Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec

Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)

18182848687367

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 18. září 2012
    Kolikokoli napsal(a):

Nechápu, Sansa má super kapitoly :D. Oh, no, jsem si říkala u Džona Emo Sněha :D

Huš :D
  • upraveno 18. září 2012
    Krisa napsal(a):

Kolikokoli napsal(a):

Nechápu, Sansa má super kapitoly :D. Oh, no, jsem si říkala u Džona Emo Sněha :D

Huš :D
    pŘedavam se.. I don't want to
    Stay another minute
    I don't want you
    To say a single word
    Hush Hush, Hush Hush
    There is no other way
    I get the final say
    Because
    I don't want to
    Do this any longer
    I don't want you
    There's nothing left to say
    Hush Hush, Hush Hush
    I've already spoken
    Our love is broken
    Baby Hush Hush
  • upraveno 18. září 2012
    MU: Nádhera, fakt parádne to je. Len tipnúť ktroý je ktorý :) podľa mňa šedý vietor, pod ním Nymeria, Lady, Chudlnáč, Léto a Duch. Či ako ? :D
  • upraveno 18. září 2012
    vrchní řada- vlci- Šedý vítr, Léto, Chundeláč, Duch
    spodní řada- vlčice- Lady, Nymeria
  • upraveno 18. září 2012
    šedý vietor a Nymeriu netušim.. chundelač je jasny duch tiež a léto sa domnievam.. lady je asi ta bleda
  • upraveno 18. září 2012
    The Direwolves of Westeros by jessyr
    Aegon and Balerion by IraklisBrawl
    (Balerion je trošilinku menší, než tvrdí popisy, ale... :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 18. září 2012
    Šedý Větor je ten šedý. Chundeláč je ten černý. Duch bílý.
    Zbytek bude docela oříšek. Ale řekl bych, že krémová bude Lady a na zemi Nymeria a Léto
  • upraveno 18. září 2012
    Haló!!! O fous výš jsem to dopisovala!
    Šedý vítr, Léto, Chundeláč, Duch, Lady s Nymerií pod nimi.
  • upraveno 18. září 2012
    Mrcel17 napsal(a):

Monte: niečo podobné sa ja mne stávalo. Ked som v noci čítal a bol som nabudený že to dočítam do konca a BUM zrazu kapitola Dany .. radšej som išiel spať :D

Přesně moje slova :-). Většinou čtení začínám a končím Daenerys :-D.
    upraveno 18. září 2012
    Miss Utahraptor napsal(a):

Haló!!! O fous výš jsem to dopisovala!
    Šedý vítr, Léto, Chundeláč, Duch, Lady s Nymerií pod nimi.

Já myslel, že je to jen tvůj tip. Každopádně Lady je přesně ta, kterou bych netipoval.
  • upraveno 18. září 2012
    Mno, přiznám se, že kapitoly Sansy mě ve Střetu a v Bouři bavily. K Aryjce mám blíž, protože mě bavila od začátku :) Na Dany - neumím přesně popsat proč - mi od začátku přišlo něco divného a hlavně děj okolo ní jenom okrajově souvisí se Západozemím (což je to, co mě zajímá).
  • upraveno 18. září 2012
    Montezuma3: Neadresovaná reakce na dotaz. :)
    Taky se mi nezdála, ale má mít žluté oči, našedlý kožich a hlavně prý byla nejmenší.
  • upraveno 18. září 2012
    Mě kapitoly s Dany přišli v pohodě (teda až na to, že se pořád ještě nemá k tomu konečně vyrazit do západozemí...), to už mě spíš nebavily ty s Brienne (v Hostině myslim)
    upraveno 18. září 2012
    Ten bílej dráček je strašně kjůt!
    upraveno 18. září 2012
    A hádejte kdo je tohle:
    Duch to není
    Vypadá jako ten zabiják pana sněhového, ale je to nějaká Serena. Každopádně za 130 dolarů může být vaše a můžete jí říkat třeba Duch
    Ten někdo má ve své galerii mnohem vymakanější věci než jen tohoto vlka. Nevím z čeho a jak to dělá, ale jde mu to zatraceně dobře:
    WarlWarre
    Lion and shadows
    Ermine dragon skymelhar

by Hontor
  • upraveno 18. září 2012
    ten jednorožec... a ten duch Lady...
  • upraveno 18. září 2012
    A mňa moc cersei nebavila.. nič sa tam nedialo a furt len: margarei mi kradne syna, margrei mi kradne korunu, som stara, čo si to dovoľuju, klamem, suložim, klamem, suložim
  • upraveno 18. září 2012
    Gardien napsal(a):

