Odkazy , obrázky...
Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Hlavně hudba je fantastická, to se Williams ještě neopakoval:
Ale hlavně ten film jako takovej je děsná limonáda, tam neni pořádně u čeho by se dojímalo, i když se to do diváka hustí horem dolem. Jak jsem napsal na csfd:
Kůň potká kluka, z nějž se stane přítel. Kůň ztratí přítele a nalezne jezdce. Kůň ztratí jezdce a nalezne Němce, z nějž se stane bratr. Kůň ztratí oba bratry a nalezne vnučku a dědečka. Kůň ztratí vnučku a dědečka a nalezne zápřah, z nějž se stane dělo. Kůň ztratí dělo a nalezne přítele. Kolikrát jsme už viděli tenhle příběh?
House of Jorah Mormont
Title: King of the Friendzone
Sigil: A white distorted crying face with two laughing dwarfs mounted on a pig and dog behind him over a grey field.
Words: Forever Alone.
Žite podľa citatov Tywyna a Malička a vaš život bude lepši.. pre Vás.. pre srdce v dnešnej dobe nie je miesto
Pripomina mi to doom 2 posledna veta v preklade znela asi tak že: "...nech Ťa pochovajú s raketometom ak pôjdeš do pekla budeš ho potrebovať na finalne Čistenie."
A swing je prostě boží, Bale a Leonard tančící lindy hop taky.