Odkazy , obrázky...
Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
=D
milé
Hmm...
Jinak - ty obrázky se mi celkem líbí.
Kalendář není špatný, ale mohl by být lepší výběr postav.
Přiznám se, že to čtu už od léta. Je to... ehm... dostatečně vzrušující? =D
A je to dobré? Lepší než Nesbo nebo Millenium?
Není to lepší a není to ani kdovíjak originální. Začátek je výborný, ale druhá půlka je už znatelně horší. Šíleně mě irituje používaní angličtiny v Henrikových částech textu (i když on je komplet celý na pěst). Obě hlavní postavy jsou ale docela dobře napsané. Jestli máš severské kriminálky rád, tak je to slušný příspěvek do sbírky.
Já mám ve veliké oblibě cyklus Románů o zločinu od Maj Sjöwallové a Pera Wahlöö. Je jich celkem deset a je to takový 87. revír zasazený do Stockholmu. Je tam cynický humor, jsou tam výborné postavy, takové malé panoptikum, nejlepší je Gunvald Larsson. :-) Ale je to trochu oldschool, vycházelo to ještě za totáče.
Pak jsem taky četl Lovce hlav od Nesba, to mi připadalo hodně hodně dobré, ale mám trochu strach přečíst si od něj i něco jiného, abych si o něm nezkazil dobrý dojem. ;-)
Ale Harry Hole je perfektní troska :twisted: Takže za mně určitě přečíst!
Asi si zas budu muset přečíst Policie pomo pije :-)
@JoeGyry Znám. A ten nejdůležitější jim tam zase chybí... :(