A mňa moc cersei nebavila.. nič sa tam nedialo a furt len: margarei mi kradne syna, margrei mi kradne korunu, som stara, čo si to dovoľuju, klamem, suložim, klamem, suložim

Vidíš, že na něčem se shodneme :) Já bych ještě dodala, že její kapitoly jsou monotónní.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 18. září 2012
    Krisa napsal(a):

Je. Skoro jako kdyby to bylo mládě Hakua z Cesty do fantazie :)
    upraveno 18. září 2012
    Nevada napsal(a):

Krisa napsal(a):

Jé, Cesta do fantazie! To jsem nedávno hledala jednu pohádku, kterou jsem viděla a nemohla si vzpomenout, jak se to jmenuje...a ona to JE Cesta do fantazie. Dík :)
  • upraveno 18. září 2012
    svoa00 napsal(a):

Gardien napsal(a):

Vidíš, že na něčem se shodneme :) Já bych ještě dodala, že její kapitoly jsou monotónní.
    suhlas
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 18. září 2012
    Krisa napsal(a):

Jé, Cesta do fantazie! To jsem nedávno hledala jednu pohádku, kterou jsem viděla a nemohla si vzpomenout, jak se to jmenuje...a ona to JE Cesta do fantazie. Dík :)

Opravdu se rádo stalo :))) A stačilo se zeptat, jeden z mých nejoblíbenějších filmů :)

Já se k tomu kdysi dohrabala podobně. Jednou jsem v sobotu dopoledne náhodou pustila televizi a na STV dávali nádhernou japonskou pohádku, jejíž jméno jsem si nezapamatovala. A pak jednou ve filmových hádankách bylo zadání, které na to perfektně pasovalo. A tak jsem se dozvěděla jméno a sehnala si to a pak viděla ještě několikrát :)
    (Kéž by už konečně vyšla ve FilmX Laputa. Dala bych si maraton některých Miyazakiho filmů.)
  • upraveno 18. září 2012
    To je moja oblubena japonska rozpravka. Zaujalo ma to hned na Oscaroch v dobach davno minulych a hned som si to musela pozriet.
    upraveno 18. září 2012
    Nevada: Jenže já bych nejspíš nedokázala stvořit otázku - pamatuji si japonskou holčičku, která se někam dostala (možná ve spánku) a musí něco udělat, ale víc si nepamatuju. A možná to ani tak vůbec nebylo...:D
  • upraveno 18. září 2012
    No z rodicov sa stali mile ruzove prasce a ona ich chce zachranit :)
    upraveno 18. září 2012
    Hildegarda napsal(a):

Neprozrazovat :), až dokoukám všechny filmy s Christianem Balem (rozhodla jsem se, že ho žeru), tak se na to podívám.
  • upraveno 18. září 2012
    Krisa napsal(a):

Hildegarda napsal(a):

Neprozrazovat :), až dokoukám všechny filmy s Christianem Balem (rozhodla jsem se, že ho žeru), tak se na to podívám.
    Jupí, někdo další :) kamarádka prohlásila, že jsem divná, jak se mi může líbit. Chystám se teď na 3:10 Vlak do Yumy.
    upraveno 18. září 2012
    Nevada napsal(a):

Krisa napsal(a):

Je to možné. Ta inspirace je tam vidět. Autor má v galerii i figurku Totoro a Kirin z Princezny Mononoke
  • upraveno 18. září 2012
    Dreamer napsal(a):

Krisa napsal(a):

Jupí, někdo další :) kamarádka prohlásila, že jsem divná, jak se mi může líbit. Chystám se teď na 3:10 Vlak do Yumy.
    este ste asi nevideli The Machinist :))
  • upraveno 19. září 2012
    Hildegarda napsal(a):

Dreamer napsal(a):

Krisa napsal(a):

este ste asi nevideli The Machinist :))
    Viděli a stejně je Bale boží - nejlepší je ale zamlada v Malých ženách:) A ještě...Because I'm BATMAN!!:)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.