Odkazy , obrázky...
Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Aha, tak on je rozdíl v tom, jestli se to napíše slovy nebo číslovkou :D
Mam 39
@brbr je tam vidět, ale podle toho se to nedá poznat ;-)
Tak sci-fi je tam spousta. Je tam i další veliká klasika od jednoho sci-fi klasika který bohužel před pár lety zemřel. O dost méně hororu (ale ten nejklasičtější ano) a z dobrodržné literatury snad jen ten týpek co ho odedneška kus vykukuje nad koněma.
Divné je, že veľa z toho, čo mám a čo nie je odkryté sú rôzne fantasy knihy a série, o ktorých som počul. Došiel som len po 22, viac sa mi nechce spomínať. Ešte som nedešifroval z ukázaných ten pník (je spojený s tou ľaliou? Ak áno, tak to mám), to hniezdo,
ten hudobný nástroj,tú žltú knihu, košeľu, ten obrázok vedľa vína, čo vyzerá ako strapec hrozna (možno to patrí k tomu vínu, potom to mám), stoličky, tú misku s tými mikróbami, ten mrak, a šíp nad indiánom.EDIT: Fajn, skúšal som uhádnuť ten búrlivý čierny oblak pod indiánom a omylom som uhádol tú žltú knihu... A už som aj zistil, ako presne sa volá ten nástroj....
@M1on to není pára, to je kouř ze švejkovy fajfky, tím se nemusíš vůbec zabývat :-)
Mám 21, jsem žabař :D
@Jitka Taky mi čachry s židlemi zas vyhodily úplně jinou (zatím skrytou) knihu - ale s naprosto jiným názvem, vůbec nevidím spojitost. :anxious: Tu knihu jsem ještě nečetla, ale chystám se na ni od doby, co jsem viděla ten úžasný film.
@Gepeto Jj, uznalo mi to konkrétní díl ze série.
nečekal.
Na tie stoličky sa nechytám. Dal som aj slovo aj číslo koľko stoliček tam vidím, aj s podst. menom aj bez a furt nič.
přitom u jisté knihy, která má v názvu taky číslo, to bylo jedno :-D