@Gepeto Hmm, to sa mi ten môj páči trošku viac, prepáč. :) Len mi vadí, že sú tam tie obrázky tak divne poskladané, napríklad 10 má urezanú švrťku hlavy a podobne.
@Monte Karstark: Přijde mi to poněkud chaotické a brutálně přestřelené - jako Starý palác ve Sunspearu 10x cennější než Highgarden?... a vůbec nemluvě o Casterly rock, která je dražší než všechny ostatní dohromady (přímo v CR je důl?, já měl za to, že doly jsou východněji - třeba Goldenteeth)?
@svoa00 Tak zase by museli v tom případě posunout věk Starčat hodně dolů. Protože když vezmeš v potaz věk Robba, tak Cat musí být už docela stará kedlubna. Já vím že mezi nimi by neměl být takový věkový rozdíl, ale pro seriál se to hodilo..
Pokud by měl mít seriálový Rob dvacet, tak Cat by mohla mít čtyřicet, což mi nepřijde jako docela stará kedlubna, s tím, že by ho na západozemské poměry porodila v pozdním věku dvaceti let :) Mohla by mít klidně pod čtyřicet s tím, že Robovi by bylo náct. Já vím, že ty drsné podmínky a pár porodů by se na ní asi podepsaly, ale i tak by nemusela mít vzezření padesátnice.
Asi to nebylo nejlepší vyjádření "kolik komu je let", ale když se podíváš na Richarda Maddena, tak k němu sedí jako máma víc Cat než Lena. Myslím že to chtěli udělat víc pocitové, nechtěli se vézt na vlně kultu mládí, a aby se amíci neptali proč s tou ženskou ten kluk s vlkem nespí... :D
Nic proti představitelce Cat, v civilu jí to velmi sluší, ale v seriálu mi připadala jako Nedova teta :) je fakt, že Lena vypadá hodně mladě, ale v knize so byli Cat a Cersei věkově docela blízko ne?
Komentáře
http://www.lcplc.co.uk/infographics/7-more-game-of-thrones-castles-mortgages-cost/
@Monte Karstark Jako ilustrace k pohádce :)