@Dreamer No a kolik je vlastně verzí? Já myslel že je akorát paperback a pevná? a každá že má vlastní grafickou úpravu.. Hru o trůny mám pb takovou vyblitou zelenou a zbytek v pevné - ty známé obálky, jak jsem popisoval výše.. Ideální by bylo kdyby byla knížka jednoduchá, s erbem rodu na přebalu/hřbetu. Ale rozhodně ne ty erbovní hrůzy co jsou na konci knížek :D to i seriálové jsou první liga proti tomu...
Jak jsem psal, nejvíc se mi zatím líbí bouře, ale kdybych to měl vzít v širším pojetí ságy, tak rozhodně Rytíř sedmi království... asi protože Argo :D
@sfik asi určitě protože Argo :D myslela jsem ty paperbacky s tou vránou, lebkou atd. co vypadají jakoby si na nich žák základní školy procvičoval práci s malováním, dřív vypadaly paperbacky myslím jinak, pak došlo k modernizaci :D
Tak jestli je ta mezinárodní obálka za kterou zaplatili dražší než nějaká blitka, tak si tam aspoň Argo dali "podle hry o trůny" že aspoň dokázali vytěžit něco ze seriálu, jestli jim to udělalo reklamu, tak jim to zaplatilo třeba i dražší obálku a možná i mnohem víc..
@Nevada Na ich stránke som hľadal v hľadaní, ale tam hľadalo väčšinou články. Tá stránka mi príde strašne neprehľadná a nemohol som nájsť nejaký vyhľadávací nástroj pre zoznam kníh. A keď som čosi podobné našiel, našlo len tvrdé väzby. EDIT: Keď tak na to pozerám, tak ono aj ten prvý vyhľadávací nástroj to našiel, len som si to nevšimol. Holt, moja chyba.
@Nevada české paperbacky naštěstí nemám, ale možná si pořídím ty anglické, už mám doma Střet, ale zatím, jsem se do toho neodvážila pustit :) a upřímně pokud to GRRM pohnojí, tak plánuju všechny pořízené výtisky darovat :D
@Dreamer Já je budu buďto pálit (pokud to nedopíše) a případně nahradit nějakou ucelenou sérií v jednotné vazbě (potom bude darování knihovně přicházet v úvahu).
@sfik My demokraté knihy nepálíme! :D ne, docela ti rozumím. BTW zaznamenal někdo na stránkách Tallpressu, že Vichry mají datum vydání? (dlouho jsem nepročítal forum, třeba je to stará informace)
ahojte, mám úplne nový počitač a stratil som kopu zaujímavých linkov, ktoré som mal odložené. tento našťastie nie :) chcel by som pohľadať nejaké pekné fan arty z AGOT-u ako pracovnú plochu. kedysi dávno tu boli pekné veci z kalendárov a tak. hrady, logá rodov a podobne. viete niekto poradiť, kde to nájdem?
Komentáře
Jak jsem psal, nejvíc se mi zatím líbí bouře, ale kdybych to měl vzít v širším pojetí ságy, tak rozhodně Rytíř sedmi království... asi protože Argo :D
EDIT: Keď tak na to pozerám, tak ono aj ten prvý vyhľadávací nástroj to našiel, len som si to nevšimol. Holt, moja chyba.
http://eshop.kniznivesmir.cz/obchod/dekorace/tuzka-cersei-lannister-citat/
http://eshop.kniznivesmir.cz/obchod/dekorace/tuzka-tyrion-lannister-citat/
mám úplne nový počitač a stratil som kopu zaujímavých linkov, ktoré som mal odložené. tento našťastie nie :)
chcel by som pohľadať nejaké pekné fan arty z AGOT-u ako pracovnú plochu. kedysi dávno tu boli pekné veci z kalendárov a tak. hrady, logá rodov a podobne. viete niekto poradiť, kde to nájdem?
myslím, že taký @montezuma toho dával veľa, či?
dik