Jako... taky jsem něco začala, ale muselo by to být příliš rozsáhlé a složité, že bych to asi bez znovučtení knih nedala :D. A tam teda Arya i Sansa byly :D.
Proto já na knihy víceméně kašlu a vytvářím si vlastní příběhy, abych se nesvazoval. Otázka pak je, nakolk to splňuje zadání, ale co, hlavní je, aby mě to bavilo.
@Montezuma3 Tohle téma jsem si samozřejmě vybral. :) Ale hlavně jsem zjistil, že když se do psaní ponořím, je to docela slušná terapie, i když je to třeba blbost.
@Everett_Young flanker.27 please write and write faster... :)
Jako napsáno už mám víceméně taky, ale chce to projít, dát tomu o fous lepší jazyk, ať to nezní jak školometské zápisky... a trochu zlepšit úpravu a proškrtat zbytečné pasáže (nebýt těhle dokončovacích prací, tak by mě to psaní bavilo mnohem víc)... A to je tak otravná práce, že se k ní většinou moc nemám a podle toho to dopadá... Takže 100% jsem pro odložení (ale to stejně již bylo jednohlasně -Alekovým jedním hlasem- schváleno) a konec listopadu nevypadá špatně...
Tak ale moje kapitoly sú krátke štyri odstavce, raz z tohto sveta, raz z onoho, znova z tohto sveta, znova z onoho a koniec. Taká kratšia alt. realita. A ďašia kaptiola. Nie je to zas tak dlhé. Ale zrejme to bude dlhšie než moje predchádzajúce.
No, doteraz som to práskal viac-menej z hlavy, ale toľko prepojení sa mi nechcelo pamätať cez pár dní a tak som si to začal písať na papier, čo by bolo dobré kedy spomenúť a prilbižné rozloženie a rozhodol som sa zbytočne to nenaťahovať a keď som to skrátil, tak aby to nebolo zbytočne dlhé ale svižné, vyšlo mi, že to môže vyjsť aj len na takých šesť kapitol ;) Takže u mňa kratšie...
Komentáře
O výsledku nejsem tak úplně přesvědčen, ale jistou epičnost to snad i má... Ovšem Sansa ani Arya tam nejsou, to musím zklamat.
Ale hlavně jsem zjistil, že když se do psaní ponořím, je to docela slušná terapie, i když je to třeba blbost.
@Everett_Young flanker.27 please write and write faster... :)
Takže 100% jsem pro odložení (ale to stejně již bylo jednohlasně -Alekovým jedním hlasem- schváleno) a konec listopadu nevypadá špatně...
Mile :)
správný postup psaní diplomky, také ho aplikuji.
Co můžu udělat zítra odložím na pozítří a mám dva dny volna. :)