Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec

Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)

1263264266268269367

Komentáře

• @Branislav_Gepeto :d no ale ozaj by somsi myslel, že práve na volný pád, aha, ešte aj ten ksich má taký,presne podobný jako hlavný herec toho filmu, aešte sa aj tak presne tvári.. :-P :-)
    =D
  • predvčerom som videl, uš mám aj doma na hddisku, 1 parádny,špičkový dráma - Citizen X :o (hehe, paradoxne, práve tuším od studia Asylum, čo robia tie velmi lacné a velmi zlé fejky,napodobeniny slavních filmov,priživujú sa na nich tak, mno ale ked tohto Občana X robili oni, (naozaj to točilo studio Asylum ? :-k ), tak je to ich masterpiece, opus-magna.. :-P :dance: :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Nevím proč, ale tohle hrozně chci
    image
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Keby boli húpačky niečo pre mňa tak by som to tiež chcel, yvzerá to srandovne
  • @JoeGyry ... dnes je ten vyber dost zuzený ... (samozrejme, že stale existuju baby ktore čítaju.. ale pomerne viac je diskofiliek)
  • Dívky, které čtou, jsou sexy. To je stará známá věc.
  • @heavy_head Chlapci i dívky, co čtou, jsou vždycky sexy. Eh, přinejmenším přitahují pozornost spolucestujících v MHD ;-)

Jinak - ty obrázky se mi celkem líbí.
  • @svoa00 Pokud zrovna nečtou Padesát odstínů šedi :roll:
  • @svoa00 Mě pohled na čtoucí ženu přímo sexuálně vzrušuje. Už jen ta myšlenka, že čte. Čteš teď zrovna něco? :-)
    Kalendář není špatný, ale mohl by být lepší výběr postav.
  • upraveno 18. listopadu 2013
    @heavy_head http://www.kosmas.cz/knihy/179760/game/

Přiznám se, že to čtu už od léta. Je to... ehm... dostatečně vzrušující? =D
  • Cítím, jak se mi roztahuje chřípí. =D
    A je to dobré? Lepší než Nesbo nebo Millenium?
    @heavy_head

image

Není to lepší a není to ani kdovíjak originální. Začátek je výborný, ale druhá půlka je už znatelně horší. Šíleně mě irituje používaní angličtiny v Henrikových částech textu (i když on je komplet celý na pěst). Obě hlavní postavy jsou ale docela dobře napsané. Jestli máš severské kriminálky rád, tak je to slušný příspěvek do sbírky.
  • Trochu mi to připomíná ten film s M. Douglasem.
    Já mám ve veliké oblibě cyklus Románů o zločinu od Maj Sjöwallové a Pera Wahlöö. Je jich celkem deset a je to takový 87. revír zasazený do Stockholmu. Je tam cynický humor, jsou tam výborné postavy, takové malé panoptikum, nejlepší je Gunvald Larsson. :-) Ale je to trochu oldschool, vycházelo to ještě za totáče.
    Pak jsem taky četl Lovce hlav od Nesba, to mi připadalo hodně hodně dobré, ale mám trochu strach přečíst si od něj i něco jiného, abych si o něm nezkazil dobrý dojem. ;-)
  • @heavy_head Trošku se ty detektivky opakujou, ale Nesbo zraje jak víno (aspoň ve vymýšlení způsobu mordu :-). Když počkáš do příštího jara, tak vyjde i Červenka a už to bude komplet prvních osm dílů (celkem jich je s Harrym Holem deset). Nakladatelství mělo práva od 4. dílu a teď teprve získalo na ty první tři, proto je to na přeskáčku.
    Ale Harry Hole je perfektní troska :twisted: Takže za mně určitě přečíst!

Asi si zas budu muset přečíst Policie pomo pije :-)
  • Ja som na strednej cez veľkú prestávku stále šiel do vestibulu a čítal nejakú knihu, čudovali by ste sa koľko dievčat sa mi potom ozvalo. Teraz mám novú taktiku a skladám rubikovú kocku v mhd, aj to mi zaobstaralo pár čísel (telefónnych)
  • Fakt to chlapům připadá sexy? :D Sakra, jakto, že takový nepotkávám :D Já čtu pořád :D (možná čtu až moc a nekoukám se, jestli mě někdo sleduje :D)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Melindaaaa se nekdy odtrhni od knizky a rozhledni se okolo:-)
  • @heavy_head Ja prave naopak. Mam strach si precitat Lovce hlav, aby mi to neskazilo dojem z Harryho :). Prave som si kupila Svabov a Netopyra, ale zostali mi iba obaly, ked prisla svokra na navstevu a zistila, co mam na policke :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Já od něj četla jen Nemesis a neskutečně mě tam štval Harry Hole. Já toho chlapa skoro nesnášela. Případ mě dost bavil, i když jsem brzy uhodla pachatele, ale "hrdinovy" strasti mi byly úplně fuk.
  • Harry Hole je takový "antiNevadovský" typ :twisted: Ale ta jeho
    "umanutost" po Rachel mě taky štve, myslela jsem, že už od ní bude pokoj
    .
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    image
    @Montezuma3 =D Primne je to skôr, že chcem Gmail a Google rozhodol, že chcem k tomu aj YouTube účet.
  • @Branislav_Gepeto U mě hezky naopak- k YT mi ten idiot vnutil g+, což je mi absolutně k ničemu, protože skládku blbostí jsem si už udělala z fb (který jsem si musela založit kvůli škole :evil:).

@JoeGyry Znám. A ten nejdůležitější jim tam zase chybí... :(
    image
    @MissUtahraptor Ale G+ sa tuším dá zrušiť. Len neviem, či to nezruší aj ten YTB :-k
  • @Branislav_Gepeto Právě- já se v tom zas tolik nerýpala, ale i kvůli blbým palcům nahoru a komentování na YT to po mně chtělo přihlášení na g+. :(
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.