Jaime Lannister: +2 (18) - tady není co řešit. Areo Hotah: +1 (13) - příjemný, ochranitelský strážce. Chřestivá košile: 0 (7) - dobrý bojovník, ale nosí příliš divné brnění. Aerys II. Targaryen: -1 (10) - šílenec a navíc hlupák. Ven.
@Montezuma3: Mam 2 otazky: Sutaz sa znovu rozbehla hlavne kvoli Tancu. Su tu vsak ludia, ktori Tanec necitali a tym padom su ochudobneni o charakteristiky istych postav a mozu zvratit hlasovanie, za co si mozno budu este buchat hlavu o stenu. Nechcem byt rasista, xenofov, mizogyn, sovinista a pod, ale ja by som to obmedzila iba na tych, co maju docitany Tanec.
Ti, co nedodrzali odstup 10 hlasovani, ich hlasy sa pocitaju? Akosi som sa stratila...
Vsadila bych se, že ohledně charakteru Dorana se úplně neshodnou ani ti, kteří Tanec četli...
V názvu diskuze je jasně napsané, že se jedná i o Tanec s draky. Jestli bude někdo hlasovat o postavách, které vůbec nezná, tak to je prostě lidská blbost, kterou stejně neovlivníš.
Mně osobně dělá problém u téhle skupiny hlasovat, protože charakterově mi není blízká ani jedna osoba. Nejsympatičtěji sice působí Jaime, ale jen proto, že jeho kapitoly mě baví, ne proto, že bych ho měla bůhvíjak ráda.
@Hildegarda To se bohužel nedá kontrolovat a kdybych to zakázal. Nikomu to stejně nijak nezabrání v tom, se do hry tak jako tak zapojit. Od vydání Tance uběhla dlouhá doba a myslí, že dost lidí už tu knihu má přečtenu. Nebo aspoň polovinu.
Hlas, který je dříve jak po deseti jiných se nepočítá.
@Indigo: Martell tam ma taky pekny twist, mozno si uz tam, teraz netusim.
@Nevada: Len mi prislo voci niektorym fanusikom postav nespravodlive, ak by ich niekto odlifroval iba pre to, ze mu meno nic nehovori, popripade charakter sa zmeni/odhali - vid Doran. Mne osobne je to suma fuk. Nadhodila som to vsak pre istotu do dikusie. Ani ja sa nechystam teraz hlasovat :)
@Montezuma3: Da sa to ochekovat iba tymi ikonkami precitanych knih tz, ze ak by niekto klamal, bolo by to na svedomi dotycneho. Ak proti tomu vsak nikto nic nema, aspon by som hore uviedla, ze 1) hlasovat mozu vsetci. Ak vsak danu postavu nepoznaju, nemali by za nu hlasovat 2) ak niekto porusi pravidla (10 hlasovani napr), jeho hlasy sa nezarataju Je to skor moja profesionalna deformacia - pisala som specifikacie a manualy :)
Chaime Lannistér (český dabing ;) ) +2 -Zamlouvá se mi jeho styl humoru a ta změna kterou prošel.
Areo Hotah +1 -pro mě celkem nezajímavá postava. O ničem moc nepřemýšlí, jen poslouchá co mu řekne Doran a to okamžitě udělá. Ale kdo jinej tu má těch +1 dostat že?
Chřestivá košile 0 -tak jako charismatické postavy za zdí mám rád ale tohle není žádný Mance Nájezdník.
Aerys II Psychouš -1 -Všichni jste blázni jenom já jsem drak!
