Odkazy , obrázky...
Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Pod nimi Ygritte (Sansa), Jon, Sam, Brienne, Jaime.
Pod tým X, Arya, Stannis (?), Melisandra, Cat.
Ďalej Gendry, Cersei, Joffrey.
Posledný riadok Theon (Reek), Aša, Sandor, X, Sansa a Tyrion.
V portáli je Hodor (!), Bran, Jojen, Meera.
Nemám tucha, kto sú X-ká, teda tlstý hnedovlasý (ten s karamelovými vlasmi, možno Tommen, i keď vlasy nesedia a vyzerá strašie). Potom dievčina za Sansou aj keď to môže byť Jeyne Pool. Stanisom som si nie je istý, farba vlasov ani tvar vlasov nesedia, ale má podobný výraz a je pri Meli.
"And pure and fair,"
"The maid with honey,"
"In her hair!
"The maid with honey,"
"in her hair!"
:-*
Pro mě osobně...má něco do sebe, není to taková ta tuctová kráska
edit: to jak hraje, je pro mě, při hodocení : líbí/nelíbí až na posledním místě:D
Prsteny se tedy k postavám hodí jen vizuálně. Takhle jsem identifikovala, jaký z hříchů prsteny symbolizují, kdyžtak mě opravte:
Yllirio - lenost
Železná banka - lakomství
Boltonové - obžérství
Bloodraven - závist
House of the Undying - smilstvo
Melisandra - pýcha?
Studenoruký - hněv?
Ale šperky jsou to pěkné. Velmi pěkné. :)
Máš pravdu, zblízka jsou na tom fialovém vidět paví pírka, takže je to pýcha. A červený s ručkama je hněv - původně jsem myslela, že ty ručičky kámen pyšně ukazují :) Každopádně bych je chtěla do sbírky.