Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec

Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)

1325326328330331367

Komentáře

• upraveno 7. března 2015
    Mě zbývá pařez, Buřkovej mrak, šípy nad indiánem, hambáč s vlajkou a vesmír
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 7. března 2015
    Má vôbec niekto ten "pařez"? Ono to asi fakt bude spolu s tou kvetinou.

:D Inak som si rozklikol jedno dielo, hodil tam zopár z kníh dole v podobných a dve z nich sa trafili s niečím ešte zakrytým (+ jednu z nich už som mal a bola odkrytá) :D

Ehm... Tentokrát som našiel pod odporúčaným ku jednomu klasickom všetkých 6 zhod z toho dve som už mal... Neviem, či to tak Martinus robil naschvál, že tie diela sú prepojené nejakým kľúčom, ktoré používa aj ten odporúčací systém.
    Já už nevim zasek jsem se na 37. Pořád nevim co je to pařez, Buřkovej mrak, šípy nad indiánem, hambáč s vlajkou a vesmír
    Bouřkový mrak
    z toho použij jedno slovo

hambáč s vlajkou
    jakého státu je to vlajka? zjednodušeně

vesmír
    žánr sci-fi, napsal to h.g. wells

já jsem s pařezem taky ztracená

Finta fň s tipy přímo na martinus.cz mě popohnala na 48 :-o Myslím, že je to záměr, aby měli dost úspěšných soutěžícich :-D
    @Jitka Mňa na 38 :D
    Já mam taky 38 a nápovědu jsem nepochopil nebo jsem už měl všechny z ní. Pořád nevim pařez, Buřkovej mrak, šípy nad indiánem, hambáč s vlajkou
    Ha mam bouřkovej mrak a vlajku s hamburgrem
  • Já mám taky problém s pařezem, s koněma a s tím zeleným ksichtem.
    A jak že to děláte s těmi tipy na martinus.cz?
  • Přišel vůbec někdo na ten pařez? (myslím ten pařez aktuálně odkrytý).
  • @Denebola Zelenej ksicht je lehkej důležitý je to číslo.
  • @M1on He he, právě mě to taky trklo. =D
  • @Denebola u uhádnutých knížek máš odkaz na jejich e-shop "Více o knize", tam u toho titulu nabízí další knihy (které si prý zákazníci kupují s tím), tak se vyplatí prověřit tyhle navrhované knížky
  • VenaVena Stannis the Mannis!!!
    Zajimave porovnani Westerosu s Velkou Britanii a Irskem:
    image
    Urcita inspirace tam videt je :)
  • Tak ty tipy jsou pěkně hnusné, už to s nima není ono. S tipy končím. (Jinak jsem zatím na 29.)
  • No, jak jsem právě zjistila po mnoha tipech uhodnutých naslepo (možná jsem teda blesk), nějaké dobré duše už hodily celý obrázek na net. :anxious:
  • Takže Jiní jsou bouřící se Skotové, a Velký Jiný je William Wallace =D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Lara Nojo, šmejdi. A je po srandě.
  • @Montezuma3 Ja som si chcela aj tak urobit vylet do knihkupectva, kde je cely obraz zverejneny. Teraz sa tam aspon nemusim trepat s kocikom :)
    @Lara neviem to najst, daj link pls
  • @Hildegarda Pozor, jestli půjdeš do knihkupectví, nech doma peněženku. Mluvím z vlastní zkušenosti :-D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Everett_Young napsal(a):

Pozor, jestli půjdeš do knihkupectví, nech doma peněženku. Mluvím z vlastní zkušenosti :-D

A kartu. A vlastně i dítě, které by se dalo dát do zástavy (v Hradeckém pitavalu se jednou objevila zpráva, že strážníci museli zasáhnout u případu, kdy žena nechala v non-stopáči jako zástavu své dítě, odešla domů pro peníze a tam vytuhla).
  • @Everett_Young Tak ja nosim po kapsach len drobne do automatov na listky, ale nenosit kreditku bude problem :anxious:
    Ale mam nastastie darcekovu poukazku na 10 eur :)
  • @Lara Dik, slaba kvalita, ale aj tak mi to hodilo 58. Tak este 6...
  • jo dohnala jsem @Hildegarda taky 58 :-)
    @Jitka Myslim, ze spolu by sme to dali vsetko, lebo niektore diela od nas ti mozno budu chybat

Edit:tak este 5 :). Dala som ten lavy dolny roh
  • Já mám nakonec všechno, díky kompletnímu obrázku, nedalo mi to. =D
    tak
    Dunu mám dlouho :-)

slovenskou literaturu jsme určitě brali, ale teď mám k ruce jen opáčko k maturitě. Kompletní skripta z češtiny jsou u babičky na půdě ;-)

@Lara respekt
  • Tak to je nuda :( s tím postupným odhalováním je to mnohem zajímavější. ale to asi nebudu 777. ...
  • musíš si založit hodně mailů :-)
    Jitka napsal(a):

tak

Dunu mám dlouho :-)

Ja som premýšľal nad nejakými sci-fi a zrazu mi napadlo toto tak som len tak zo srandy skúsil a uznalo to. A to som to ani nečítal :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.