Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec

Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)

18283858788367

Komentáře

• upraveno 19. září 2012
    Jedna z věcí, na které si u GoT stěžovat nemůžu. Vlastně ano - chtěla bych víc zlovlků :) Ale to Emmy za vizuální efekty bylo zasloužené.
  • upraveno 19. září 2012
    Rozhodne efekty vymakané... ale tejh erotiky tam
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 19. září 2012
    Dreamer napsal(a):

Jupí, někdo další :) kamarádka prohlásila, že jsem divná, jak se mi může líbit. Chystám se teď na 3:10 Vlak do Yumy.

Vůbec nejsi divná, je to bůh! Zatím mám za sebou v poslední době Pocahontas (i když tam jen mluvil toho mladýho bělocha), Velvet Goldmine (miluju ten film!), Americké psycho, Království ohně (jeden z prvních filmů, co jsem s Balem viděla), Batmany, Dokonalý trik (boží film) a Terminátora. Zbytek mám na plánu (hlavně Fighter, Machinist, Equilibrium, Chraň i malá zvířátka, 3:10 Vlak do Yumy a Jinling Shisan Chai).
    upraveno 19. září 2012
    Hildegarda napsal(a):

este ste asi nevideli The Machinist :))

Já vůbec nechápu, jak je schopný takhle rychle hubnout a pak zase nabírat a být zdravý/přežít!
  • upraveno 19. září 2012
    Krise: Podívej se i na Spielbergovu Říše slunce, Bale tam ve třinácti hrál hlavní roli.
    upraveno 19. září 2012
    svoa00 napsal(a):

Krise: Podívej se i na Spielbergovu Říše slunce, Bale tam ve třinácti hrál hlavní roli.

Jo, to mám taky v plánu, páč tam hraje ještě i Malkovich (a toho taky můžu). CHtěla bych projet úplně všechny jeho filmy, to je moje další posedlost, když se rozhodnu, že žeru nějakého herce/herečku/režiséra, tak se snažím sjet celou jeho filmografii :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 19. září 2012
    Bale? Jste divné. Vždyť šišlá! ;)
    upraveno 19. září 2012
    Nevada napsal(a):

Bale? Jste divné. Vždyť šišlá! ;)

A má zvláštní zuby :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 19. září 2012
    To chceš říct, že jsi Říši Slunce neviděla? :)
    upraveno 19. září 2012
    flanker.27 napsal(a):

To chceš říct, že jsi Říši Slunce neviděla? :)

Chci. Válečné filmy ne všechny dávám a navíc v nich dost často umírají moji oblíbení hrdinové :)
    upraveno 19. září 2012
    On to neni tak úplně válečnej film. Když už o tom mluvíme, tak z podobný sorty bych z našich luhů a hájů doporučil Kukačka v temném lese.
    upraveno 19. září 2012
    flanker.27 napsal(a):

On to neni tak úplně válečnej film. Když už o tom mluvíme, tak z podobný sorty bych z našich luhů a hájů doporučil Kukačka v temném lese.

Ale stejně budu brečet, že JO!!! :D
    upraveno 19. září 2012
    No já myslim že jó, je to Spileberg, ovšem v lepší formě než u Válečnýho koně :)

Hlavně hudba je fantastická, to se Williams ještě neopakoval:
    upraveno 19. září 2012
    Válečného koně jsem taky neviděla, bojím se, že to odnese ten kůň... A jak se něco děje zvířátkům, tak to nedávám. Když jsme u toho Balea, tak jediné 2 scény z Amerického psycha, u kterých jsem si dala ruce před oči, byly se psem (když nad ním zvědl nohu a předpokládám, že na něj dupal) a kotětem (když ho měl narvat do bankomatu) :D
    upraveno 19. září 2012
    Kůň to v Koni rozchodí, neboj :)
    Ale hlavně ten film jako takovej je děsná limonáda, tam neni pořádně u čeho by se dojímalo, i když se to do diváka hustí horem dolem. Jak jsem napsal na csfd:
    Kůň potká kluka, z nějž se stane přítel. Kůň ztratí přítele a nalezne jezdce. Kůň ztratí jezdce a nalezne Němce, z nějž se stane bratr. Kůň ztratí oba bratry a nalezne vnučku a dědečka. Kůň ztratí vnučku a dědečka a nalezne zápřah, z nějž se stane dělo. Kůň ztratí dělo a nalezne přítele. Kolikrát jsme už viděli tenhle příběh?
    upraveno 19. září 2012
    flanker.27 napsal(a):

