Tormund Obrozhouba 0 (21) Bran Stark +2 (25) Varamyr Šestikůže -1 (18) Val +1 (22)
U této skupiny mám zas 2 oblíbené a 2 neoblíbené postavy či méně oblíbené. Bran a Val jsou ty oblíbené - Brana mám raději, protože je to Starče, je mi ho líto a jsem zvědavá, co se v jeho příběhu ještě stane (doufám, že se dozvím víc o Dětech lesa). Varamyr je syčák, proto dost -1. Na Tormunda zbyla 0.
Tormund Obrozhouba 0 (21) Bran Stark +1 (30) Varymyr -1 (15) Val +2 (26)
Val mám ráda, je to jedna z nejsympatičtějších žen v Písni. Varamyr - nijak mě nezaujal, jasné mínus Bran, Tormund - mezi nima se nemůžu rozhodnout... Bran je asi zajímavá postava, ale popravdě mě nikdy moc nebavil. Zato Tormund je vtipný chlapík :-) Ale zase se tak často neobjevuje... Takže teď ten plusový bodík, zatím dostane Bran a příště možná Tormund :-D
Tormund Obrozhouba +2 (23) Bran Stark 0 (30) Varamyr Šestikůže -1 (14) Val +1 (27)
Tormund je prostě drsňák a můj oblíbený Divoký. Bran je sice Starče, ale k srdci mi nijak nepřirostl a jeho POV řadím do průměru. Varamyr je v téhle skupině jasný záporák. Z těch pár zmínek a jedné kapitoly lze usoudit, že nebyl zrovna přehlídkou ctností. Val na mne působí jako milá, inteligentní žena z(e Svobodného) lidu s trochou selského rozumu.
Tormund Obrozhouba +2 (27) Bran Stark +1 (31) Varamyr Šestikůže -1 (11) Val 0 (31)
Tormund - je mi hrozně sympatickej, povahou i pohledem na svět Bran - mám ho snad nejméně rád, ze všech Starků, ale pořád je to Stark, a hlavně má Léto Varamyr - celkem jasný záporák Val - mám jí rád, ale zbyla na ní 0
Varamyr - jednoznačné mínus, už jen za to, co provedl bratrovi Bran - ten klučina, co ho hraje, je hodně sympatický, ale ta postava mi přijde taková nějaká. Tormund - vtipný správňak za Zdí Val - jedna z mých nejoblíbenějších ženských postav v Písni
Tormund Obrozhouba +1 (29) Bran Stark 0 (31) Varamyr Šestikůže -1 (9) Val +2 (35)
Tormunda i Val mám hodně rád, nějak mě to k tomu severu táhne. :-) Varamyr, hajzl, jasný mínus a co se Brana týče, nikdy jsem ho moc nemusel. V pro něj přívětivější skupině by možná dostal plus, ale tady ne. Sice to nemá jednoduché, ale to jeho fňukání a litováníse se mi prostě příčí. Měl by zatnout zuby a začít trochu myslet, v tomhle ho Arya, navzdory horšímu osudu, zostudila a prokázala nesrovnatelně vyšší morální sílu.
Val mě zklamala svým chováním vůči Shireen, tak nějak to na mě působilo jako babkovská pověrčivost, bála se jí jak čert kříže, a přitom bezdůvodně. Pokud se tedy neukáže, že měla pravdu, a že Shireenina nemoc je stále nakažlivá, protože GRRM je schopný všeho.
Komentáře
Varys +2 (74)
Balon Greyjoy -1 (4)
Tak já mu přidám... :)
Varys +2 (76)
Balon Greyjoy -1 (3)
Varys +2 (78)
Balon -1 (2)
Varys +2 (80)
Balon -1 (1)
Bolo mi cťou, Lorde Greyjoyi
AK:
Tormund Obrozhouba +1 (21)
Bran Stark +2 (22)
Varamyr Šestikůže 0 (20)
Val -1 (19)
Tormund Obrozhouba 0 (21)
Bran Stark +1 (23)
Varamyr Šestikůže -1 (19)
Val +2 (21)
Bran Stark +2 (25)
Varamyr Šestikůže -1 (18)
Val +1 (22)
U této skupiny mám zas 2 oblíbené a 2 neoblíbené postavy či méně oblíbené.
