Co sa tu sakra deje?

upraveno 6. listopadu 2010 v Webové záležitosti

Kde zmizlo mnozstvo tem?

245

Komentáře

• upraveno 17. ledna 2007

Karel Hynek Léto: Maj sa dobre. :wink:

mam jenom jednu technickou, odkazu se na desaixe...CO SE TO TU SAKRA DEJE?:-)

:lol:

Hezká tečka za tímto úzkoprofilovým topicem pro jednu noc.

hezky petisty prispevek heade, gratuluji!:-)

a timto se uz opravdu loucim, bdete bratri, ja musim jit okouknout Jona a Ygritte, aby zas nevyvadeli celou noc...

What the hell is going on?!

Odpočívej v pokoji, topicu! :wink: A ty též, sere Duchu, a moc do nich nešťouchej čenichem, je to považováno za neslušnost. 8)

Jsem kulatý! Já jsem kulatý!! AŤ ŽIJU! :wink: :!:

Jdi spát, bratře admine. Noc bude krutá. Budu střežit oheň. Budu bdít. Nechť se mají hrůzy noci na pozoru, když jsem na hlídce. 8) :!:

Nesmysl! Všichni víme, že jsi placatý! Odvolej, nebo se budeš zodpovídat přímo Nejvyššímu septonovi! :wink:

Jenom si jděte spát, když můžete. Já musím přes noc napsat seminárku, kterou musím odeslat a předstírat, že se pokazil mail, páč jí měl dostat už včera. Teda něco napsáno už mám, jenom to musím nějak opatřit citacemi atd... tak já jedním okem tu Říši lidí strážit budu, stejně nemůžu jít spát.

Já jsem letos už jednu práci přes noc taky psal... a nakonec prý byla jedna z nejlepších - pod tlakem se prostě pracuje nejlépe. :twisted: Jinak pozdravuji Eurona! :wink:

My bratři z adminské hlídky dobře víme, jak umí být noc krutá. Chápeme tvůj nelehký úkol. Bdi, sestro! :shock:

Ano, sestro, bdi, avšak dávej pozor na vypité množství kávy, abys ráno nevypadala takto: :shock: !

• upraveno 18. ledna 2007

Léto wrote:
    Ano, sestro, bdi, avšak dávej pozor na vypité množství kávy, abys ráno nevypadala takto: :shock: !

kein problem, já jsem zvyklá vypít šest až osm šálků denně... mě kofein neporazí

To jsi ovšem něco jako chodící časovaná bomba..! 8)

heavy_head wrote:
    To jsi ovšem něco jako chodící časovaná bomba..! 8)

Ani ne, já jsem fakt zvyklá.... hm, spíš závislá, když tak o tom přemýšlím :wink:

Když budeš pít hodně kávy, budeš mít modré rty jako Euron a červené zuby jako Máša. To je známo. :wink:

A budeš mít sny, ve kterých budeš umět létat. Jako Léto. :wink:

Já mívám v poslední době sny o tom, že řídím auto, ve kterém je jenom plyn a žádná brzda. Samozřejmě projíždím městem plným kolon a světelných křižovatek. :shock: To bych nepřál snad ani Týně. :wink:

Asi piješ málo kávy. :roll:

Léto wrote:
    Já mívám v poslední době sny o tom, že řídím auto, ve kterém je jenom plyn a žádná brzda. Samozřejmě projíždím městem plným kolon a světelných křižovatek. :shock: To bych nepřál snad ani Týně. :wink:

Máš z něčeho strach. Ale to je logické, na to nemusím být odborník :lol:

Já jsem předevčírem vezla mámu na nákup a na světlech jsem nemohla zaživa nastartovat. Prostála jsem takhle celou zelenou, lidi za mnou logicky zuřili, pak se mi to konečně povedlo asi napotřetí, ale auto vřeštělo jak ďas. Já se totiž rozjížděla na trojku :lol:

Rodiče mají renaulta a tam je zpátečka vepředu, takže se řazení jakoby posouvá.

Taky jsem si přála, aby to byl raději jen sen. :lol:

Týna wrote:

Spíše se na mě negativně podepisuje hektické zkouškové období, které mi nedává moc času na oddech. :wink:

Týna wrote:
    Já jsem předevčírem vezla mámu na nákup a na světlech jsem nemohla zaživa nastartovat. Prostála jsem takhle celou zelenou, lidi za mnou logicky zuřili, pak se mi to konečně povedlo asi napotřetí, ale auto vřeštělo jak ďas. Já se totiž rozjížděla na trojku

Jak může v dnešní době ještě někdo jezdit s manuálem?! :twisted:

Léto wrote:
    Týna wrote:

Spíše se na mě negativně podepisuje hektické zkouškové období, které mi nedává moc času na oddech. :wink:

To se nevylučuje. Strach není jenom taková ta čirá hrůza.

Léto wrote:
    Týna wrote:
    Já jsem předevčírem vezla mámu na nákup a na světlech jsem nemohla zaživa nastartovat. Prostála jsem takhle celou zelenou, lidi za mnou logicky zuřili, pak se mi to konečně povedlo asi napotřetí, ale auto vřeštělo jak ďas. Já se totiž rozjížděla na trojku

Jak může v dnešní době ještě někdo jezdit s manuálem?! :twisted:

Osobně nikoho s automatem neznám. Ale já jsem jen prostá královna a Matka jednoho osamělého černého dráčka...

