Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec

Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)

1334335337339340367

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Ten policajt má přímo svatou trpělivost...
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 4. srpna 2015
    @flanker.27 Len či by ju mal aj keby to nenahrávala :D Ale beztak sa mi to páčilo...
    EDIT: Teda nie žeby keby to nenahrávala a nemal tú trpezlivosť by som ho z niečoho vinil.
    My my, oplatí sa čítať aj komentáre k videu =D

Now she is the free inhabitant of a jail cell
  • jo tam jsou dobrý perly :) mě by zajímalo jak to sní teď je ale tipuju že na strážníka podala žalobu
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    image
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    image

Menší ochutnávka scény z komiksu :-)
    Poslední Černožár :)
    image
    upraveno 15. srpna 2015
    Píseň ledu a ohně
    image
    8-O :-D
    image
    Sever si pamatuje
    image
  • @Monte Karstark to neplatí, Sandorovi chybí knírek a tlusté brýle :-P
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Tyrion Lannister Ten žoldák v akci. No z toho jsem málem spadl ze židle :-D :-D :-D
  • Jop, tak na tohle bych šla do kina hned :)

upraveno 23. srpna 2015
    image
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Čeho si povšimnout u té desky?

Obrázek jako takový je z letošního kalendáře. V listopadu otáčím na prostřední dvoustranu skic :)
  • To je jak parodie na barokního andílka :-D
    Ale, zaujalo mě to rozestavění políček a barevné provedení.
  • Mě první napadlo, proč má Tyrion dvě hlavy :-D
    image
  • @Monte Karstark Mě zaujal ten člověk v pozadí. Kdo to asi je?
    @CervenKa @Monte Karstark
    Chcel by som mať vaše sústredenie, že sa dokážete pozerať na niečo takéto a všímať si hrací stolík a človeka v pozadí.
  • Až bude teda sága kompletní, doufám že u nás vyjde taky taková parádička jako je ta hostina a bouře... to pak odnesu aktuální knížky do knihovny a pořídím něco vkusnějšího :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @sfik Ty obálky jsou krásný (= taky je chci).
  • upraveno 25. srpna 2015
    @Krisa @sfik talpress už jistě pracuje na vlastní speciální edici, už kvůli tomu určitě zaměstnali nového grafika a bude to s dvojnásobnou přirážkou kvůli nutnosti pořídit nejnovější vytuněnou verzi malování :D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Dreamer Cítím v té větě osten sarkasmu... :D
  • @Dreamer =D Jsem si jistý že chráněné dílny se o tu zakázku poperou..

Já bych byl rád, kdyby udělali nějakou pevnější vazbu. HoT mám jedinou v paperbacku, nesnáším to, ale aspoň to vydrží. Zbytek knih mám v té klasické verzi a ty knihy neutáhly pomalu ani to jedno přečtení a mají toho dost. Jinak obálku co nejvíc minimalistickou, tohle je vrchol nevkusu... Smutnej Jaime, jako bezdomovec kterýho vyhnali z pohotovosti a nebo Mel (pokud je to Mel), která vypadá jak nějaká tanečnice flamenca. Z těch všech se mi líbí asi jediná bouře. No a u Tance.. nic moc, akorát že je to ta wow scéna, navíc si teď uvědomuju že to byl pořádnej spoiler :D
  • Mně přijdou ty nové přebaly paperbacků o dost horší než pevná vazba a musím bohužel také potvrdit její chatrnost, může za to také nejspíš blbě zvolený formát. Nechápu proč nemohli koupit práva na nějaké zahraniční obálky a pouštěli se do tvořilkovství, nedopadlo to dobře a někdo by jim to měl pro příště zakázat :D za ty prachy chci kvalitu a estetiku.
    upraveno 26. srpna 2015
    Co by jste chtěli v zemi, kde je trendem vyhlásit veřejnou soutěž na nové logo s odměnou pět tisíc korun. Poté, co se odborná komise pan ředitel a kolega z účtárny prohrabou stovkou amatérských návrhů, výjde prohlášení, že žádný z návrhů nesplňoval požadavky a tak byla soutěž zrušena. Pan ředitel si mezi tím logo udělal sám a všem sekretářce se moc líbilo.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.