Robb konečně postoupil a jede se +2 a -1. Neříkejte mi, že vyhraje Roslin (o které nic nevíme a je jen hezká) nad Gendrym (který je sympaťák, Aryin kámoš a ještě z něj možná něco bude) : )
Tím chci říci - komentujte prosím svá bodování : )
MU: Mě právě zajímá proč? Jenže to tady nikdo nepíše... Proč je oblíbenější Roslin než Gendry? Nikomu to neberu, ale zajímájí mě důvody.
Gardien: Víme o něm, kdo to je (matka zemřela, bastard, kovářův učeň, poslán na Zeď aby byl "uklizen", prvorozený Baratheon - i když jím samozřejmě oficiálně není, Aryin kámoš, hodný člověk, je s bandou lupičů). Neříkej mi, že by se v příběhu objevil nejstarší Robertův syn jen tak, pro nic za nic...
Gardien: A představ si, že dala. Mám raději postavu, která má charakter a je hodná, než postavu, kterou její otec odtáhl někomu do postele a je sice krásná, ale to je všechno, co o ní vím.
MU skromně podotýká, že stav asi je Roslin-22, Gendry-19 a díky Krisině šikovnému dělení by nemělo být nutné výrazněji měnit body.
A hned budu mít dotaz na Velkého Soutěžního Šéfa- Jak příště postupovat v případě, že někdo odhlasuje tak špatně, že to nepůjde řešit prostým "přepočítejte to někdo" a následně se odhlásí? Máme čekat, až se zase zjeví a do té doby nehrát? :?:
A hned bych měla ještě prosbu- nešlo by do pravidel dodat poznámku u nepřehazování pořadí? Hůř se to zpětně sčítá, když to je pořád "Roslin plus jedna, ne tady to je naopak, tady je druhý Gendry..."... :(
asi ho nerátať je najjednoduchšie. napada mi ešte jedna vec. čo keby sme si vyžrebovali poradové čísla a v nich hlasovali? ten systém nerátal s tým, že je tu cca 20 ľudí naraz prítomných a naraz hlasuje... asi to celé spomalí, ale mám pocit, že tieto prerátavačky tak či tak...
Kdo je velký šéf? Flanker: Přesně jak jsi napsal, po letech s mou ženou mě nějaká Roslin nechává naprosto chladným. Možná Arianne, Cersei nebo Melisandra, ale průměrně pěkná nezrála patnáctka či šestnáctka? Roslin se zatím neprojevila jako nějaká samostatně uvažující osobnost. Možná že i u té poezie by to byl tvůj monolog. Gendry je trochu přitroublý, ale aspoň má svoji hlavu a je samostatný. Zítra chci přezout své oře, takže se možná šikne:-)
Mně překvapilo, jak rychle se hraje. S tímhle tempem nebudeme mít příští neděli co dělat. Nešlo by hrát jeden den jednu skupinu? Přece jen by asi rádo hlasovalo spoustu lidí, jenom pouze nejsou celý den na pc.
Komentáře
Gendry -1 (16)
Roslin +1 (21)
Roslin: -1 (20)
Gendry: +2 (18)
Robb konečně postoupil a jede se +2 a -1.
Neříkejte mi, že vyhraje Roslin (o které nic nevíme a je jen hezká) nad Gendrym (který je sympaťák, Aryin kámoš a ještě z něj možná něco bude) : )
Tím chci říci - komentujte prosím svá bodování : )
Gendry -1 (17)
A proč ne? ;D
Gardien: Víme o něm, kdo to je (matka zemřela, bastard, kovářův učeň, poslán na Zeď aby byl "uklizen", prvorozený Baratheon - i když jím samozřejmě oficiálně není, Aryin kámoš, hodný člověk, je s bandou lupičů). Neříkej mi, že by se v příběhu objevil nejstarší Robertův syn jen tak, pro nic za nic...
a pochybujem že Krisa (prepač) by mu dala hlas keb nebol bastard
Gendry +2 (19)
Roslin - je to Frey!!
Gendry - většina důvodů už tu padla. Není to zrovna superchytrej kluk, ale má dobrý srdce a je to Aryin kámoš. :)
Gendry -1 (18)
A hned budu mít dotaz na Velkého Soutěžního Šéfa- Jak příště postupovat v případě, že někdo odhlasuje tak špatně, že to nepůjde řešit prostým "přepočítejte to někdo" a následně se odhlásí? Máme čekat, až se zase zjeví a do té doby nehrát? :?:
A hned bych měla ještě prosbu- nešlo by do pravidel dodat poznámku u nepřehazování pořadí? Hůř se to zpětně sčítá, když to je pořád "Roslin plus jedna, ne tady to je naopak, tady je druhý Gendry..."... :(
Flanker: Přesně jak jsi napsal, po letech s mou ženou mě nějaká Roslin nechává naprosto chladným. Možná Arianne, Cersei nebo Melisandra, ale průměrně pěkná nezrála patnáctka či šestnáctka? Roslin se zatím neprojevila jako nějaká samostatně uvažující osobnost. Možná že i u té poezie by to byl tvůj monolog. Gendry je trochu přitroublý, ale aspoň má svoji hlavu a je samostatný. Zítra chci přezout své oře, takže se možná šikne:-)