Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec

Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)

12357367

Komentáře

• upraveno 2. února 2008

To je dobře úchylný...tak takhle, prosím, pánové z HBO, NE, zde si příklad neberte. ;)

• upraveno 3. února 2008

Náhodou, snaha se cení a ty kostýmy jsou udělané slušně. Profesionalita to není, ale jako fanouškovskou veselou akci to musím hodnotit vysoce. :wink:

I my bychom se o něco podobného měli pokusit. Viz Týna se svou kamarádkou (přítelkyní), ty jdou příkladem.

A vůbec, radši si podívám na Jona v dámském provedení, nežli na Daenerys v provedení pánském. :D

• upraveno 4. února 2008

Majstroví miláčikovia NY GIANTS šokovali ameriku a vyhrali Superbowl. Chvíľu trvalo, kým o tom hodil post, ale už sa tak stalo. SOm zvedaví, či ho toto víťazstvo nabudí alebo zmôže. Dúfam v to lepšie, predsa len sám tvrdí, že je síce vyčerpaný ale "život je magický a plný radosti" :-)

• upraveno 4. února 2008

Trochu nadšení do toho, ne? :wink:

GIANTS VYHRÁLI SUPERBOWL! GIANTS VYHRÁLI SUPERBOWL!

Neskutečný zápas! Viděli jste, jak Božský Eli prorazil tím divokým chumlem hráčů Pats? Všichni už ho viděli na zemi, ale on ne, proklouzl jimi jako nůž máslem, udržel se na nohou a ještě stihl přihrát na druhou stranu hřiště! Jak přesně a jak prudce! A jak to pak David Tyree lapnul, viděli jste to? VIDĚLI JSTE TO?! Z nebe se snášela padající hvězda, on vyskočil a chňapl po ní úchvatným, nadpřirozeným způsobem, zastavil si ji o přilbu; a potom už ležel na zemi, ale chytnul, chytnul, chytnul! Něco takového se vidí jednou za padesát let, jednou za život, báječné, prostě parádní zákrok! Význam toho rozhodujícími touchdownu byl vlastně postaven jen na tomhle fascinujícím kousku, bez něj se zvrat nikdy nemohl podařit - i když i ta další spolupráce Manninga a Burrowse byla skvělá, to se musí nechat. Giants jsou prostě nej!

GO, GIANTS, GO!

Škoda, že tomu sportu nerozumím a jenom čeřím vodu. :roll:

• upraveno 4. února 2008

Čvachtáš to ovšem dost přesvědčivě. :wink: Skoro jsem uvěřil , že americký fotbal je smysl tvého života.

Já jsem taky nikdy nepochopil smysl a pravidla té řezanice, i když mě onehdy jeden aktivní hráč přesvědčoval o tom, jak je krásné někoho v plné rychlosti složit. :roll:

Ale je docela možné, že se jedná o baseball. :)

• upraveno 5. února 2008

vďaka galaxie-sport som začal pozerať americký fotbal, ale iba tak jedným očkom. Videl som asi 3 zápasy, + teraz to finále. Priznám sa, nikdy som nemal rád am. futbal mal som pocit, že to je o tom, ako sa dvadsať chlapov rozbehne proti sebe a dolámu si klúčne kosti :twisted:

ale veru chytilo ma to. zistil som, že je to plné rôznych rafinovaností, a každý ďalší zápas sa mi páčil viac. Nuž a finále bolo finále. Fandil som Giantes, kôli Martinovi, ale predtým som videl hrať aj New England a ich útok bol super. Tentokrát však dominovala obrana, a v tom boli Obri neskutoční. Myslím, že to bol zápas podľa Martinovho gusta, kedysi som u neho čítal, že má rád starú obrannú školu. Keď sa vytvoril ten mlyn, a stredný obranci NYG sa prevalili až na NEP quaterbacka, tak to bolo neskutočné. veru tak....

• upraveno 5. února 2008

ale samozrejme, ten náš "anglický futbal" mám radšej :-)

vtip, ktorý som dnes čítal: aký je rozdiel medzi americkým futbalom a našim futbalom?

v americkom sa bijú hráči, v našom fanúšikovia :shock:

• upraveno 5. února 2008

Koukam, že je to tu samej odborník. :) Přiznávam, že když jsem tu zprávu v Dobrym ránu slyšel, že jsem si hned na Martina vzpomněl...trochu jsem se bál, jestli to s nim neseklo, páč mu docela dlouho trvalo, než se vyřval na blogu. :D

• upraveno 6. února 2008

no, ale za to ten rozbor čo napísal, ten stojí za to! to som nečítal v žiadnom športovom periodiku. vidieť, že vie písať, keď ho to baví :-)

• upraveno 9. února 2008

Ano, je krásné v plné rychlosti někoho složit. Ale kvůli tomu přece ještě není nudné hrát americký fotbal! Úplně stačí například spěchat v ranní špičce do metra... :) Taranovat chumel lidí na eskalátorech, to si v ničem nezadá s prorážením skrze hráče New England Patriots, věřte mi.

