Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec

Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)

1332333335337338367

Komentáře

• upraveno 10. června 2015
    @Monte Karstark vůbec, to je jasná Lena, Emily Blunt mě vůbec nenapadla, vypadá o dost jinak.
  • @červ nebyl to překlep, ale náhlá asociace, doufám že to nic neznačí! :)
  • Nemáte prosím niekto nejaký tip na dobrý wallpaper s tematikou Doctora Who? Chcel by som, aby tam boli aj starí doktori + 12-ka. Najlepšie čo sa mi zatiaľ podarilo nájsť je toto, ale ak by mal niekto niečo lepšie, budem rád. :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 10. června 2015
    Ja len to podobné, čo mám ich v tieňoch ako svoju tapetu. Ale neviem, či to nájdem.

EDIT: Takéto čosi pre dvanásťhodinový režim, že každú hodinu je zvýraznený jeden
    image
    Tu je všetko zvžraznené aj s vojnovým
    image
  • @Gepeto Hmm, to sa mi ten môj páči trošku viac, prepáč. :) Len mi vadí, že sú tam tie obrázky tak divne poskladané, napríklad 10 má urezanú švrťku hlavy a podobne.
  • Tak to mi se zdá nelepší tady tenhle
    image
  • @StandaZPorubhradu Páni, tak ten je fakt skvelý. 8-O
  • @Monte Karstark: Přijde mi to poněkud chaotické a brutálně přestřelené - jako Starý palác ve Sunspearu 10x cennější než Highgarden?... a vůbec nemluvě o Casterly rock, která je dražší než všechny ostatní dohromady (přímo v CR je důl?, já měl za to, že doly jsou východněji - třeba Goldenteeth)?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Jay Jo v CR jsou zlaté žíly, které tam jsou ponechány netknuté jako rezerva, kdyby bylo nejhůř. Jinak zlato těží z jiných dolů na východ od hradu.
  • @Monte Karstark: Tak to pak jo, to jeho cena může být extrémní,... nicméně i ty ostatní hrady létají o řády...
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    Nové smrtící obrázky
    image
    image
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 13. června 2015
    image
  • Dreamer napsal(a):

Co kdyby Lena hrála Catelyn? :D
    image
    />

Kdysi jsem říkala, že Lena by byla fajn Catelyn, má prostě takovou tu ženskou sílu. Na Cersei působí moc sofistikovaně, ale co už.
  • @svoa00 Tak zase by museli v tom případě posunout věk Starčat hodně dolů. Protože když vezmeš v potaz věk Robba, tak Cat musí být už docela stará kedlubna. Já vím že mezi nimi by neměl být takový věkový rozdíl, ale pro seriál se to hodilo..
  • upraveno 13. června 2015
    Pokud by měl mít seriálový Rob dvacet, tak Cat by mohla mít čtyřicet, což mi nepřijde jako docela stará kedlubna, s tím, že by ho na západozemské poměry porodila v pozdním věku dvaceti let :) Mohla by mít klidně pod čtyřicet s tím, že Robovi by bylo náct. Já vím, že ty drsné podmínky a pár porodů by se na ní asi podepsaly, ale i tak by nemusela mít vzezření padesátnice.
  • Asi to nebylo nejlepší vyjádření "kolik komu je let", ale když se podíváš na Richarda Maddena, tak k němu sedí jako máma víc Cat než Lena. Myslím že to chtěli udělat víc pocitové, nechtěli se vézt na vlně kultu mládí, a aby se amíci neptali proč s tou ženskou ten kluk s vlkem nespí... :D
  • upraveno 13. června 2015
    Nic proti představitelce Cat, v civilu jí to velmi sluší, ale v seriálu mi připadala jako Nedova teta :) je fakt, že Lena vypadá hodně mladě, ale v knize so byli Cat a Cersei věkově docela blízko ne?
    Docela se divím, že k 9. epizodě vznikl zrovna tenhle opékací plakát, a ne ten druhý.
    image
  • @Monte Karstark Taky jsem si říkala. Tenhle je navíc poněkud anonymní. Ale prostě drak! že jo :-#
    Pak mě ještě napadlo, že ta druhá nebyla zrovna "beautiful death", tak možná proto... (ale je fakt, že dřív jim to u těch plakátů nikdy nevadilo)
  • @Monte Karstark Myslím že. To je kvůli "beutiful death". Přeci jenom u toho druhého nasadili i scénaristi strategii "hluboce nás to zasáhlo"...
    image
  • @Monte Karstark Super obrázek. Zcela zřejmě zobrazuje názor obou zúčastněných na Robbovy fešné copánky :D
  • Co tenhle Robb? Podle mě asi nejrealističtější obrázek podle knižního popisu.

image
  • Ta trojice Umber-Robb-Theon je pěkný obrázek. Konkrétně Theon je sráč na první pohled.
    Umber Aslan, Robb Indián, Theon aziat.
    @svoa00 Vlasy by ale mal mať tuším po plecia.
  • @svoa00 no, není to sice Richard Madden :D ale bez toho porostu na bradě by byl rozhodně přijatelný.
    image
  • @Dreamer Dokonalé to není, ale aspoň na tom obrázku vypadá aspoň zhruba na svůj věk :D

@Monte Karstark Jako ilustrace k pohádce :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.