Kůň to v Koni rozchodí, neboj :)
    Ale hlavně ten film jako takovej je děsná limonáda, tam neni pořádně u čeho by se dojímalo, i když se to do diváka hustí horem dolem. Jak jsem napsal na csfd:
    Kůň potká kluka, z nějž se stane přítel. Kůň ztratí přítele a nalezne jezdce. Kůň ztratí jezdce a nalezne Němce, z nějž se stane bratr. Kůň ztratí oba bratry a nalezne vnučku a dědečka. Kůň ztratí vnučku a dědečka a nalezne zápřah, z nějž se stane dělo. Kůň ztratí dělo a nalezne přítele. Kolikrát jsme už viděli tenhle příběh?

Proč mi vyskakuje něco o slizkách? :)
  • upraveno 19. září 2012
    Tak jsem asi psychicky labilní, ale já u War horse brečela jak malá a Spielberga za to nenávidím. :-D
    upraveno 19. září 2012
    Proč mi vyskakuje něco o slizkách? :)
    Tak pokud jsi brečela u Kamily, tak se na to nedívej :)
    Tak jsem asi psychicky labilní, ale já u War horse brečela jak malá a Spielberga za to nenávidím. :-D
    Ale tak jo, je to docela koukatelnej film, ale prvoplánovější to bejt nemohlo. Jediná scéna, která se mi fakt líbila, byla ta, kde si Angličan a Němec pomáhaj dostat koně z drátů.
  • upraveno 19. září 2012
    Flankere jasný, je to kýč jak bič. Mně se líbili bráchové dezertéři a právě štípačková scéna.
    upraveno 19. září 2012
    Mě takhle dostal Hačikó, to je taky průhledný jak sklo, ale je tam pes a to mi stačilo...
    upraveno 19. září 2012
    Když už je to téma odkazy, obrázky, tak tohle je můj synovec na koncertu Blue Effect :)
  • upraveno 19. září 2012
    Toto.. je dokonale...
  • upraveno 19. září 2012
    Gardien napsal(a):

Toto.. je dokonale...

hej, hej to je parádne :) videl si už toto ?
  • upraveno 19. září 2012
    musim uznať že su dobrý.. to triko born admits smoke and salt som chcel :D aj chcem... ale tak dobre nebudem vyzerať
  • upraveno 19. září 2012
    Ale Jedine čo je chyba... Robert bol najvyšší
  • upraveno 19. září 2012
    Jeden komentar na youtube pod videom Bear and the Maiden Fair:
    House of Jorah Mormont

Title: King of the Friendzone

Sigil: A white distorted crying face with two laughing dwarfs mounted on a pig and dog behind him over a grey field.

Words: Forever Alone.
  • upraveno 19. září 2012
    http://awoiaf.westeros.org/index.php/Feature_quote
    Žite podľa citatov Tywyna a Malička a vaš život bude lepši.. pre Vás.. pre srdce v dnešnej dobe nie je miesto
  • upraveno 19. září 2012
    And when I die, please let them bury with me a crossbow, so I can thank the Father Above for his gifts the same way I thanked the Father Below." - Tyrion Lannister
    Pripomina mi to doom 2 posledna veta v preklade znela asi tak že: "...nech Ťa pochovajú s raketometom ak pôjdeš do pekla budeš ho potrebovať na finalne Čistenie."
  • upraveno 19. září 2012
    Milovnicím Christiana Balea doporučuji ne moc známý film Swing Kids. Hraje tam i Robert Sean Leonard (z House MD) a Naďa Konvalinková. :) (Natáčelo se to v Praze.)
    A swing je prostě boží, Bale a Leonard tančící lindy hop taky.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.