Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec

Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)

134689367

Komentáře

• upraveno 12. února 2008

No vy jste to tam zase zaplevelili. Šílené dlouhé diskuze, budu muset vykoumat, jestli by je nešlo vypisovat opbráceně, kdo má pořád rolovat až dolu. :-) Ba ne, tématické obrázky přidávejte dle libosti, místo snad ještě je. Já sice některé znám a záměrně jsem jue vynechal, páč nejosu moc povedené, ale když je to tématické, je mi to fakt putna, někomu se třeba líbí.

• upraveno 12. února 2008

Alek wrote:
    Šílené dlouhé diskuze...

Místy až delirické, není-liž pravda? :twisted:

• upraveno 13. února 2008

Dá se nějak zjistit, kolik je ještě místa? Jestli 1 MB, 10 MB nebo 40 MB? Taková informace by mohla mít vliv na pečlivost, s jakou obrázky vybíráme. :)

Na druhou stranu: skutečná hodnota obrázku se leckdy skrývá v tom, jak extatickou diskusi dokáže vyvolat. :twisted:

No, tak jsem koukal na to místo a není to žádný zázrak, zbývá 50 MB.

To není tak zlé, ne?

Zůstává volné místo pro dalších několik stovek obrázků... :)

No pár stovek (ok, možná jednu po selekci) tu mám ještě na disku a když vidím ty další projekty co se chystaj stran ASOIAF, přijde mi to hrozně málo. :-)

Třeba do té doby rozšíří kapacitu hostingu. :wink:

Technologie se vyvíjí tempem zlovlka pronásledující kořist. :!:

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 13. února 2008

Ať se to nezaplní, než se objeví pořádný obrázek Arianne. Sám jsem ale prohledával web a kde nic tu nic kromě toho notně nepodařenýho stvoření, co už máme.

Jaká náhoda! Také jsem dneska hledal obrázek Arianne. :) Vymyslel jsem k ní vtipný a trefný komentář, takže mi chyběla jen nějaká kresba, ke které bych ho přilepil. Ale kde nic, tu nic. :shock: Zřejmě je Hostina venku zatím jen příliš krátce. Anebo v zahraničí není Arianne tak populární?

Taková krása se nedá vyjádřit chlípným obrázekm na deviantART, k tomu je třeba skutečného mistra štětce. Snad se takový odvážlivec najde.

• upraveno 14. února 2008

Co třeba něco takového? :) :shock:

Mimochodem, všimli jste si, že na sedadlech pražských tramvají je ze zadní strany napsáno "Arianne"?

Na sedadlech ostravských šalin je psán většinou vítězný baníkovský pokřik, který zde již prakticky zdomácněl. :roll:

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 14. února 2008

Léto: Brrr, nechci být za rasistu, ale coby Gipsy jsem si Arianne teda nepředstavoval.

[attachment=0]gipsy.jpg[/attachment]

:lol:

Nemyslel jsem ani tak grafická díla alkoholem posilněných fanoušků, jako spíše značku výrobce. :wink:

Inu, každý se tím životem protlouká jak může - Arianne vyrábí sedačky, Sansa produkuje mp3 přehrávače, Dany nabízí nábytek, cestování a IT technologie... :)

Vzhledem k dornskému původu bude zřejmě Arianne trochu snědší. Ale to nevadí, mladé příslušnice trvale opálené menšiny nelze obvykle považovat za ošklivé. Naopak. Problém ovšem nastává po překročení třicítky. :wink:

flanker: opět si potvrdil, že máš vkus, chlape :-) ...ale pozor, tančíte na tenkém ledě, mluvíte o Arianne, královnotvůrkyni a nejkrásnější ženě Západozemí! Tak opatrně, než svolám vojska :-)

Alek wrote:
    mluvíte o Arianne, královnotvůrkyni a nejkrásnější ženě Západozemí!

Ohó. To, že si to myslíte Chmur a ty, ještě nic neznamená! :twisted: :wink:

Souhlasím s Alekem.

Ariannina krása je stejně působivá, jako její schopnost tvořit královny. :D :twisted:

:twisted:

Zahnali jsme ho do hluboké defenzívy, souhlasíš? :wink:

(To je tedy ona avizovaná "hláška bez vhodného obrázku"?)

Ach jo, pánové nepropásněte šanci vsadit si, nebo vám tenhle vlak ujede a už ho nikdy nechytíte. A vězte, že tohle je ten vítězný vlak, ten, který se bude smát naposledy. A hlavně se v něm odehrávají ty nejžhavější scény, už pro to to stojí za to. :mrgreen:

Ano, je bit jako žito. 8)

Já osobně za nejžhavější dosavadní scénu považuji poslední okamžiky lorda Rickarda. :wink:

"Hlášení o zpoždění vlaku. Vlak InterDorne ze směru Sluneční Oštěp, Hlavní nádraží, pravidelný příjezd 22 hodin 59 minut, který dále pokračuje ve směru Královo přístaviště, bude opožděn. Předpokládané zpoždení vlaku je asi 30 let. Upozorňujeme cestující, že ohlášené zpoždění se může změnit. Vážení cestující, omluvte prosím zpoždění vlaku." :roll:

Hlavně nic neuspěchat...aby nám pak nezamrzly cederomy u Polomy, nebo nedej Matko Rhoynů se nám vysypaly melouny u Meziřičí, to bysme pak byly v pěkné .... :-)

... šlamastyči. :wink:

no to druhý už je lepší do rýmu...ale obojí je lehce sansoidní...nemastný, neslaný, nudný :-)

• upraveno 17. února 2008

No, regulace nájmů byla už i na mě moc. Takže s ní opravdu pokračujte v Životě a Politice. :-)

Koukám, že tu politiku začal head.

No jo, vrchní off-topicér. :twisted: :lol:

Další člověk*, kterej tu začne OT a já to budu následně přesouvat, probudí draka! :twisted:

*vyjma lorda Aleka

Jsou chvíle, kdy děkuji Bohu, že mě ráčil učinit zlovlkem. 8)

• upraveno 18. února 2008

Mně se přišije opravdu všecko. :)

Je zajímavé, že se utěšeně rozrůstá počet témat, u kterých jsem uveden jako zakladatel 8) , ač s nimi nemám vůbec nic společného.

Jsem polichocen. :o :twisted:

Myslíte, že bych měl někam kandidovat? :idea:

Za všechno může head, head, head, head...ten co se skrývá v nás :-)

Za všechno může Jaime. Copak už si nevzpomínáš? :wink:

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.