Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec

Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)

17475777980367

Komentáře

• upraveno 30. srpna 2012
    MôŽem len preedať by mi to nemali
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 30. srpna 2012
    Jen tam chybí pořádnej "You know nothing" - něco silnýho, po čem budete mít pořádnou díru v paměti. Ale musí to být políbené ohněm a pokud možno s ledem.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 30. srpna 2012
    Mně se zas nejvíc líbí "Now my watch is begun", je to prasárna přesně dle méhu gusta :D
    upraveno 30. srpna 2012
    Montezuma3 napsal(a):

Jen tam chybí pořádnej "You know nothing" - něco silnýho, po čem budete mít pořádnou díru v paměti. Ale musí to být políbené ohněm a pokud možno s ledem.

To už dávno znám - vodka + šáňo + jakýkoli juice (políbeno ohněm - brusinka, višeň, třešeň...)
    Krisa napsal(a):

Mně se zas nejvíc líbí "Now my watch is begun", je to prasárna přesně dle méhu gusta :D

Tak v tom pripade sa pripajam a nazdravie :)
    Ja sa tak tesim, az prestanem kojit a dam si trochu do nosa...
    Krisa napsal(a):

Zní to jako "babské pití" , co? :-)) Kam ta Noční hlídka spěje :-D
    upraveno 30. srpna 2012
    Jarla: Hlavně to je ze samých dobrých věcí. Rum - dobrý, mléko - dobrý, čokoládáa - dobrý, kafe - dobrý. Z toho nemůže vyjít nic špatného. Navíc jsem velká fanynka rumu :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 30. srpna 2012
    You know nothing - vodka + zetko a hodně ledu - netuším ale, jestli by to bylo chutné
    Wildfire - zelená/absint + krvesaj (cizinec bude mít dnes večer hodně práce)
    The Onion Knight - whiskey + nakládané cibulky
    Little Bird - curacao blue + 7up + citrón
    Krisa: piškot - dobrej, puding - dobrý, banány - dobrý, maso - dobrý, šlehačka - dobrý :D.
    upraveno 30. srpna 2012
    Kolikokoli napsal(a):

Krisa: piškot - dobrej, puding - dobrý, banány - dobrý, maso - dobrý, šlehačka - dobrý :D.

TAK! A ještě tam byl podle men i hrášek a marmeláda.
    To je možný :D
    z toho GOT nápojového lístka by som vyskúšala všetko- hlavne Blood of the Dragon a Cersei´s poison. Rozhodne by som ale nepila to, kde sa vyskytuje mlieko /temné spomienky/...
    upraveno 30. srpna 2012
    Marci pan napsal(a):

z toho GOT nápojového lístka by som vyskúšala všetko- hlavne Blood of the Dragon a Cersei´s poison. Rozhodne by som ale nepila to, kde sa vyskytuje mlieko /temné spomienky/...

Temné vzpomínky chce rozprášit. Rum byl půl roku můj nepřítel a teď jaký je to kamarád :D
    Děvčata, to zní jako sjezd anonymních alkoholiků. :-D
    Komu smrdí rum, tomu smrdí práce :)
    brbr napsal(a):

Komu smrdí rum, tomu smrdí práce :)

To je teda pěkná kravina. Rum nepiju a práci mám. Kdybych ho totiž pila, tak ji možná nemám. :-D
    Z toho bych pila asi jen toho draka, Zeď a Cersei :D
    A příští rundu plátím já! :P
    upraveno 30. srpna 2012
    Vlcacka napsal(a):

To je teda pěkná kravina. Rum nepiju a práci mám. Kdybych ho totiž pila, tak ji možná nemám. :-D

To pracuješ na odvykačce? Nebo ve výrobně největšího konkurenta rumu?
    Krisa napsal(a):

Vlcacka napsal(a):

To pracuješ na odvykačce? Nebo ve výrobně největšího konkurenta rumu?
    Ty mi přeješ věci. Pracuji na call cenru plynárenské společnosti.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 30. srpna 2012
    Dovolali jste se na zákaznickou linku společnosti Pražská plynárenská, a. s. Naše operátorky právě vyřizují rumy, které sem dorazily před Vámi. Vyčkejte prosím.
    upraveno 30. srpna 2012
    Vlcacka: V tom případě nechápu, co je překážka v pití rumu...
    flanker.27 napsal(a):

Dovolali jste se na zákaznickou linku společnosti Pražská plynárenská, a. s. Naše operátorky právě vyřizují rumy, které sem dorazily před Vámi. Vyčkejte prosím.

Jediný, co se mi v práci chladí za pití v ledničce je jahodovej džus. Jsem v tomto lehce radikální, tatínek alkoholik varoval dostatečně.
    upraveno 30. srpna 2012
    Vlcacka napsal(a):

Jediný, co se mi v práci chladí za pití v ledničce je jahodovej džus. Jsem v tomto lehce radikální, tatínek alkoholik varoval dostatečně.

Už se mi ta překážka poněkud rýsuje...:)
    Krisa napsal(a):

Vlcacka napsal(a):

Už se mi ta překážka poněkud rýsuje...:)
    Já tak akorát koktejly a cider. Ale v těch karibský rum je, pochopitelně.
    U nás sa hovorí že, kdo dobrú slijovicu pije teho ani sekerú nezabije:D

upraveno 30. srpna 2012
    Daemon Blackfyre napsal(a):

U nás sa hovorí že, kdo dobrú slijovicu pije teho ani sekerú nezabije:D

Eee, od jisté doby raději sekeru, než slivovici :))), ale taková ořechovice...
    Krisa: Orechovica neni špatná, maceráty mi chutia, ale oskoruši sa nič nevyrovná:)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.