Bran a Val jsou ty oblíbené - Brana mám raději, protože je to Starče, je mi ho líto a jsem zvědavá, co se v jeho příběhu ještě stane (doufám, že se dozvím víc o Dětech lesa).
Varamyr je syčák, proto dost -1.
Na Tormunda zbyla 0.
Bran Stark +2 (27)
Varamyr Šestikůže -1 (17)
Val +1 (23)
Bran Stark +2 (29)
Varamyr Šestikůže -1 (16)
Val +1 (24)
Bran Stark +1 (30)
Varymyr -1 (15)
Val +2 (26)
Val mám ráda, je to jedna z nejsympatičtějších žen v Písni.
Varamyr - nijak mě nezaujal, jasné mínus
Bran, Tormund - mezi nima se nemůžu rozhodnout... Bran je asi zajímavá postava, ale popravdě mě nikdy moc nebavil. Zato Tormund je vtipný chlapík :-) Ale zase se tak často neobjevuje... Takže teď ten plusový bodík, zatím dostane Bran a příště možná Tormund :-D
Tormund Obrozhouba +2 (23)
Bran Stark 0 (30)
Varamyr Šestikůže -1 (14)
Val +1 (27)
Tormund je prostě drsňák a můj oblíbený Divoký.
Bran je sice Starče, ale k srdci mi nijak nepřirostl a jeho POV řadím do průměru.
Varamyr je v téhle skupině jasný záporák. Z těch pár zmínek a jedné kapitoly lze usoudit, že nebyl zrovna přehlídkou ctností.
Val na mne působí jako milá, inteligentní žena z(e Svobodného) lidu s trochou selského rozumu.
Tormund Obrozhouba +1 (24)
Bran Stark 0 (30)
Varamyr Šestikůže -1 (13)
Val +2 (29)
Tormund Obrozhouba +1 (25)
Bran Stark 0 (30)
Varamyr Šestikůže -1 (12)
Val +2 (31)
Tormund Obrozhouba +2 (27)
Bran Stark +1 (31)
Varamyr Šestikůže -1 (11)
Val 0 (31)
Tormund - je mi hrozně sympatickej, povahou i pohledem na svět
Bran - mám ho snad nejméně rád, ze všech Starků, ale pořád je to Stark, a hlavně má Léto
Varamyr - celkem jasný záporák
Val - mám jí rád, ale zbyla na ní 0
Bran - ten klučina, co ho hraje, je hodně sympatický, ale ta postava mi přijde taková nějaká.
Tormund - vtipný správňak za Zdí
Val - jedna z mých nejoblíbenějších ženských postav v Písni
Tormund Obrozhouba +1 (29)
Bran Stark 0 (31)
Varamyr Šestikůže -1 (9)
Val +2 (35)
Tormunda i Val mám hodně rád, nějak mě to k tomu severu táhne. :-) Varamyr, hajzl, jasný mínus a co se Brana týče, nikdy jsem ho moc nemusel. V pro něj přívětivější skupině by možná dostal plus, ale tady ne. Sice to nemá jednoduché, ale to jeho fňukání a litováníse se mi prostě příčí. Měl by zatnout zuby a začít trochu myslet, v tomhle ho Arya, navzdory horšímu osudu, zostudila a prokázala nesrovnatelně vyšší morální sílu.
Tormund Obrozhouba 0 (29)
Bran Stark +2 (33)
Varamyr Šestikůže -1 (8)
Val +1 (36)
Pokud se tedy neukáže, že měla pravdu, a že Shireenina nemoc je stále nakažlivá, protože GRRM je schopný všeho.