Anglický fotbal mám taky radši. Sice to v naší lize většinou vypadá tak, že si kopou míč tam a zpátky uprostřed hřiště, ale aspoň se něco děje. V jiných sportech se polovinu zápasu odpočívá, zatímco divák je baven komerčními přestávkami. Nemám nic proti reklamě, koneckonců se ty týmy musí nějak živit, ale všeho s Mírou!

Ano, kdyby GRRM nebyl spisovatelem, mohl by být vynikajícím sportovním komentátorem a článkařem. Něco jako americký Jaromír Bosák. 8)

• upraveno 9. února 2008

Léto wrote:
    Ano, je krásné v plné rychlosti někoho složit. Ale kvůli tomu přece ještě není nudné hrát americký fotbal! Úplně stačí například spěchat v ranní špičce do metra... Taranovat chumel lidí na eskalátorech, to si v ničem nezadá s prorážením skrze hráče New England Patriots, věřte mi.

:D

Dávám přednost humánnějším formám vybíjení své agresivity. Například psaní povídek. :twisted:

Anebo sledování přímého přenosu prezidentské volby. :x :roll:

• upraveno 9. února 2008

Nakupuješ v HuManic? :P

Sledování prezidentské volby vede spíše ke kumulaci agresivních emocí. Ráno začnou tím, že vyhlásí dopolední přestávku, tu pak prodlouží do jedenácti. A když přestávka skončí, přichází co? Správně, je čas na obědovou pauzu! Měli by to udělat jako s konkláve kardinálů: zavřít je ve Španělském sále bez jídla a bez komunikace, dokud by neodvolili. A jak by jim to šlo! :)

Při vybíjení agresivity mají prostředky městské hromadné dopravy své nezastupitelné místo. Až budu starým zlovlkem, zakoupím si ke každému páru nohou jednu francouzskou hůl s ocelovým kováním, možná i s hroty. To bude pádný argument. Uvažoval jsem dokonce i o čepici "zmijovce" s vystřelovacími hroty, tradiční to výbavou gentlemanů středního věku.

Další výtečná možnost se pak nabízí v Japonsku. Tamní metro je obsluhováno zřízenci, kteří lidi natlačí dovnitř, aby se jich tam vešlo co možná nejvíce. :o

Asi takto:

• upraveno 9. února 2008

Quote:
    Dávám přednost humánnějším formám vybíjení své agresivity. Například psaní povídek. :twisted:

Anebo sledování přímého přenosu prezidentské volby. :x :roll:

Řek bych, že Krvavá svatba byla proti tomuhle poklidná veselice...a hlavně měla své výsledky. :-)
  • upraveno 9. února 2008

Bylo zásadní chybou, že Robb Stark neměl své lobbisty a vyjednávací týmy, které by mohl poslat za lordem Freyem. Tváří v tvář něčemu takovému by se jistě i lysému skřetu Walderovi postavily vlasy hrůzou, dobrovolně by se vrhnul do Trojzubce, a ještě by se považoval za šťastně uniknuvšího. :)

• upraveno 9. února 2008

Tváří v tvář veřejné volbě se zježily vlasy hrůzou i samotnému lysému nadstranickému... ech, chtěl jsem říct Freyovi. Vítězem, tedy... boje o Železný trůn, se nepochybně stane ten, kdo se bude lépe plazit před, ech... Jinými. Ti teď mají v rukou všechny trumfy a mohou se vytasit dokonce s vlastním ech, vládcem, ale to by jen hrálo do karet lysému, dosud nikdy neporaženému, který jede dál. Asi se všechno rozhodne u strany Sedmi bohů, a ten jeden hlas se najde nakonec u nich, tipl bych si. Ano, poznali jste správně, na čelo si ťukající není můj favorit v tomhle vyhroceně-mediálně-ekologickém sporu. :arrow:

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 9. února 2008

Vtipně shrnuto. Já si pana železnotrůnového z uchazečů nevyberu, na druhou stranu mezi nimi žádný Aerys II. není.

• upraveno 9. února 2008

Quote:
    Vítězem, tedy... boje o Železný trůn, se nepochybně stane ten, kdo se bude lépe plazit před, ech... Jinými.