Jaime Lannister - jedna z mých nejoblíbenějších postav. Ještě v době kdy měl obě ruce a nenastoupil u něj obrat k lepšímu člověku, mě tahle postava fascinovala. Na jedné straně arogance a krutost a na druhé láska k bratrovi, kterým jinak celá rodina pohrdá. Rozhovor s Cat v žaláři Řekotočí je jedná z mých nejoblíbenějších částí ságy. Je to prostě osobnost, která nenechá nikoho chladným. Buď ho máte rádi nebo ho nesnášíte. Navíc jeho kapitoly v dosti nudné Hostině patří k těm povedeným. Areo Hotah - taky můj velký oblíbenec. Budí obdiv svou věrností i schopnostmi. Jeho kapitoly mě bavily. Aerys - šílenec který přivolal zkázu na celou svou rodinu. Byl to samozřejmě nemocný člověk a Rhaegar ho měl dávno odstavit od moci, ale i tak ve mně nebudí žádnou špetku soucitu. Chřestivá košile - jediný okamžik kdy mě zaujal, byl souboj s Jonem:-) No skoro všichni víme, jak to bylo doopravdy. Je to zbabělec a ubožák. Nechápu, jak mohl být jedním z vůdců Divokých.
Jaime Lannister +2 (26) Areo Hotah +1 (17) Aerys II Targaryen -1 (7) Chřestivá košile 0 (6)
Jaime - Z nějakých důvodů jsem ho měla ráda už od začátku (to, že to není úplný badbody z něj bylo cítit už tehdy). Pro mě rozhodně nejsympatičtější Lannister. Areo - Miluju jeho POV, je to jedna z mála loajálních postav s dobrými úmysly. Správný sympaťák. Aerys - Šílený sadista. Chřestivá košile - Nechovám žádnou lásku k divokým a tenhleten není výjimkou.
V komentáři k postavám se shoduju s Chmurem. Bodováni u Aeryse a Košile se liší, protože si myslím, že Aerys za svoji šílenost na rozdíl od Košile nemohl.
Everett nesčítal a Chmur má špatně součty, pak už se to veze. Poslední správný součet má Swara. Pokud jsem to dopočítala správně, je to teď Jaime (38) Areo (25) Chřestivá košile (3) Aerys (4)
Zkontorlujte to ještě někdo, ještě napůl spím.
A pro zpětné sčítání by bylo lepší, kdyby se nepřehazovalo pořadí hodnocených. :)
Komentáře
Areo Hotah 0 (12)
Chřestivá košile -1 (7)
Aerys II Targaryen +1 (11)
Areo Hotah: +1 (13) - příjemný, ochranitelský strážce.
Chřestivá košile: 0 (7) - dobrý bojovník, ale nosí příliš divné brnění.
Aerys II. Targaryen: -1 (10) - šílenec a navíc hlupák. Ven.
Areo Hotah +1 (14)
Chřestivá košile 0 (7)
Aerys II Targaryen -1 (9)
Areo Hotah +1 (15)
Aerys II Targaryen 0 (9)
Chřestivá košile -1(6)
@Montezuma3: Mam 2 otazky:
Sutaz sa znovu rozbehla hlavne kvoli Tancu. Su tu vsak ludia, ktori Tanec necitali a tym padom su ochudobneni o charakteristiky istych postav a mozu zvratit hlasovanie, za co si mozno budu este buchat hlavu o stenu. Nechcem byt rasista, xenofov, mizogyn, sovinista a pod, ale ja by som to obmedzila iba na tych, co maju docitany Tanec.
Ti, co nedodrzali odstup 10 hlasovani, ich hlasy sa pocitaju? Akosi som sa stratila...
Areo Hotah +1 (16)
Chřestivá košile 0 (6)
Aerys II Targaryen -1 (8)
Areo Hotah +1 (17)
Chřestivá košile 0 (6)
Aerys II Targaryen -1 (7)
Za Wynana ta chvalim
V názvu diskuze je jasně napsané, že se jedná i o Tanec s draky. Jestli bude někdo hlasovat o postavách, které vůbec nezná, tak to je prostě lidská blbost, kterou stejně neovlivníš.
