Léto, kolikrát jsi četl píseň? Já to četl zatím teda jen jednou, ale když tady někdo napíše některé jméno, tak si horko těžkovy bavím co vše tam měl na svědomí. Myslím samozřejmě ty jména, která nejsou až tak profláklá a nejsou úplně ve středu dění.
Co se týká žen..tak dámou mého srdce je Dany..jen mě trochu děsí, kteří muži ji přitahují...dvoumetrový, krutý, mongolský nájezdník (!!! nemám nic proti mongolům, jedná se pouze o typologické přirovnání:-) a zrádný, sadistický chlápek se zlatým zubem (má zlatý zub ne?) a zálibou v kadeřnictví
Díky :) Přiznám se, že to není dlouho co jsem se k písni dostal. Přečetl jsem ji zatím jednou. Ale určitě to mám v plánu znova. Jsou knihy, ve kterých člověk vždy objeví něco nového.
Pěkný, Chmure. S timhle naplno souhlasim, jen možná ta dovolená...asi bych dal přednost Stromovině, bylo by to levnější, domluvil bych se a stromovinské je vyhlášené :-)
Stromovina? Víno mi nechutná a navíc co tam kromě popíjení vína? Ženy z Letních ostrovů mi perverzní nepřijdou, mohu li soudil dle posádky Skořicového větru. Naopak jsou úžasně přirození.
A co nejneoblíbenější postava? Já to mám jasné od prvního dílu - Daenerys. Lidé jako Cersei, Brienne, Hora nebo Slynt jsou krajně nesympatičtí, ale bezvadně napsaní. Daenerys je pro mě nezajímavá, nesympatická a naprosto předvídatelná. Jako jediná postava z celé ságy.
Svým způsobem Daenerys a i Jon Sníh...nemůžu si pomoc, ale opravdu mě bavily snad jen kapitoly soustřeďující se na válku v západozemí...dálný východ a sever byly oba vcelku nudné...
Komentáře