Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec

Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)

1224225227229230367

Komentáře

• @Dreamer A to bylo keců ze všech stran že seriálová Meera vypadá víc jako chlap než Kit a jak se potom všem líbila. Knižní Aša byla jako syn vychovaná, není se moc co divit že se i tak obléká. V dlouhých šatech na zem, s botami na podpatku a tunou make-upu (pokud něco takového ve westerosu mají) by byla v bitvě k ničemu. Navíc by jí asi nikdo nerespektoval a neposlouchal.
  • @Branislav_Gepeto Tobě se snad Selene nelíbila :?:
  • Krisa napsal(a):

Tohle nutně potřebuji!
    image

Ježiši to je náhoda, taky to hrozně nutně potřebuju!!! :D A hrála bych za PP, to je jasný, jako facka :D Škoda, že bych hrála sama, protože by mě všichni asi měli za mentála (nevím proč v mém okolí nikdo nechápe mou posedlost poníky)

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 9. července 2013
    @Everett_Young
    Práve naopak, dávam ju ako príklad. Tá Aša z toho potrétu vyzerala ako chalan, ja som si ju akosi predstavoval s trocha dlhšími vlasmi ako mala Selene - teda je to myslené pozitívne :) Kate a dobrý príbeh v pozadí prvých troch dielov bol v podstate jediný dôvod, prečo som to sledoval

Á, už som si to po sebe prečítal. Zle som to dal do súvislosti. Tá veta patrila ešte k tomu, ako som si ju predstavoval :)
    Ten výraz je na nezaplatenie :D
    image
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Everett_Young napsal(a):

A to bylo keců ze všech stran že seriálová Meera vypadá víc jako chlap než Kit a jak se potom všem líbila.

Ne, Meera se mi nelíbí furt. (Nelíbí se mi jako Meera na civilních fotkách a videích se mi líbí, ale jako Meera vypadá spíš jako Meerák)
    Melindaaaa napsal(a):

Ježiši to je náhoda, taky to hrozně nutně potřebuju!!! :D A hrála bych za PP, to je jasný, jako facka :D Škoda, že bych hrála sama, protože by mě všichni asi měli za mentála (nevím proč v mém okolí nikdo nechápe mou posedlost poníky)

Tak budeme hrát spolu :D. Moji posedlost poníky pochopila už jedna moje kamarádka, které jsem pustila jeden díl, páč nechápala, co to sleduji. A už se mě ptá, kdy bude další série. Teď poníky vyhrožuji ještě jednomu člověku, ale zatím nebyl čas a dostatek provazu, abych ho u poníků udržela =D
    @Krisa Ujel ti radši na kole? :)
    @flanker.27 Ne, radši rozebíral kolo až do tmy a mého naprostého vyčerpání, že jsem místo poníků vytuhla :other:
  • upraveno 9. července 2013
    @Krisa =D

Moje ideální Mel by vypadala nějak takhle:
    image

Ašu si představuji zhruba jako na obrázku, který jsem sem před chvílí dala, severákem ošlehaná, šlachovitá, žádné něžné rysy, na první pohled ženská, která by zvládla ukočírovat tlupu námořníků, ne každý může vypadat jako Sansa ;-)
    @Krisa Nedivím se :)
    @flanker.27 OK, jsi další na mém seznamu :twisted:
  • A je to tady. Krisa si píše seznam lidí k uponíkování :D
    Everett_Young napsal(a):

A je to tady. Krisa si píše seznam lidí k uponíkování :D

Že by se rýsoval adept na post 3. člena? Provazu mám dost =D
    Pony Bill :)
    Arya má Jehlu, ty budeš mať Jednorožcův roh :)
    Celkem zajímavá předpověď užívání internetu z roku 1986

Branislav_Gepeto napsal(a):

Arya má Jehlu, ty budeš mať Jednorožcův roh :)

@Krisa
    =D Ale musíš mať pritom rovnaký vážny výraz ako ten poník...
    @Branislav_Gepeto Tak se tvářím běžně :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    image
  • @Montezuma3 Hezké. Martin Železný trůn nepopisuje jako obří, ale rozhodně jako obludnost. V seriálu je až moc hezký a uhlazený.
    To bych nechtěla uklízet, až se to rozpadne.
  • @Montezuma3 Konečne trón ktorý vyzerá ako tróm a nie ako ta seriálová.. ehm
  • Čaute všiichni mám pro vás skvelou fb stránku. Je pro všichni fanoušky Písne ledu a ohne a také krásnych obrázku z tohohle sveta
    https://www.facebook.com/IceAndFireSeries
    Jenom pro vás stačí like a ja se vám o skvelý zážitek postarám
  • "Vylepšená" verse ToJ i s příslušným duem odpovídajícího vzhledu (Lya na těch čtrnáct vypadá).
    image
    upraveno 10. července 2013
    @MissUtahraptor Zato Rhaegar připomíná vyžilýho čtyřicátníka :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.