Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec

Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)

18586889091367

Komentáře

• upraveno 22. září 2012
    no neviem, ci to niekto v Cechach robi, ale u nas sa nasiel dobrovolnik, ktory kazdy mesiac vyberie z diskusii na jednom mienkotvornom denniku to najlepsie a uverejni to
    vzdy mi to prinesie skvelu zabavu :)
    http://lorinc.blog.sme.sk/c/299997/Urodilo-sa-v-juli-2012-diskusie.html
  • upraveno 22. září 2012
    Would you "Fight the Usurper" to take what is yours... on Twitpic
  • upraveno 23. září 2012
    Hildegarda: to je pecka :D nemôžem sa prestať smiať :D :D

Najlepšie bolo asi toto :
    V skratke: Zakázali zavádzajúce oblaly na vifónka, lebo zobrazovali mäso ktoré tam vôbec nie je.
    Diskusia:
    - a to ešte keď sa zistí,
    že vo francúzskej polievke nie ani kúsok Francúza...
    treebeard2

- a madarskej klobase ani kus madara ... ale pobavil si ma na cely den 100 bodov...
    Duro3
    A co tak ...
    - ... Ciganska pecienka. Tu kedy zakazu ? Klamanie spotrebitela a este aj rasova diskriminacia
    :-) martin33_again
    - Myslis "neprisposobivy rezen"? ;)
    Jsf

• upraveno 23. září 2012
    :) kazdy mesiac nedockavo sledujem, az sa objavi novy vyber a milujem toho cloveka, ze s tym zacal
    je to fakt rozhladeny jedinec, rodinne zalozeny sachista, dava aj recenzie na knihy - minule bol aj Carodej Zememori, mozno preto vie vybrat to najlepsie :)
    u vas nik taky nie je? vasa skoda :)
  • upraveno 23. září 2012
    supeeeer skvele
  • upraveno 23. září 2012
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 23. září 2012
    Páči sa mi, že v tom článku zo všetkých možných dračích adaptácií od Dračieho srdca cez Eragona až po Dračie vojny spomenuli práve Pieseň. A to sa mi tá jašterica na nich podobá len krídlami. Zato je podlhovastá horizontálna, zatiaľčo draci by mali mať vertikálnu stavbu tela. Ale je to naozaj zaujímavý tvor.
  • upraveno 23. září 2012
    Ti dráčci jsou úžasní :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 23. září 2012
    Super (šířím dál) :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 23. září 2012
    Já ho chci!!! A taky osla, minihrošíka, koníka menšího než pes, mainského mývalího kocoura a ještě pár drobnůstek :)
  • upraveno 23. září 2012
    Já chci všechno, co vyjmenovala Krisa, jenom místo malého koníka chci kapybaru. :-)
  • upraveno 23. září 2012
    Tyna napsal(a):

Já chci všechno, co vyjmenovala Krisa, jenom místo malého koníka chci kapybaru. :-)

Jé, mňam, ta prý chutná jako králík... anebo to byla jen nutrie?! ;D
  • upraveno 24. září 2012
    Reek, Reek, it rhymes with expensive steak! by pfeizer
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 24. září 2012
    Lady Ramsaya Boltonová ?
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 24. září 2012
    Tyna napsal(a):

Tu přidávám na seznam taky :)
  • upraveno 24. září 2012
    Jé, mňam, ta prý chutná jako králík... anebo to byla jen nutrie?! ;D
    Nutrií maso prý dost zavání. Kapybary chutnají asi jako morčata, když jsou to vlastně velká morčata. Ale pochybuju, že je tu někdo jedl, jsou na listině CITES. To by byla drahá pochoutka.

• upraveno 24. září 2012
    Tyna napsal(a):

Nutrií maso prý dost zavání. Kapybary chutnají asi jako morčata, když jsou to vlastně velká morčata. Ale pochybuju, že je tu někdo jedl, jsou na listině CITES. To by byla drahá pochoutka.

Kdyby někdo chtěl ochutnat morče, tak cuys nebo cabayos, to jsou mrchy tak kilo, kilo a půl, domácí morčata jsou proti nim drobci.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 24. září 2012
    Lidi, takový chutě si nechejte na jinam, jak se má pak člověk dívat do talíře bez kapky pocitu provinění...
  • upraveno 24. září 2012
    nechci ochutnávat morčata :-) pro mě to jsou navždy mazlíčci
    a teď mě omluvte, jdu dítěti rozmixovat králíka :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 24. září 2012
    Až se pak bude někde děťátko rozplývat nad králíčkem, tak mu připomeň, že toho už taky papalo...
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 24. září 2012
    Ešte že som sa už naobedoval toho draka, inak by ste mi spravili chute
  • upraveno 24. září 2012
    Dětem je to jedno, do určitého věku jsou to krvežíznivé bezcitné příšerky.
  • upraveno 24. září 2012
    tak uz nemixuj, nech mas z toho trochu lepsi pocit :)
    uz ma viac ako rok a zubov? tak sa s tym uz neper :)
  • upraveno 24. září 2012
    Tyna napsal(a):

nechci ochutnávat morčata :-) pro mě to jsou navždy mazlíčci
    a teď mě omluvte, jdu dítěti rozmixovat králíka :-)

No já je léta chovala na mazlíčky, ale nebudu zavírat oči před jeho masným původem. Ale taky bych to nejedla a králík mi nechutná.
  • upraveno 24. září 2012
    Má půl roku a 0 zubů :-))))
  • upraveno 24. září 2012
    ajaaaj, tak to si este pomixujes :)
  • upraveno 24. září 2012
    kralovna na Emmy..
    v seriali jej to svedci ovela viac ...
  • upraveno 24. září 2012
    A nahodou mi sme razs kamaratom kralika zapijali whiskey.. len problem bol asi v tom že kralika bolo malo.... ale inak chtnučke mäso
  • upraveno 24. září 2012
    Gardien napsal(a):

A nahodou mi sme razs kamaratom kralika zapijali whiskey.. len problem bol asi v tom že kralika bolo malo.... ale inak chtnučke mäso

Gardien já ti nevím, to maso je suchý a hořký a když se králík musí častokrát kamarádit s prasetem, aby byl k jídlu, tak to se budu rovnou kamarádit s prasetem sólo. Jen bůček nejím, tlustý mne prohání. :-)
  • upraveno 24. září 2012
    The Wall by froggywoggy11
    Shaggydog by CarrieBest
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.