Je to možné...a trochu smutné...a taky příznačné. Leč nezapomínejme na onen přízrak, který prý dnes nad ránem pobíhal po hradě. Údajně byl čtyřnohý se šlachovitými končetinami, tělo plné šrámů, s ohromnou tlamou plnou žlutorudých tesáků...avšak nejhorší byly jeho oči; černota nejtemnější, jako by vedly do samotných hlubin pekelných. Byl natolik děsivý, že někteří nesnesli jeho pohled a velmistr je musel ošetřit. Snad jen makové mléko utišilo jejich neklidné duše. Nikomu bych nepřál potkat ho, ani svému největšímu nepříteli, ale nyní s odstupem jsem rád, že se ukázal a oddálil tak alespoň na chvíli onu nevyhnutelnou chvíli, kdy budeme opět odsouzeni na dalších pět let ostudy a nesmiřitelnosti. A Léto je v nedohlednu. :-(
  • upraveno 9. února 2008

Aleku, jak umístím obrázek v Galerii tam, kam chci? Je tam málý výběr v albech. Catelyn jsem musel dát do Jona Sněha. :x

• upraveno 9. února 2008

aha, momentík, ještě jsem to neošetřil pro všechny alba :-)

• upraveno 9. února 2008

Už se v těch vašich jinotajích začínám trochu ztrácet. :roll: Čtyřnohý šlachovitý přízrak zní velmi sympaticky, myslím, že pomalu nadchází čas skoncovat s diktaturou dvounožců. Čtyři nohy dobré, dvě nohy špatné! Čtyři nohy dobré, dvě nohy špatné!

Zlovlk na Hrad! :)

• upraveno 9. února 2008

ad galerie..snad už vše OK, zatim jsem vám nechal volnou ruku a vynechal jsem schvalování obrázků adminem. Tak moc vám důvěřuju. :-) Ale prosím opravdu o tématické obrázky, flankerova Arianne je sice šmrncovní dívčina, ale líp jí bude rozhodně líp tady, na fóru, přímo u tématu.

• upraveno 9. února 2008

Škoda, měl jsem v zásobě pár neautorizovaných šmrcovních Sans. 8) :lol:

• upraveno 9. února 2008

Kolik lze přidat k obrázku v Galerii komentářů? Je to nějak omezeno? Nějak mě to nechce pustiti...

• upraveno 9. února 2008

Šmrncovní Sansy mají obecně vyšší míru tolerance než jiné obrázky, můžeš to s nimi zkusit. :) Ale zajímalo by mě, proč jsou mnou nahrané Sansy jak v oddílu "Sansa", tak v oddílu "Starkové". Možná je to tím, že jsem do klíčových slov zadal "stark". Nevím ovšem, zda se jedná o úmyslnost. :?:

• upraveno 10. února 2008

Quote:
    Kolik lze přidat k obrázku v Galerii komentářů? Je to nějak omezeno? Nějak mě to nechce pustiti...

Kde? Omezena je délka jednoho komentáře, ošetřeno je, aby nesměl jeden uživatel přidat několik stejných komentářů (spamy), ale počet komentářů by měl být free.

Quote:
    Možná je to tím, že jsem do klíčových slov zadal "stark".

Přesně tak, proto, pls, klíčová slova nezadávejte, je to velmi složitá konstrukce, u které se začínám i já ztrácet. :-) Zjednodušeně řečeno; každé album může mít jedno klíčové slovo. Obrázky jich mohou mít více. Pokud se klíčové slovo obrázku a alba shodují, obr se objeví i v albu, kam nebyl původně umístěn. Proto ač je třeba Catelyn umístěna do alba Tullyů (Menší rody) je zároveň zobrazena i u Starků. Zde to má smysl, ale u Sansy, která má vlastní album v kategorii Starků, je nesmyslné, aby se zobrazovala i v albu Starků. Proto klíčová slova raděj nezadávejte, já se to budu snažit nějak uklízet. :-)

Problém nastal v okamžiku, kdy jsem chtěl dát dva po sobě jdoucí komentáře, to mi řeklo, že to mám spojit v jeden. Teď už to chápu. 8) Kolik je maximální počet znaků jednoho komentáře? (Čistě pro zajímavost).

myslim, že 1000 znaků...zatim :-)

• upraveno 11. února 2008

tak, už mu chýba futbal a rozhodol sa pracovať sedem dní v týždni. Nie že by som už veril/rozumel jeho záväzkom, ale len nech píše :wink:

Alek wrote:
    myslim, že 1000 znaků...zatim :-)

Takže můžu ke každému obrázku napsat krátkou povídku? To jsem chtěl slyšet.

sarven wrote:
    tak, už mu chýba futbal a rozhodol sa pracovať sedem dní v týždni. Nie že by som už veril/rozumel jeho záväzkom, ale len nech píše :wink:

Nejsem si úplně jistý, koho máš na mysli, ale snad jde jen o jakési stádium počínajícího sméagolovského komplexu. :wink:

Sarvene, pojď do Galerie! Opravdoví muži Noční hlídky chodí právě tam! 8)

Lorde Aleku!

Pospěš rychle do galerie.

Dějí se strašné, nepopsatelné věci!

Zjevují se ohyzdné obrazy, apokalyptické přízraky plné jedovatých plynů a temných snů.

Je třeba pevné ruky admina! Nenechej nás ve štychu! :cry:

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.