Tak to já mám štěstí, že je nás v našem malém městě tolik "SOIAF pozitivních"... AGOT BG (první edici) hrajeme prakticky pořád, a už od prázdnin se nemůžeme dočkat, až druhá edice konečně vyjde česky. Naopak, karetní AGOT se u mých spoluhráčů moc nechytl... a to mám doma přes 2000 karet, které čekají na hraní :-(
Ja ju idem v dohladnej dobe kupovať a o hráčov tiež nebude núdza, kedze vela ludi v okoli som dostal ku GoT, a poznam dalsie mnozstvo ktory GoT poznali este predomnou :-D
@DanielSvatoš Tak to jsi opravdu, opravdu velmi šťastný člověk. Já, která na vánoce dostala jsem samý "blbý hadry a nudný bichle", se budu muset spokojit s prší a žolíkem :-)
Komentáře
Naopak, karetní AGOT se u mých spoluhráčů moc nechytl... a to mám doma přes 2000 karet, které čekají na hraní :-(
Tady si můžeš stáhnout a přečíst kompletní pravidla v češtině: http://www.zatrolene-hry.cz/spolecenska-hra/hra-o-truny-deskova-hra-druha-edice-2532/k-stazeni/
Až dosáhnu plnoletosti tak vyrazím do herních klubů. Stark forever!! Vojevůdce Benji!! :other:
Ale hra je nádherně udělaná...