Co sa tu sakra deje?

upraveno 6. listopadu 2010 v Webové záležitosti

Kde zmizlo mnozstvo tem?

124

Komentáře

• upraveno 10. února 2008

pozri si ho. je to celkom milé. klasická anglická vec. potomkovia pytónov a iných lietajúcich cirkusov :-)

• upraveno 11. února 2008

Nemám nic, co bych řekl, pouze jsem se chtěl zviditelnit.

Děkuji za pozornost. :)

• upraveno 11. února 2008

Kdekoliv se mluví o pozření nečeho, tam nesmí chybět zlovlk! :)

Taky vás zdravím.

A jen tak na okraj... co sa tu sakra děje?! :roll:

• upraveno 12. února 2008

čo sa deje? iba odporúčam serial IT Crowd na pozretie.

A ako fanúšik a odborník :twisted: na filmy and company, odporúčam ešte:

Rím, Heroes, How I met your mother, Battlestar Galactica

Fuj, Heroes, BSG, scifárny hnusný, já tohle fakt nemusim. Zůstávám věren Gregu Houseovi a momentálně taktéž povedeným Tudorovcům!

Science fiction is a way of life. :!:

Seriály příliš nestíhám sledovat (v podstatě vůbec), ale nějaký ten povedený film nebo knížka - lahůdka. 8)

• upraveno 13. února 2008

Nuž Heroes by som ako sci-fi teda rozhodne nebral. Je to skôr klon X-manov apdodobných komiksových vesmírov....

a slovo hnusný si vyprosím :-)

Mně seriály docela vyhovují.

Samozřejmě tím nemyslím Dallas nebo Rodinná pouta. Hovořím o kvalitních počinech, které mají třeba jen deset, dvanáct dílů po jedné hodině. Z hlediska udržení pozornosti je to pro mě ideální: pustím si jeden díl, za hodinu je za mnou a jdu zase dělat něco jiného. Dvouapůlhodinový film je z tohoto hlediska o mnoho náročnější. Leckdy se stane, že se začnu po určité době neklidně vrtět a ošívat, což se mi u hodinového seriálu nestává. :wink:

Knihy, to je jiný příběh. Dobrý příběh se dá číst třeba od rána do večera. Z nějakého důvodu to, alespoň pro mě, není tak psychicky a pozornostně náročné...

Hnus napsal Jean-Paul Sartre. Vyšlo též pod názvem Nevolnost. Ale scifárna to není. Tak nevím. :roll:

Quote:
    Nuž Heroes by som ako sci-fi teda rozhodne nebral. Je to skôr klon X-manov apdodobných komiksových vesmírov....

Já vim, Heroes není ten typ galaktického hnusu, ale přesto to k tomu má blízko a je to prostě nechutná scifárna jako X-mani, Transformeři a další. Já vim, jsem divnej. :-)

IT crowd bych taky doporučila :-)

ale hlavně děkuji Létu za poznámku o udržení pozornosti, protože jsem na tom podobně (a zatím jsem na příliš pochopení nenarazila) a málokdy zvládnu film na jeden "zátah"

seriály jsou z tohoto hlediska opravdu ideální - jen u těch dobrých hrozí riziko, že jejich sledování se protáhne i nad délku filmu.. :roll:

• upraveno 14. února 2008

ja má presne ten problém, že keĎ pozerám seriál, ktorý ma chytil, tak ho pozerám nonstop. som schopný pozrieč 4-5 častí po sebe a ísť spať nadránom s krvavými očami.

To bol príklad Heroes - ktorí NIE SU SCI-FI - alebo teraz komediálneho How I met your mother - niečo ako noví Priatelia. Btw. Jedna baba tam je pekný príklad, toho čo som označil za prirodzenú krásu. Ale to už som off topic asi....

Vy jste mi roztěkanci. :roll:

Když je film dobrý, vůbec nesleduju čas! :!:

Nejlepší sci-fi film všech dob je Vetřelec. U něho jsem se nenudil ani minutu a to trvá pěkně dlouho.

Prej nechutný scifárny. :x

to není tím, že se nudím nebo že sleduju čas... :roll:

prostě... ano, v tomhle jsem asi roztěkanec :|

Quote:
    Prej nechutný scifárny. :x

Není nad pořádnou fantasy!

Ať žije horor! :evil: :x

Třeste se, malověrní!

Opravdu dobrých fantasy a hororových filmů jsem viděl o dost méně nežli opravdu dobrých scifáren, holobrádkové! :x

A čim to je? No, samozřejmě, protože scifi je hnus. A kdo tuhle dedukci nechápe...tak je to správně, já taky ne. :-)

Myslím, že jsme vyhmátli správný univerzální název pro všechny budoucí topicy. Pod "Co sa tu sakra deje?" se dá skrýt naprosto všechno a nikdy nebudem OT. A myslím, že tento slogan je zároveň i jedním zmožných překladů onoho geniálního HODOR. .-)

To jen dokazuje, jak spletité a komplexní žánry to jsou. :twisted:

Hodor!

Že by? :lol:

Já jsem měl vždycky za to, že by to mohlo znamenat: "Ponechať anonymné prispievanie?" :roll:

• upraveno 2. května 2008

Na fóru zavládl nezvyklý klid a mír.

Už příští měsíc by měl vyjít Tanec s draky, jedná se tedy podle všeho o příslovečný klid před bouří (tedy před Tancem).

Už aby to bylo! 8)

• upraveno 29. května 2008

mistr plánuje trip po Španielsku (ide tam niekto? dá mu podpísať o jednu knihu navyše? :wink: )

tak snáď to znamená, že Tanec naozaj stihne.

• upraveno 26. října 2008

Taky se vám forum nějako rohodilo? Myslím při psaní postu, mám to nějaký roztažený. Čudné. Na útroby fóra jsem nemáknul měsíce, až jsem se divil, že je pořád tak v pohodě. :-)))

Mně se nic neroztáhlo. :shock:

Zkoušel jsi s tím jít na veterinu? :idea: :wink:

A nebolí to? :(

• upraveno 27. října 2008

Pokud mi zrovna někdo nemaká na útroby, tak ne. :)

Tohle téma je něco jako volný wrestlingový styl, jestli to dobře chápu. :idea: To se mi líbí! :P

Teď jsem se ti pokusil šáhnout na útroby a nahmatal jsem meč. :shock: :!: Co to má znamenat? :o

Meč? Led? Brrr :-)

No tohle! Tys mi sáhl na brzlík! :shock: :evil:

Dej si pozor, abych ti nestrčil ruku do tlamy a neobrátil tě naruby! :P

Čekal jsem, že nahmatám teplou, přátelskou duši... a místo toho sáhnu takový studený orgán. :o

Boltonové říkají, že muž stažený z kůže nemá žádné tajemství.

Může mít nějaké tajemství zlovlk obrácený naruby? :wink: :idea:

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.