Týna wrote:
    To se nevylučuje. Strach není jenom taková ta čirá hrůza.

"Může být člověk statečný, když má strach?" zeptal se Bran.

"To je jediná chvíle, kdy může být statečný," odpověděl mu Eddard.

Týna wrote:
    Osobně nikoho s automatem neznám. Ale já jsem jen prostá královna a Matka jednoho osamělého černého dráčka...

A dokonce titulovaného... Dr.Ogon. :wink:

Ten Drogon to je pejsek nebo kočička?, jak by se zeptal Josef Čapek.

Takže za prvé: Co se to tu SAKRA děje?

Za druhé: Proč se to tu sakra děje?

No a za třetí - ne, že by mi to vadilo, já se jenom ptám, abych byl jako v topicu, rozumíte mi? :-)

Quote:
    Jenom si jděte spát, když můžete. Já musím přes noc napsat seminárku, kterou musím odeslat a předstírat, že se pokazil mail, páč jí měl dostat už včera. Teda něco napsáno už mám, jenom to musím nějak opatřit citacemi atd... tak já jedním okem tu Říši lidí strážit budu, stejně nemůžu jít spát.

Já spát nepůjdu! Budu na stráži s tebou... Jinak, nevím jak vám, ale všechny slušné eseje a práce co jsem kdy napsal, jsem dělal v noci... Nic mě neruší, nikam nespěchám, nejlíp mi to myslí - prostě kafe a jede se do rána...

Každopádně jsem se chtěl zeptat - co se to tady sakra děje?

Eddard wrote:
    Takže za prvé: Co se to tu SAKRA děje?

Za druhé: Proč se to tu sakra děje?

No a za třetí - ne, že by mi to vadilo, já se jenom ptám, abych byl jako v topicu, rozumíte mi? :-)

Quote:

Já spát nepůjdu! Budu na stráži s tebou... Jinak, nevím jak vám, ale všechny slušné eseje a práce co jsem kdy napsal, jsem dělal v noci... Nic mě neruší, nikam nespěchám, nejlíp mi to myslí - prostě kafe a jede se do rána...

Každopádně jsem se chtěl zeptat - co se to tady sakra děje?

Jdu spát. Alespoň na chvíli :shock:

• upraveno 5. ledna 2008

A je to tu zas...a to je tu Léto jen chvilku. ;) Nevim, jak to on a vy ostatní stíháte, ale já to šílené množství otevřených tém nezvládám pročítat a ještě odpovídat. Zase byla nastolena ta zběsilá zlovlčí rychlost, která nám tolik chyběla. Jsem moc rád, že to tu zas žije, ale možná by nemuselo tolik, abych všechno stíhal. Ale nenechte se mírnit, pokračujte dle sebe, já nějaká témata rád vynechám a budu se o to víc hlouběji věnovat těm orpavdu důležitým. :mrgreen:

Btw, heade, gratuluji ke kulatému tisícímu příspěvku!

• upraveno 5. ledna 2008

:shock: :shock: :shock: CO SE TO TU SAKRA DĚJE?! :shock: :shock: :shock:

S příspěvky se opravdu roztrhl pytel. Samotného mě to překvapilo. Vlajky se zlovlkem, dobře ukryté a pečlivě schraňované, byly opět vyvěšeny. :wink: Připadám si, jako kdybych ani neodešel. Děkuji všem. 8)

Head for prezident! 8) Momentálně sice zápasí s vlastními démony, ale až je přemůže, vletí sem ve velkém stylu. :P

• upraveno 5. ledna 2008

Doufám, že nevadí, že se projevuju víc, než jsem si myslela, že budu. Nevím, není-li zde kupříkladu nějaká tradice "mlčících nováčků" :oops:

Párkrát jsem tady byla už předtím (bez zaregistrování; a ano, mnohokráte jsem zabrousila i na web) a teď nějak... je už těžké nereagovat :wink: A navíc - zkouškové - takže je mnohem lepší dělat cokoliv než se učit :wink:

• upraveno 5. ledna 2008

Máme takovou tradici, že pokud počet příspěvků nějakého nováčka překročí třináct, vezme si ho do parády náš dvorní kat Alek Payne. :twisted: Ale nic si z toho nedělej, je to traumatická událost, kterou jsme si museli projít všichni. A čím víc příspěvků, tím lépe, jsme koneckonců příspěvkovou organizací.

A ano, o zkouškových obdobích to tady tradičně žije nejvíc. :wink:

• upraveno 5. ledna 2008

Léto wrote:
    Máme takovou tradici, že pokud počet příspěvků nějakého nováčka překročí třináct, vezme si ho do parády náš dvorní kat Alek Payne. :twisted: Ale nic si z toho nedělej, je to traumatická událost, kterou jsme si museli projít všichni.

ehm... a to jsem nemohla být varována předem? :roll: :cry:

to bych se možná i trochu krotila...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.