Odkazy , obrázky...
Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Stay another minute
I don't want you
To say a single word
Hush Hush, Hush Hush
There is no other way
I get the final say
Because
I don't want to
Do this any longer
I don't want you
There's nothing left to say
Hush Hush, Hush Hush
I've already spoken
Our love is broken
Baby Hush Hush
spodní řada- vlčice- Lady, Nymeria
(Balerion je trošilinku menší, než tvrdí popisy, ale... :)
Zbytek bude docela oříšek. Ale řekl bych, že krémová bude Lady a na zemi Nymeria a Léto
Šedý vítr, Léto, Chundeláč, Duch, Lady s Nymerií pod nimi.
Taky se mi nezdála, ale má mít žluté oči, našedlý kožich a hlavně prý byla nejmenší.
Vypadá jako ten zabiják pana sněhového, ale je to nějaká Serena. Každopádně za 130 dolarů může být vaše a můžete jí říkat třeba Duch
Ten někdo má ve své galerii mnohem vymakanější věci než jen tohoto vlka. Nevím z čeho a jak to dělá, ale jde mu to zatraceně dobře:
by Hontor
Já se k tomu kdysi dohrabala podobně. Jednou jsem v sobotu dopoledne náhodou pustila televizi a na STV dávali nádhernou japonskou pohádku, jejíž jméno jsem si nezapamatovala. A pak jednou ve filmových hádankách bylo zadání, které na to perfektně pasovalo. A tak jsem se dozvěděla jméno a sehnala si to a pak viděla ještě několikrát :)
(Kéž by už konečně vyšla ve FilmX Laputa. Dala bych si maraton některých Miyazakiho filmů.)