Odkazy , obrázky...
Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
@Everett_Young
Obrázek moc pěkný. V knihách jsem Yennefer neměla ráda. Až ve čtvrtém dílu mi byla sympatičtější než Geralt. Ale ve čtvrtém díle byl i náhodný kolemjdoucí sympatičtější než Geralt. Dokonce snad i ten blb Marigold :)
Jinak jaké jsou tam tak tvoje oblíbené postavy? Hádám že Ciri, ale netroufám si tvrdit.
U mě jednoznačně vede Jiskra (ta "zlá" elfka od potkanů), pak Yennefer a na třetím místě Yarpen Zigrin (jeho upřímnost je fakt úžasná) a pak Marigold, protože je to sice úplný idiot, ale neuvěřitelně zábavná postava :-)
Tak ne čtvrtý, ale třetí z románů, bez povídek (ale ty jsem četla taky, před ságou). Jak jsem to četla v jednom zátahu, tak se mi to plete. Ta část, kde je Geralt jak fracek, "nikoho nepotřebuju, zvládnu si to sám, jen mě zdržujete" - prostě na facku a kopanec do zadku zepředu.
Geralt, Ciri a Triss. Trpaslíci oba ti "šéfové" (jména trpaslíků si celkově nepamatuju).
A taky ten papoušek :-D
Dost sympatický mi byl Cahir a vlastně i císař (když pominu ten plánovaný incest).
Papagája si pamatuju moc dobře Feldmaršálek Duda.
Já to mam zase naopak, já to hltam už druhým rokem a ještě mi zbejvá 1,5 knihy povídek.
Mě se ještě líbil Regis :)
@Everett_Young s tím Marigoldem souhlasim.
Někdy si to budu muset přešíst znova, pač jsem se v tom dost ztrácel.
Jo, to jsou oni :)
Boj by to asi moc nebyl, ale jestli se ti chce malovat, tak s chutí do toho...
Jinak věrohodnější potrava draků mě prostě nenapadla...
Geralt je snad moja najoblubenejsia postava vobec. Tie dve bojove sceny s bratmi Micheletovymi a Profesom povazujem za jedny z dvoch najlepsich vobec....'Zly lide zemreli....muze sa stat ze je prijdu hledat. Tim reknete ze je zadavil Vlk, Bily Vlk, at se casto obzeraji, jedno za sebou spatri Vlka' :-) to ze chce vsetko zvladnut sam suvisi so stratou Ciri a ze okrem Marigolda nikdy ziadnych priatelov nemal.
Yarpen i Zoltan super, snad nemusim pisat po kom mam nick (deitwen addan in carn aep morvudd) :-)
@JoeGyry Co sis to provedl s avatarem 8-O
ťunťo :-D