Odkazy , obrázky...
Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
myslím kontá na GMaile, prtže na tie sú naviazané takmer všetky registracie a prihlasovania na rozne weby, (fb mám jen 1
@MissUtahraptor tieš som založil fb najma kvoli vš, / + nejaké skupiny sav, ale neni to až tak špatné,
len si to tam netreba moc preplniť :-)
Ale na automatické sledování info o stránkách (pár filmů a seriálů + trocha výtvarného umění) to není špatné. Plus- viz. výše- si z něj dělám skladiště blbůstek a odkazů, kterými si nechci mořit počítač. :D
btw. pekný, silny Loki Raptor :-P :king:
(inak tá grafika,štýl tej kresby je dosť podobná jako nákresy tankov a vozidiel u wot, a pod. (aj u modelárskych, obrazky na krabiciach
..heh, ale aj tie rozne raptory a iné potvory vypadajú tak trochu jako také živé tanky, (pozreť na to z trochu vačšej dialky, by som si to takmer pomýlil ;D) ) by mohli spraviť mod do WoT, Jura-Prehistoric mod.- 160 mil.years B.C. :other: =D
(Takže v DINOSAUŘÍ formě bych JÁ byla ta výrazně vyšší!!! :twisted:)
:-D
(a další podobný podnik, sk a cz želez.dráhy, ten v hlbokom socializme ustrnulý a zkamenelý štátny moloch - dobrá trafika :roll: =D
Docela by mě zajímalo, co používáte na hudbu v počítači. Pokud si tedy hudbu z počítače pouštíte. Já stále používám Winamp a to už v dost staré verzi. Přešel jste už někdo kompletně na cloud? iTunes, Google Play,..?