby fotra věšeli
Jo a mimochodem...
Knock knock
Who's there
Just lonely lady scared of dangers of woods. Please, let me in, good lord Frey :twisted:
Aj sa mi zdalo divné, že by Cat nosila znak Cizince na prsiach/pod krkom. Ale beztak by bola Cat a Nymeria perfektná dvojica. :twisted: A Nym na ňu dokonca aj narazila ešte pred oživením - keď bola Cat mŕtvola.
Tá, čo je asi Meera vyzerá Laracrofťácky
To spojenie erbov a tá veľká sieň s IT je perfektná
Margaery vyzerá všade tak Sansisticky - vždy som sa díval - To je Sansa? A potom si uvedomil, že je to Márdž
Dany naháňajúca drakov je vtipná :D
Ja som si najskôr myslel, že Rhaegarova dcéra. Potom sa dívam, že tam je lannisterský vojak. Tak reku, že bola zavraždená morbídne, že ju odtiaľ vytiahli akože sa nič nedeje, ona sa usmiala a potom ju prebodli. A potom som si to rozklikol a všimol, že je to Myrcella :D Ale pri Možnomeere tam nič nie je :/
Mýlia vlasy, ktoré sú viac strieborné než zlaté.