Co jiného číst?
Mých posledních snad 20 knih bylo všechno možné (Martinovy povíky, Irving, G.G.Marquéz, Vonnegut Jr.) jen ne kniha z fantasy ságy. Chápu, že nic tak dobrého jako icefire na trhu není, ale něco co by stálo alespoň za přečtení. Doporučte něco
PS: Nepište Feista ani Sapkowskiho. Něco nového (rok vydání 2006,07), co třeba zatím nevyšlo celé, ale autor to již ukončil.
PS: Nepište Feista ani Sapkowskiho. Něco nového (rok vydání 2006,07), co třeba zatím nevyšlo celé, ale autor to již ukončil.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Četla jsem zatím pořád jen 3 díly, ale začátky všech z nich byly hrozně nudné a chaotické. Závěry naopak excelentní. Budu to muset dočíst komplet.
Všera jsem si koupil knihu: Tetovaný od Petera V. Betta.
Celkem by mě zajímalo, zda si myslíte, že jsem prohloupil či ne. Mám za sebou dvě tři první kapitoly a zatím mě to příliš nenadchlo.
Pokud se někdo rozhodne o tom rozpovídat, omezte prosím spoilery, ať z toho mám alespoň nějaký zážitek...
Děkuji
Naopak, kdo mě vytáčí je Mhybe svým neustálým fňukáním, hrozná postava, grr. A nejoblíbenější asi klasika Kalam, dále Whiskey (i když ten mě taky kolikrát štve), Toc Mladší a v poslední době Korlat. :-)
Btw. Měli bychom psát u spoilerů, jaké části knih se týká, páč jsem si rozklikl spoiler Achilea, a to jsem s prominutím kurva nechtěl vědět. :-(
Mimochodem Paní Závist je dobrá! :-D
U těch 3 knih, které jsem četla jsem měla velký problém s postavami, protože osud většiny z nich mi byl fuk, dost z nich mě nebavilo. Jen hrstku jsem si oblíbila (Paran, Toc, Rallik, později i Kalam, částečně Kalous).
Naopak Paliči s v čele s Whiskeyjackem mě nechávali dost v klidu.
Hele, jsem jediná, komu připadne styl MKP, kdy k sáze "potřebujete" nejen doplňující povídky, ale ještě navíc i knihy jiného autora, tak nějak padlý na hlavu?
A taky se mi třeba hodně líbí záhadné a zvláštní nadpřirozeno.