Fanouškovská fikce

upraveno 16. ledna 2013 v Rozličný pokec
1596062646575

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Tak to se přiznám, že nejsem, mě zcela vysílilo jedno... :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Jsem pro prodloužení. Mám tři čtvrtě hrubého a už dva týdny jsem se k tomu nedostal. Mám teď moc práce a tenhle týden to nebude lepší.
  • upraveno 11. listopadu 2012
    Abych se se svými 31 stranami začal stydět :)
    upraveno 11. listopadu 2012
    @flanker.27: Neblbni, kdo to bude číst? Doufám, že to bude alespoň pořádně epický a bude tam Sansa s Aryou.
  • 31? Tak to je smrtící :D
    Smrtící to bylo ze začátku pro mě, prvních asi deset byl boj, ale teď o víkendu jsem se nějak rozjel...

O výsledku nejsem tak úplně přesvědčen, ale jistou epičnost to snad i má... Ovšem Sansa ani Arya tam nejsou, to musím zklamat.
  • Jako... taky jsem něco začala, ale muselo by to být příliš rozsáhlé a složité, že bych to asi bez znovučtení knih nedala :D. A tam teda Arya i Sansa byly :D.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 11. listopadu 2012
    @George_Flanker_27_Martin: Tak přece jenom bude 8 díl jo?
    Proto já na knihy víceméně kašlu a vytvářím si vlastní příběhy, abych se nesvazoval. Otázka pak je, nakolk to splňuje zadání, ale co, hlavní je, aby mě to bavilo.
    @Everett_Young Když to martin vzdá nebo zemře a domluvíte mi to s editorem, chopím se pera :)
    Stačí, když tam jednou v lese proběhne veverka a máš téma splněné ;-)
  • @flanker.27 ale počítej s tím že tě budeme každých 10-15let otravovat s tím kdy už to konečně dopíšeš ;-)
    upraveno 12. listopadu 2012
    @Montezuma3 Tohle téma jsem si samozřejmě vybral. :)
    Ale hlavně jsem zjistil, že když se do psaní ponořím, je to docela slušná terapie, i když je to třeba blbost.

@Everett_Young flanker.27 please write and write faster... :)
  • Jako napsáno už mám víceméně taky, ale chce to projít, dát tomu o fous lepší jazyk, ať to nezní jak školometské zápisky... a trochu zlepšit úpravu a proškrtat zbytečné pasáže (nebýt těhle dokončovacích prací, tak by mě to psaní bavilo mnohem víc)... A to je tak otravná práce, že se k ní většinou moc nemám a podle toho to dopadá...
    Takže 100% jsem pro odložení (ale to stejně již bylo jednohlasně -Alekovým jedním hlasem- schváleno) a konec listopadu nevypadá špatně...
  • @flanker.27 Talze si ma posluchol s tymi stenatami :)
    Mile :)
    @Hildegarda No, jen abys nebyla zklamaná...
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Probůh, kroťte se. Kdo to má pak číst :o))
    Tak ale moje kapitoly sú krátke štyri odstavce, raz z tohto sveta, raz z onoho, znova z tohto sveta, znova z onoho a koniec. Taká kratšia alt. realita. A ďašia kaptiola. Nie je to zas tak dlhé. Ale zrejme to bude dlhšie než moje predchádzajúce.
    U mě se zas tolik neděste, jsem zvyklej psát delší texty v "diplomkovém" formátu :)
    No, doteraz som to práskal viac-menej z hlavy, ale toľko prepojení sa mi nechcelo pamätať cez pár dní a tak som si to začal písať na papier, čo by bolo dobré kedy spomenúť a prilbižné rozloženie a rozhodol som sa zbytočne to nenaťahovať a keď som to skrátil, tak aby to nebolo zbytočne dlhé ale svižné, vyšlo mi, že to môže vyjsť aj len na takých šesť kapitol ;) Takže u mňa kratšie...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Krisa Můžu ti poslat svojí diplomku, třeba by se ti některý pasáže hodily :)
    Veselou? Každý den? Hmm, O čem že to píšeš, o vnímání a zobrazování smrti tuším. Kolik máš literatury?
  • Tak to já už to nechávám jenom vyhnít... :-D
  • Krisa
    správný postup psaní diplomky, také ho aplikuji.
    Co můžu udělat zítra odložím na pozítří a mám dva dny volna. :)
  • Já dneska dostala vzorky... a příští týden prezentace před celou třídou :D.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.