Co sa tu sakra deje?
Kde zmizlo mnozstvo tem?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Kde zmizlo mnozstvo tem?
Vypadá to, že zde ještě nevlastníš účet. Pokud se chceš zapojit do diskuze, klikni na jedno ze dvou tlačítek níže.
Komentáře
Zanedbatelná ztráta pro fórum, obrovská pro lidstvo. :wink: Viz reorganizace lorda Aleka. Nepropadej panice. Vše se v dobré obrátí. 8)
Na fórum pronikla nestvůra zvaná Velká požíračka a jala se zhltávat pracně vytvořená témata. Ser Alek s Ohnivým mečem, ser Těžkohlavý z Těžké hlavy a ser Léto Chlupatý a Zubatý vytvořili mocný triumvirát a vydali se té hrůzné obludnosti vstříc. Za cenu krvavých osobních obětí, za cenu potu a slz bylo pak dosaženo vítězství. V kouři a věčných plamenech, v paláci utrpení a divadle krutosti řvali vaši hrdinové v mukách nepopsatelných, aby vás Požíračky zbavili. A podařilo se! Zlý démon je zahnán, zabit, rozdubán a zničen.
Chvalte nás velikou chválou! 8)
EDIT : píííp
Já se snažil situaci zklidnit, ale tobě se to podařilo! 8)
Vysvětlivka: rozdubán znamená rozšlehán dubovými proutky na jemný šlehačkovitý mix. :wink:
Co prosím? :shock:
Vysvětlivka: případné zájemce odkazuji na Velký slovník sprostých slov.
su to z***i tie pozieracky :)
Málo vídaný úkaz: uživatel cenzuruje sám sebe. :? :shock:
Noční ticho Vlčího hvozdu mě inspirovalo k vytvoření mnoha nových slov:
1. dubat (šlehat dubovými proutky na jemnou šlehačku)
2. bukat (šlahat bukovými proutky na drsnou šlehačku)
3. borovicovat (konzumovat tvrdý alkohol)
4. smrkat (vyvrhovat hleny z nosních dutin)
5. jedlovat (vydávat halekové zvuky v kožených kalhotách a s bílými podkolenkami)
6. topolovat (sestavovat vládu)
A podobně. :D
A Desaixx má samozřejmě pravdu. Požíračky jsou vskutku nemilá stvoření. Myslím, že dané slovo je charakterizovalo naprosto přesně. :wink:
:lol:
Četl jsi stejně rychle a dobře jako já? Co jsou proti tomu hrůzy noci! :evil: Ten desaixx je ale drsný chlapík! Takových je jen pár. :o
No ovšem. Když jsem si to přečetl, hrůzou se mi sevřely mé mocné, chlupaté půlky, dokonce jsem v zimohradské kovárně naštípal něco málo drátu. Tak moc mě to vyděsilo. :roll:
Ale zas je třeba ocenit tu bezprostřednost a přímost. Mám dojem, že ser Desaixx bude asi vzdáleným potomkem Clarence Crabba. Ten se také s ničím nepáral. Ej! :P
Až jsem z toho málem začal jedlovat. :wink: Ano, bylo to krásně bezprostřední, takové lidské, a v prvním okamžiku jsem dokonce váhal, komu byl tento zoufalý výkřik toho nejhlubšího zmaru určen. :wink:
Tak nějak podobně si představuji Morgothův výkřik v Lammothu... respektive válečný pokřik rodu Baratheonů, abychom tematicky zůstali u Písně. 8)
Avšak tento byl nepříjemně srozumitelný. No, nechme toho. Hrůzy noci již jsou, zdá se, zažehnány. 8)
Zdá se, že byly zahnány zpět do nočníku. Dobrá práce, sere Těžkohlavý! Práce vrány nikdy nekončí. 8)
Jenom jsem zkousel, jestli to nekomu bude chybte no...a vida, jak desaix hned ozil.-))
A já jsem hned vymyslel zdůvodnění, které bylo sice na míle vzdálené od skutečnosti, zato však bylo velmi neotřelé a poetické. Dnešek byl těžkou zkouškou pro nás všechny. Nyní si však povězme, přátelé: obstáli jsme! 8)
Ja vlastne jen chtel utuzit kolektiv, nez sem nabehnou vsechny fanynky Orlanda:-) a jak je znamo, kolektiv se nejlip utuzuje v krizovych situacich...obstali jste, chvala vam!!!:-)
Bylo to uvolněné, poetické odpoledne... 8)
U ocasu Velkého zlovlka! Již slyším jakýsi dupot v dálce, můžou to být ty fanynky Orlanda? :shock:
Ach ne! RADĚJI SMRT NEŽLI TAKOVÉ PONÍŽENÍ! Živé nás nedostanou! Měl jsem vás rád, dobří serové. Bylo mi ctí. "It's a Long Way to Tipperary..." Kov na spánku zastudí. :cry:
Sebevražda v přímém přenosu? 8) Dnešní večer je vskutku velmi šokový, abych tak řekl. :)
rekl bych ze cely den je sokovy, je dobre, ze jsem ho takhle vryl vsem do pameti, na tenhle den se bude vzpominat.-))
A začalo to tak hezky. "Drahý můj..." 8)
"...jak se ti stydim psat...":-)
ANO! Živého mě nedostanou! Měl jsem vás rád, některé i více... The dark came down like a hammer. Tma padla jako mlat. :cry:
"Byla to náhoda, nebo osud?" (pro nevědoucí: byl to Alek) :wink:
It lies unknown
the forum of mine
A hidden web
to save us from the shadow fall
The lord of admins spoke
in the silence
Words of wisdom
I've seen the end of all
Be aware the series gets closer... :roll:
One to rule them all,
One to find them,
One to bring them all and in the darkness bind them!
On and on, reckless abandon
Something's wrong, this is gonna shock them
Nothing to hold on to
We'll use this song to lead you on
Dnes se s těmi moudry opravdu roztrhl pytel. :wink:
jen skoda, ze tohle OT si zaslouzi smazani, nebo aspon presunuti a zamknuti, pac honekdo tak blbe umistil...hezky vecer, dessaixi.-)
no tak ja pomalu pujdu, a necham to tu strezit tou svou smeckou - ano budem trio Duch, Leto a Chundelac (Sedy vitr uz to zabalil, bohuzel), to je dustojnejsi, Duch je samozrejme tichy vudce, Leto je prislib budocnosti, Chundelac je sakra nebezpecnej:-)
zejtra dodelam tu reorganizaci, dopo tu moc lidi snad nebude, tak to pude...
Když se to přesune, nanejvýš přejmenuje, tak se nic nezkazí a neztratí. :wink:
Byl pozdní večer – sedmnáctý leden –
večerní leden – byl lásky čas.
Eddarda zval na fórum hlas,
kde heavy zaváněl headem.
O lásce šeptal tichý Chmur;
květoucí Léto lhal lásky žel,
svou lásku Alek Týně pěl,
Týninu jevil zpěvný G-Dur:
"Léto! Aleku!! Eddarde!!!"