U těch verzí Warriors těžko říci, asi je takovýhle film jako dvouhodinový stravitelnější. Jen mě přišlo třeba u scény s těli na korbě, že je tam zabíraný jen jak voják hledá živýho a že celkem možný že je nějaká drsnější verze s pohledem přímo na těla. O Ulopeném Kosovu se teď trochu mluvilo když chtěl jeho režiser podepsat v Luxoru od Albrightové plakát s fotkami obětí "humanitárního bombardování"
Tak jsem zahlídla nějakou upoutávku na Rosamundu Pilcherovou dneska večer na Primě. A kdo tam hustil moudra do blondýny zklamané životem? Přece Tywin :-)
Díval jsem se teď na některé doporučované filmy: Adamova jablka - ultradrsný a temnočerný humor, chvílema jsem propadal hysterickým záchvatům smíchu a chvílema se mi chtělo brečet zoufalstvím. Tenhle typ filmů mám rád. Spáči - mluvila o tom Nevada. Docela příjemný film, ale nic co by mě vzalo.
No a včera jsem se díval na Expendables. Jestli jsem jedničku považoval za průměrnou oddechovku, tak tohle byl hluboce podprůměrný film. Většina hlášek na minulost hlavních protagonistů mi přišla trapná a akce na rozdíl od jedničky docela slabá.Nechápu jak to může mít na CSFD 83%...svět se zbláznil.... JCVD ale jako metrosexuální záporák exceloval:-)
No mne sa pôvodný Total Recall veľmi páčil, keď som prvý krát videl Inception veľmi mi to pripomínalo Total Recall :D ale tento remake sa mi vôbec nepáčil a nezachránila to ani krásna Kate, úvod bol zaujímavý ale potom to bolo nudné.
videl som Cloud Atlas a je to ok. páčilo sa mi to vcelku, aj to napriek dl´žke dobre odsýpalo. obával som sa, že budem podobne nespokojný ako po Fontáne, ale naoniec fajn. príjemná pestrosť obrazov, žánrov a tak. Nie je to tak dokonalo rozprávané a strihané ako napr. Hodiny a posolstvo je pekné ale jednoduché. trochu mi vadia tie orgazmické výkriky okolo, ale film to je pekný, to áno.
Atlas mraků jsem ještě neviděla, ale podle toho co o filmu vím, tak mi to trochu připomíná Babel. Ale předpokládám, že to bude větší, když se to táhne v několika staletích.
nečítal. chvíľu som uvažoval minulý týždeň, že si to kúpim a prečítam, ale povedal som si, že pričasto vidím filmy, ktoré som predtým čítal, tak tentokrát som to nechal iba na filmovom rozprávaní.
Tak jsem byla v kině na tvajlatu, abych teda jako nebyla pozadu. Bylo to sice úplně o ničem, ale když se Jacob vyslíkal (pozor přitvrdili - už dokonce do trenek), pobavila jsem se hodně. Byla jsem na tom s bráchou a s tím se vždycky dobře pobavíme. Nebyla jsem ani moc zhnusená, ani moc nadšená, takže dle mého posudku je to celkem solidní céčko.
Komentáře
O Ulopeném Kosovu se teď trochu mluvilo když chtěl jeho režiser podepsat v Luxoru od Albrightové plakát s fotkami obětí "humanitárního bombardování"
Adamova jablka - ultradrsný a temnočerný humor, chvílema jsem propadal hysterickým záchvatům smíchu a chvílema se mi chtělo brečet zoufalstvím. Tenhle typ filmů mám rád.
Spáči - mluvila o tom Nevada. Docela příjemný film, ale nic co by mě vzalo.
No a včera jsem se díval na Expendables. Jestli jsem jedničku považoval za průměrnou oddechovku, tak tohle byl hluboce podprůměrný film. Většina hlášek na minulost hlavních protagonistů mi přišla trapná a akce na rozdíl od jedničky docela slabá.Nechápu jak to může mít na CSFD 83%...svět se zbláznil....
JCVD ale jako metrosexuální záporák exceloval:-)
A to jsem byla dost vyspaná.
Nie je to tak dokonalo rozprávané a strihané ako napr. Hodiny a posolstvo je pekné ale jednoduché. trochu mi vadia tie orgazmické výkriky okolo, ale film to je pekný, to áno.
Mám pocit, že snad chodím do kina jen na podzim :-D