Zima se blíží
Ladovská zima za okny je!
Dneska napadl v Praze sníh, to jsem tady ještě neviděl. Skoro jeden centimetr, kalamita! Nechci vidět, jak to bude vypadat, až přijedu domů, tam budou závěje alespoň metr a půl. :roll:
A jaká zima se líbí vám? Ta letošní, když jsme sníh skoro ještě neviděli a užívali si slunných dnů? Nebo ta loňská, když byl prosinec od října až po březen?
A co globální oteplování? Budete emigrovat do Tuniska, nebo na Aljašku? :wink:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Já na stránku padesát osm.
Je tu někdo lepší?
:lol:
Přiznávám, jsem slabší ročník, dostal jsem se jen na číslo 23, dál už mě to nepustilo. :) Alespoň jsem si zopakoval slovenské číslovky, to se mi bude hodit, až k vám časem budeme jezdit pracovat do samoobsluhy. :wink: :roll:
je to kravina :twisted: nedoporučuji žádné komentíře, nebo probudíte draka! :lol:
Kušuj, nebo tady po sedmistrunovsku rozbalím píseň "A floppy dragon". :twisted: :wink:
vážne??? tak všetka česť! aj keď by som asi chcel dôkaz :-) ja som pravdupovediac zastal pri 12, musel som utekať preč, ale rozhodne to nevzdávam..... 58???? neviem či ich je vlastne toľko :-)
Nie, ja som pravdupovidiac zastal na jedenástke, u tej srdcovej desiatky, nie som dobrý karbaník... :wink:
Kdyby ses setkal s mým Drogonem (Alek ví), byl by z tebe dobrý karbanátek. :twisted:
Co říkáte na tu chumelenici včera? Zima konečně přišla do Řeko... ehm... Prahy. :wink: A ze vzdáleného domova se ozývají zprávy, že závěje dosahují půlmetrových výšek a mí zlovlčí pobratimové začínají nabírat zimní srst.
Když pomyslím, že ještě předevčírem jsem šel po městě v krátkém rukávu... :o
Zima přišla a Noční hlídka osiřela. :evil:
takmer...
heavy, to tak jen vypadá :wink:
Tak to sú klidné... :)
Celtic woman - Walking in the air
btw: Omrvinky, tak to je super slovíčko. To chci adoptovat do češtiny. :-)
P.S. Záporák je opravdu povedenej.
Teda nenechte se mýlit, sníh mám rád ale musí ho být praktické množství, aby se dalo třebas vyrazit na běžky, aby to kompenzovalo ty ranní peripetie..
Nuž, ani ty by asi nenadával, pretože sa rozsnežilo až popoludní, keď som odchádzala zo školy a ani toho nebolo veľa, zem bola maximálne tak bodkovaná a aj to len chvíľu. Lepšie obišli kopce, čo máme na východ a na sever od mesta, tie mali pocukrené horné polovičky aj naprieč druhým dňom. Dneska však u nás prší...
Navzdory tomu že mám běžky rád si říkám že kolečkový brusle mohly být rozumnější nápad..