Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec

Na stránkách http://www.shirepost.com/GeorgeMartin.html jsem našel fotky zajímavě zpracovaných "jelenů" a jiných platitel ze světa Písně. Dokonce je možné si je za rozumnou cenu objednat. Škoda jen, že tam nemají zlaté "draky", ale to by už asi bylo o něco málo dražší. :wink: Takže výzva pro všechny numismatiky! :)

18889919394367

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 29. září 2012
    Montezuma3 napsal(a):

Mě se líbí ten první obrázek. Něco podobného už mě také napadlo.
    Tady ty zvířata reflektují postavy. Já jsem do těch symbolů chtěl vtisknout rody samotné.
    Proti sobě ve výskoku Zlovlk a Lev. Mezi nimi řeka a v řece pstruh. Jenže zlovlk je omotán chapadly krakatice a lev je zamotán do trnů. Na pozadí v souboji do sebe zamotaní dvanácterák s tříhlavým drakem. Na obloze na jedné straně ledový měsíc se sokolem a na druhé straně ohnivé slunce s kopím.
    Teď už to je zrealizovat :-)

Najviac sa mi páči práve tá časť, že Zlovlk a Lev idú proti sebe pričom Zlovlk je zamotaný Krakaticou a Lev Tŕňmi. Keď tam hodíš nejakú tú ružu, že to nebudú čisto tŕne, ale že tam bude visieť aj zlatá ruža (len pre ujasnenie, že sa to netýka len Kráľovnej tŕňov, ale všetkých Tyrellov), malo by to úžasnú symboliku. A tiež sa mi páči tma a svetlo - Arrynovský mesiac na jednej strane a ohnivé slnko na druhej. Sprav to! To by bola paráda.

Mňa raz v noci napadlo len taký Zlovlk ako vrčí na Vlčicu, pričom Vlčici šepká do ucha Drozd a Zlovlkovi zase pavúk. Aka Ned, Cersei, Malíček a Varys...
  • upraveno 29. září 2012

... Mňa raz v noci napadlo len taký Zlovlk ako vrčí na Vlčicu, pričom Vlčici šepká do ucha Drozd a Zlovlkovi zase pavúk. Aka Ned, Cersei, Malíček a Varys...

Lvici, ne? ;)
    upraveno 29. září 2012
    Miss Utahraptor napsal(a):

... Mňa raz v noci napadlo len taký Zlovlk ako vrčí na Vlčicu, pričom Vlčici šepká do ucha Drozd a Zlovlkovi zase pavúk. Aka Ned, Cersei, Malíček a Varys...

Lvici, ne? ;)
    Out, pravda, som sa pomýlil... Díky ;)
  • upraveno 29. září 2012
    Včera jsem se koukal na zlaté uhoře a jelikož jsem si vždycky predstavoval Bryndena jako strašího Brzobohatého, při téhle scéně jsem se mi vybavil jeho utěk... a ta hudba mi to kdovíproč taky nějak spojuje dohromady...
  • upraveno 30. září 2012

Riadne sa musel nudiť týpek :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 30. září 2012
    Cože? On si jako do kalkulačky nacpal Fruit Ninja a číselníkem nahradil dotykový display? Tak to je haluzák :D
    upraveno 30. září 2012
    Drogo vs Robb
    Tyrion vs Cersei
    Dany vs Robert
    upraveno 30. září 2012
    Povedzte ktosi, že tá hra fakt existuje :D
  • upraveno 30. září 2012
    Monte boží obrázky.
  • upraveno 30. září 2012
    Monte: viac, chceme viac
    upraveno 30. září 2012
    Gardien: Tak hľadaj na nete :D Tieto obrázky tu už boli, zrejme ich ktosi vyrába z nudy... A nebo... A nebo... Tá hra fakt existuje :D
  • upraveno 30. září 2012
    Tu máte původce.
    upraveno 30. září 2012

Tu máte původce.

Tým chceš povedať.... Chceš povedať.. že... tá hra... neexistuje? :'( To je strašné, zničila si mi ilúzie... Ešte povedzte, že darčeky nenosí Ježiško a Robb zomrel na svadbe a rovno si to hodím... Noooooooo
  • upraveno 30. září 2012

Tu máte původce.

Tým chceš povedať.... Chceš povedať.. že... tá hra... neexistuje? :'( To je strašné, zničila si mi ilúzie... Ešte povedzte, že darčeky nenosí Ježiško a Robb zomrel na svadbe a rovno si to hodím... Noooooooo
    Woohooo! Bod pro mě! A co se týče těch dárečků... A Robba.... >:)
  • upraveno 30. září 2012
    Ale ja vam poviem väčšie tajomstvo.. Uncat je cyborg z buducnosti poslany späť v čase aby chranil navrat kraľa Brana spoza zdi... "Come with me if you want to live..."
  • upraveno 1. října 2012
    Daenerys
    koruna
    for the queen
    Mel
    bend the knee
  • upraveno 1. října 2012
    Ta Stannisova internetová adresa nefunguje.... :(
  • upraveno 1. října 2012
    Nejdřív mu musíš poslat na email, že jsi přesvědčena o tom, že je jediným a pravým králem Západozemí. :-)
  • upraveno 1. října 2012
    Ta Dany je úžasná, tak si představuju krev staré Valyrie.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 1. října 2012
    Líbí se mi ta koruna, akorát mi nepřijde, že je z ASOIAF, ale to nevadí :)
    Mel mi zas strašně připomíná seriálovou Margaery (Natalii Dormer), ale je parádní, o tom žádná.
    upraveno 1. října 2012
    To je koruna Železných ostrovů z naplaveného dříví, hej?
  • upraveno 1. října 2012
    Montezuma3 napsal(a):

Ano.
  • upraveno 1. října 2012
    Tyna napsal(a):

Ta Dany je úžasná, tak si představuju krev staré Valyrie.

Prvý krát som čítal Hru o tróny predtým ako sa začal seriál a zároveň som vtedy hrával jednu hru ktorá, bola na tému japonskej mytológie. V určitej časti hry som pomáhal nejakej mytologickej postave ktorá mala strieborné vlasy a pochádzala z Mesiaca, a odvtedy som si všetkých Targaryenovcov predstavoval ako aziatov s fialovými očami. Takže keď sa začal seriál bol som trocha sklamaný predstaviteľkou Dany, hlavne teda tou farbou očí :/
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 1. října 2012
    Montezuma3 napsal(a):

Jo to je dřevo! Já si říkala, proč tam jsou ty divné rohy :). V tom případě to naprosto štymuje.
  • upraveno 1. října 2012
    Tu korunu by si mohli trochu vopucovat vod toho sajrajtu :-)
  • upraveno 1. října 2012
    Joe Gyry: Jj, herečka je jistě krásná, ale furt je to obyčejný člověk. Dany je něco spešl :-)
  • upraveno 1. října 2012
    už to tady bylo?
  • upraveno 1. října 2012
    Azazel : peckové je to ! To dievča má talent.
  • upraveno 1. října 2012
    wau
  • upraveno 1. října 2012
    Myslím, že to už Monty dával do topicu Co posloucháte?. Každopádne je to paráda. :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.