Mně osobně dělá problém u téhle skupiny hlasovat, protože charakterově mi není blízká ani jedna osoba. Nejsympatičtěji sice působí Jaime, ale jen proto, že jeho kapitoly mě baví, ne proto, že bych ho měla bůhvíjak ráda.
Hlas, který je dříve jak po deseti jiných se nepočítá.
@Nevada: Len mi prislo voci niektorym fanusikom postav nespravodlive, ak by ich niekto odlifroval iba pre to, ze mu meno nic nehovori, popripade charakter sa zmeni/odhali - vid Doran. Mne osobne je to suma fuk. Nadhodila som to vsak pre istotu do dikusie. Ani ja sa nechystam teraz hlasovat :)
@Montezuma3: Da sa to ochekovat iba tymi ikonkami precitanych knih tz, ze ak by niekto klamal, bolo by to na svedomi dotycneho. Ak proti tomu vsak nikto nic nema, aspon by som hore uviedla, ze
1) hlasovat mozu vsetci. Ak vsak danu postavu nepoznaju, nemali by za nu hlasovat
2) ak niekto porusi pravidla (10 hlasovani napr), jeho hlasy sa nezarataju
Je to skor moja profesionalna deformacia - pisala som specifikacie a manualy :)
Areo Hotah +2 (19)
Chřestivá košile 0 (6)
Aerys II Targaryen -1 (6)
Areo Hotah +2 (21)
Chřestivá košile -1 (5)
Aerys II Targaryen 0 (6)
Areo Hotah +1 -pro mě celkem nezajímavá postava. O ničem moc nepřemýšlí, jen poslouchá co mu řekne Doran a to okamžitě udělá. Ale kdo jinej tu má těch +1 dostat že?
Chřestivá košile 0 -tak jako charismatické postavy za zdí mám rád ale tohle není žádný Mance Nájezdník.
Aerys II Psychouš -1 -Všichni jste blázni jenom já jsem drak!
Areo Hotah +1 (16)
Aerys II Targaryen -1 (8)
Chřestivá košile 0 (6)
Areo Hotah - taky můj velký oblíbenec. Budí obdiv svou věrností i schopnostmi. Jeho kapitoly mě bavily.
Aerys - šílenec který přivolal zkázu na celou svou rodinu. Byl to samozřejmě nemocný člověk a Rhaegar ho měl dávno odstavit od moci, ale i tak ve mně nebudí žádnou špetku soucitu.
Chřestivá košile - jediný okamžik kdy mě zaujal, byl souboj s Jonem:-) No skoro všichni víme, jak to bylo doopravdy. Je to zbabělec a ubožák. Nechápu, jak mohl být jedním z vůdců Divokých.
Areo Hotah +1 (17)
Aerys II Targaryen -1 (7)
Chřestivá košile 0 (6)
Jaime - Z nějakých důvodů jsem ho měla ráda už od začátku (to, že to není úplný badbody z něj bylo cítit už tehdy). Pro mě rozhodně nejsympatičtější Lannister.
Areo - Miluju jeho POV, je to jedna z mála loajálních postav s dobrými úmysly. Správný sympaťák.
Aerys - Šílený sadista.
Chřestivá košile - Nechovám žádnou lásku k divokým a tenhleten není výjimkou.
Areo +1 (17)
Aerys II 0 (8)
Chřestivá košile -2 (4)
Jaime +2 (28)
Areo +1 (18)
Aerys II 0 (7)
Chřestivá košile -1 (5)
moje hlasovanie
Jaime +2 (30)
Areo 0 (18)
Aerys II +1 (8)
Chřestivá košile -1 (4)
dúfam že som to opravil správne ak nie tak to opravím ešte raz
Jaime (38)
Areo (25)
Chřestivá košile (3)
Aerys (4)
Zkontorlujte to ještě někdo, ještě napůl spím.
A pro zpětné sčítání by bylo lepší, kdyby se nepřehazovalo pořadí hodnocených. :)
Jaime (38)
Areo (25)
Chřestivá košile (3)
Aerys (4)