Odkazy , obrázky...
Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
EDIT: Teda nie žeby keby to nenahrávala a nemal tú trpezlivosť by som ho z niečoho vinil.
Menší ochutnávka scény z komiksu :-)
Sever si pamatuje
Bitva sedmi hvězd
Balerion Černý Děs
Žoldák v akci
Ser Waymar proti všem
Obrázek jako takový je z letošního kalendáře. V listopadu otáčím na prostřední dvoustranu skic :)
Chcel by som mať vaše sústredenie, že sa dokážete pozerať na niečo takéto a všímať si hrací stolík a človeka v pozadí.
=D
Já bych byl rád, kdyby udělali nějakou pevnější vazbu. HoT mám jedinou v paperbacku, nesnáším to, ale aspoň to vydrží. Zbytek knih mám v té klasické verzi a ty knihy neutáhly pomalu ani to jedno přečtení a mají toho dost. Jinak obálku co nejvíc minimalistickou, tohle je vrchol nevkusu... Smutnej Jaime, jako bezdomovec kterýho vyhnali z pohotovosti a nebo Mel (pokud je to Mel), která vypadá jak nějaká tanečnice flamenca. Z těch všech se mi líbí asi jediná bouře. No a u Tance.. nic moc, akorát že je to ta wow scéna, navíc si teď uvědomuju že to byl pořádnej spoiler :D
odborná komisepan ředitel a kolega z účtárny prohrabou stovkou amatérských návrhů, výjde prohlášení, že žádný z návrhů nesplňoval požadavky a tak byla soutěž zrušena. Pan ředitel si mezi tím logo udělal sám avšemsekretářce se moc líbilo.