Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec

Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)

1335336338340341367

Komentáře

• Monte Karstark napsal(a):

Co by jste chtěli v zemi, kde je trendem vyhlásit veřejnou soutěž na nové logo s odměnou pět tisíc korun. Poté, co se odborná komise pan ředitel a kolega z účtárny prohrabou stovkou amatérských návrhů, výjde prohlášení, že žádný z návrhů nesplňoval požadavky a tak byla soutěž zrušena. Pan ředitel si mezi tím logo udělal sám a všem sekretářce se moc líbilo.

=D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Co bychom chtěli od vydavatelství, které dostalo seznam překlepů a chyb, aniž do toho museli investovat pětník a tím to zhaslo... :(
  • @Dreamer No a kolik je vlastně verzí? Já myslel že je akorát paperback a pevná? a každá že má vlastní grafickou úpravu.. Hru o trůny mám pb takovou vyblitou zelenou a zbytek v pevné - ty známé obálky, jak jsem popisoval výše.. Ideální by bylo kdyby byla knížka jednoduchá, s erbem rodu na přebalu/hřbetu. Ale rozhodně ne ty erbovní hrůzy co jsou na konci knížek :D to i seriálové jsou první liga proti tomu...

Jak jsem psal, nejvíc se mi zatím líbí bouře, ale kdybych to měl vzít v širším pojetí ságy, tak rozhodně Rytíř sedmi království... asi protože Argo :D
  • @sfik asi určitě protože Argo :D myslela jsem ty paperbacky s tou vránou, lebkou atd. co vypadají jakoby si na nich žák základní školy procvičoval práci s malováním, dřív vypadaly paperbacky myslím jinak, pak došlo k modernizaci :D
  • Tak jestli je ta mezinárodní obálka za kterou zaplatili dražší než nějaká blitka, tak si tam aspoň Argo dali "podle hry o trůny" že aspoň dokázali vytěžit něco ze seriálu, jestli jim to udělalo reklamu, tak jim to zaplatilo třeba i dražší obálku a možná i mnohem víc..
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 26. srpna 2015
    Mno, zase Argo nepřeceňujte :-D Původně měl Rytíř Sedmi království mít v pevné vazbě taky tu druhou obálku.
    I když si každopádně zaslouží pochvalu za snahu a určitou vstřícnost :)
    sfik napsal(a):

No a kolik je vlastně verzí? Já myslel že je akorát paperback a pevná? a každá že má vlastní grafickou úpravu..

Paperback prvních čtyř dílů má dvě verze.
    Monte Karstark napsal(a):

Co by jste chtěli v zemi, kde je trendem vyhlásit veřejnou soutěž na nové logo s odměnou pět tisíc korun. Poté, co se odborná komise pan ředitel a kolega z účtárny prohrabou stovkou amatérských návrhů, výjde prohlášení, že žádný z návrhů nesplňoval požadavky a tak byla soutěž zrušena. Pan ředitel si mezi tím logo udělal sám a všem sekretářce se moc líbilo.

:-D
  • upraveno 27. srpna 2015
    @Nevada
    Aha, já mám Hru s tím cápkem na koni a Zimohradem v zádech (nevím ani jestli je to Zimohrad), to co zmiňovala Dreamer je ta druhá verze a asi o dost horší než mám já.

Jinak Argo bylo na hraně s tím panákem ale rozhodli se správně ne? :applause:

Teda teď jsem na toho panáka koukal ještě jednou, je to dost strašný, ale něco mi to připomíná, jen to nedokážu zařadit :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    image
    image
    image
    image
    sfik napsal(a):

Aha, já mám Hru s tím cápkem na koni a Zimohradem v zádech (nevím ani jestli je to Zimohrad), to co zmiňovala Dreamer je ta druhá verze a asi o dost horší než mám já.

Jinak Argo bylo na hraně s tím panákem ale rozhodli se správně ne? :applause:

Teda teď jsem na toho panáka koukal ještě jednou, je to dost strašný, ale něco mi to připomíná, jen to nedokážu zařadit :D
    Ano, Dreamer má druhou verzi obálek. Horší, lepší.. těžko říct. U Hry a Střetu se mi první verze líbí víc. Bouře a Hostina už nic moc. Ty nové nejsou nijak nápadité, ale nemůžu říct, že by se mi vyloženě nelíbily :)

K obálce Rytíře - no, řekněme, že jsem ráda, že se v Argu rozhodli tak, jak se rozhodli, a dál bych to radši nerozmazávala ;)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Má niekto obrázky tých nových obálok? Na internete som ich na stránke Talpressu nenašiel a neviem, kde ich hľadať a zaujímajú ma.
  • upraveno 30. srpna 2015
    @CervenKa Ach ták :D Vďaka.
    Jak jsi je mohl u Talpressu nenajít? :)
    upraveno 30. srpna 2015
    @Nevada Na ich stránke som hľadal v hľadaní, ale tam hľadalo väčšinou články. Tá stránka mi príde strašne neprehľadná a nemohol som nájsť nejaký vyhľadávací nástroj pre zoznam kníh. A keď som čosi podobné našiel, našlo len tvrdé väzby.
    EDIT: Keď tak na to pozerám, tak ono aj ten prvý vyhľadávací nástroj to našiel, len som si to nevšimol. Holt, moja chyba.
  • @Nevada české paperbacky naštěstí nemám, ale možná si pořídím ty anglické, už mám doma Střet, ale zatím, jsem se do toho neodvážila pustit :) a upřímně pokud to GRRM pohnojí, tak plánuju všechny pořízené výtisky darovat :D
  • @Dreamer Já je budu buďto pálit (pokud to nedopíše) a případně nahradit nějakou ucelenou sérií v jednotné vazbě (potom bude darování knihovně přicházet v úvahu).
  • TergasTergas Ten, který schází z kopců
    @sfik My demokraté knihy nepálíme! :D ne, docela ti rozumím. BTW zaznamenal někdo na stránkách Tallpressu, že Vichry mají datum vydání? (dlouho jsem nepročítal forum, třeba je to stará informace)
  • @Tergas Už se to tu mihlo tato informace.. Je to jenom šum... Nevím podle jakého klíče se řídí, ale pochybuji že si Tallpress dopisuje s Georgem :D
    @Tergas Na stránkách Talpressu? Objevilo se to na Kosmasu.
  • TergasTergas Ten, který schází z kopců
    @Nevada To je možné, už nevím, kde jsem to četl
  • @Tergas Tak jako tak, se to nezakládá na pravdě. Nevím z jakého rukávu tahají tyhle termíny.
    :-P
    image
  • @Monte Karstark "...sakra, už měsíc jsem to nedostala... :D
    @sfik Mě připadá, že už je to víc jak měsíc =D
    =D
  • ahojte,
    mám úplne nový počitač a stratil som kopu zaujímavých linkov, ktoré som mal odložené. tento našťastie nie :)
    chcel by som pohľadať nejaké pekné fan arty z AGOT-u ako pracovnú plochu. kedysi dávno tu boli pekné veci z kalendárov a tak. hrady, logá rodov a podobne. viete niekto poradiť, kde to nájdem?

myslím, že taký @montezuma toho dával veľa, či?

dik
  • upraveno 21. září 2015
    Bohužel si to už nepamatuji, také jsem o ně přišla když mi před půl rokem umřel notebook, ale pár se mi jich podařilo vygůglit. Třeba tady.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.