Akurát hrám WoWko a mám za úlohu nájsť nejakého strateného engineera s menom Mikael Bay :D Stavím sa, že to bude nejaký majster výbušnín... I keď je možnosť, že je to len náhoda.. Taká malá možnosť...
Jenom teda připomínám, že Lowgarden nemá Robba rád, několikrát se o tom zmiňoval a tady je to holt hodně vidět :-P V poslední době mi ty inboxy moc vtipné nepřišly, ale tentokrát pobavil.
Ono je možné tomu rozumieť aj bez titulkov, keď som tomu rozumel ja a to sa učím eng. nie tak dlho. Tá žena, čo to spieva má skvelú výslovnosť, nie ako tí mrmlátori zo seriálov :)
Monti: Aký zombík s ginkobilobou? :D Psycho Killer?
@Michelle Clovek sa musi zamyslat, kam ta spolocnost speje. Najprv boli nahotinky len z vnutornej strany panskych skriniek a teraz mi vykladal kamarat o automatoch na pouzite pradlo v Japonsku. Najprv tu boli neskodne skryte kamery s ludmi so zaviazanymi snurkami a teraz toto...
Ja by som tým tvorcom želal, aby ich čosi také postretlo, aby si to sami okúsili. Ono to takto od pohodlia klávesnice nevyzeralo moc desivo, zakrvavená bába, čo točí hlavou, možno to natienenie a tie ruky, ale po čase by som skúšal myslieť racionálne... Alebo by som skôr skolaboval ako tá na konci... Ale toto bolo naozaj až moc...
EDIT: Práve som si predstavil, že v noci idem na záchod a niečo také mám v posteli keď sa vrátim :/ Odvolávam, asi by som určite skolaboval...
smith je v podstatě kování. blacksmit pracuje s tmavýmy kovy a kove pouze za tepla whitesmith se světlýmy kovy a praceje s kovy za studena ale může i za tepla nebo dokončuje práci třeba leštění
Komentáře
:)
http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/hloupe-zpusoby-jak-umrit
Monti: Aký zombík s ginkobilobou? :D Psycho Killer?
Fakt sa radsej nedivaj...
Len pre tvoju info - zena na konci od strachu zkolabuje - desne smesne
Najprv boli nahotinky len z vnutornej strany panskych skriniek a teraz mi vykladal kamarat o automatoch na pouzite pradlo v Japonsku.
Najprv tu boli neskodne skryte kamery s ludmi so zaviazanymi snurkami a teraz toto...
EDIT: Práve som si predstavil, že v noci idem na záchod a niečo také mám v posteli keď sa vrátim :/ Odvolávam, asi by som určite skolaboval...
blacksmit pracuje s tmavýmy kovy a kove pouze za tepla
whitesmith se světlýmy kovy a praceje s kovy za studena ale může i za tepla nebo dokončuje práci třeba leštění