To mě je to šumák. Já využívám kompletních služeb Googlu. A na G+ stejně moc často nekoukám. Jen mě štve, že mě nutí si účet na YT a G+ spojit do jednoho. Ale zatím úspěšně odmítám :-) I když teď poslední dobou už mi ta nabídka dlouho nenaskočila. Asi na mě chystají nějakou novou taktiku :-k
@Montezuma3 ja takmer všetky takéto veci riešim 2 účtami - 1seriozny, a 2 na rozne zábavy, úplne volný,"divoký" :twisted: (nj, neco jako drJekyl & mrHyde =D myslím kontá na GMaile, prtže na tie sú naviazané takmer všetky registracie a prihlasovania na rozne weby, (fb mám jen 1
@MissUtahraptor tieš som založil fb najma kvoli vš, / + nejaké skupiny sav, ale neni to až tak špatné, len si to tam netreba moc preplniť :-)
@Alef_peAlef Já ho vážně nemám ráda- je strašně nepřehledný a kdykoli se chci něco dozvědět z "nápovědy", najdu velké h.... :evil: Ale na automatické sledování info o stránkách (pár filmů a seriálů + trocha výtvarného umění) to není špatné. Plus- viz. výše- si z něj dělám skladiště blbůstek a odkazů, kterými si nechci mořit počítač. :D
@MissUtahraptor jj, fakt je desne neprehledný, myslím že aj zámerne, z velkej časti, a trochu už aj "vlastnou váhou" (uš jen tažko to poskladať a rozvrhnút ozaj prehladne a jasne :/
btw. pekný, silny Loki Raptor :-P:king:
(inak tá grafika,štýl tej kresby je dosť podobná jako nákresy tankov a vozidiel u wot, a pod. (aj u modelárskych, obrazky na krabiciach
..heh, ale aj tie rozne raptory a iné potvory vypadajú tak trochu jako také živé tanky, (pozreť na to z trochu vačšej dialky, by som si to takmer pomýlil ;D) ) by mohli spraviť mod do WoT, Jura-Prehistoric mod.- 160 mil.years B.C. :other:=D
@Tom ..mám chut to preposlať na manáááážment pošty, (a vlstne oboch pošt, sk aj cz) :twisted::-) (a další podobný podnik, sk a cz želez.dráhy, ten v hlbokom socializme ustrnulý a zkamenelý štátny moloch - dobrá trafika :roll:=D
@Montezuma3 ..tak iTunes sa mi nejak extra nepači. ostatne veľmi nepoznám. Na hudbu mi stačí windows media player, niekedy BS player (ale ten najčastejšie na filmy, to okamžite vyhladavanie titulkov je skvela vec)
Komentáře
myslím kontá na GMaile, prtže na tie sú naviazané takmer všetky registracie a prihlasovania na rozne weby, (fb mám jen 1
@MissUtahraptor tieš som založil fb najma kvoli vš, / + nejaké skupiny sav, ale neni to až tak špatné,
len si to tam netreba moc preplniť :-)
Ale na automatické sledování info o stránkách (pár filmů a seriálů + trocha výtvarného umění) to není špatné. Plus- viz. výše- si z něj dělám skladiště blbůstek a odkazů, kterými si nechci mořit počítač. :D
btw. pekný, silny Loki Raptor :-P :king:
(inak tá grafika,štýl tej kresby je dosť podobná jako nákresy tankov a vozidiel u wot, a pod. (aj u modelárskych, obrazky na krabiciach
..heh, ale aj tie rozne raptory a iné potvory vypadajú tak trochu jako také živé tanky, (pozreť na to z trochu vačšej dialky, by som si to takmer pomýlil ;D) ) by mohli spraviť mod do WoT, Jura-Prehistoric mod.- 160 mil.years B.C. :other: =D
(a další podobný podnik, sk a cz želez.dráhy, ten v hlbokom socializme ustrnulý a zkamenelý štátny moloch - dobrá trafika :roll: =D