Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...

Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.

A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
1142143145147148354

Komentáře

• K té teologické diskuzi... klasika:
    Ťuk, ťuk...
    Kdo tam?
    Svědci Jehovovi.
    A co chcete?
    Jen si popovídat.
    Tak si povídejte!
  • Aby som sa niako zapojil do debaty tak ja som bol kojeny myslim do 23 mesiaca... ale nikdy som z mlieka nevyrastol(dodnes spotreba kravskeho mlieka liter+ denne)
  • Gardien napsal(a):

... ale nikdy som z mlieka nevyrastol(dodnes spotreba kravskeho mlieka liter+ denne)

Měla bych Tě seznámit se svým bratrem. Rozuměli byste si... :D
    Klasický rozhovor:
    "Kam jdeš?"
    "Pro mlíko..."
    "Na co?"
    "Chci se napít."
    "Mlíka?"
    "..."
    "Na pečený vepřový/čínu/bramborák/doplňte-libovolný-nehodící-se-pokrm ?!"
    "Nóóó...." *doprovázeno nevinným nechápavým pohledem*

=D
  • Tyhle "stavy" jsem míval někdy mezi třinácti až patnácti. To jsem byl schopnej vyžahnout za den i dva litry. Taky jsem v tý době nejvíc vyrostl. Dneska se opovážím dát si trochu, když mě pálí žáha (a po ruce není Plzeň), jinak se moje zažívací ústrojí vyrovnává s větším množstvím mléka docela špatně. Takže chutě se mění, a s nimi mikroflóra v trávicím ústrojí....
  • MU: Jo to u mňa cela rodina vyskakovala že ako môžem po tom piŤ mlieko.. ja som sa na nich pozrel a otvoril som si ďalšiu krabicu... A tie nechapave pohľady tiež.... Najlepšie keď sme sedeli za stolom pri obede(myslim že stara mama mala 75 alebo tak niak) všetky štyri deti kofola/džus a ja mlieko... a všeci pozerali ako jem rebierka a zapijam ich tým
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Ve školce to bylo mlíko velký trauma, když mě učitelka nutila vypít i ten škraloup - žaludek až v krku... Proto jsem potom už nikdy nechtěl mlíko pít.
  • image
    Legolas, The Father of the Archers by nastiko
  • @Gardien V kterém letošním trháku jsme Tě mohli vidět...? :-P
  • Kto je ten urazený čo sedí a píska si?
  • @Joe Gyry Katniss z Hunger Games.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Miluju mlíko v jakékoli podobě - mlíčka, kakavíčka, jogurtíčky, tvarůžek, jogurtová pitíčka atd. Často si dávám večer velkou sklenici mléka (v připadě, že mám chuť na sladké, tak kakaa). Dřív jsme si s bratrem k filmu dali brčka do krabice mléka a sosali :D

Jediné, co nesnáším je teplé mléko (samotné - teplé kakao naopak miluju) a škralouch - jednou mě ho paní učitelky ve školce donutily vypít a já se tak strašně poblila po cestě do umývárky, že už mě nikdy nenutily :D
  • flanker.27 napsal(a):

Ve školce to bylo mlíko velký trauma, když mě učitelka nutila vypít i ten škraloup - žaludek až v krku... Proto jsem potom už nikdy nechtěl mlíko pít.

presne preto mlieko neznasam aj ja. Manzel ma vzdy obtyzden snazi presvedcit aspon na acidko :), zatial neuspesne
    Ved uz ste videli dojnu kravu, ktora pije mlieko?! :D
    a nemozem za ten svet presvedcit mamu, aby prestala kupovat to srackoidnu nizkotucnu vodu. Nechapem, preco ludia kupuju ine ako plnotucne mlieko.

• @Krisa : Teple mlieko neznašam tiež
  • Hmm tak jestli se mléko pije během růstu tak jsem asi trochu opožděnej protože je mi 17 a jsem schopnej ho klidně vypít i litr najednou. A ano, rostu (ovšem nejsem si jist jak moc to má s mlékem společného)
  • Ukradeno ze Psa:

Pretože v Benátkach sa nenachádzajú žiadne mešity, vláda umožnila talianskym moslimom modliť sa na ulici.
    Zatiaľ sa utopilo 543 moslimov. Boh žehná Talianom.
    image
    Hildegarda napsal(a):

a nemozem za ten svet presvedcit mamu, aby prestala kupovat to srackoidnu nizkotucnu vodu. Nechapem, preco ludia kupuju ine ako plnotucne mlieko.

Taky kupujem jenom červený, jinak to není mlíko. Teď navíc začaly v HK být automaty na mléko z místních farem + obchod mléčné farmy, kde mají opravdové mléko, jogurty, máslo atd. - to je tak dobrý, až bych brečela. Akorát se toho nedá vypít či sníst moc, páč je to opravdu tučné.

Miluji Čilichilli, zase mi jednou mluví přímo z duše :)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Krisa Koukám, kolik lidí má obdobné životní zkušenosti :)
  • Viděli jste už tohleŽito. Vypadá to, že Landovi definitivně hráblo. Škoda některý písně nebo třeba Krysař byli dobrý.
  • upraveno 26. listopadu 2012
    @derfel Já si o něm už dávno myslím, že není normální, takže mě to vůbec nepřekvapuje... Jsem trošku zaujatá :-D Ale zklamalo mě, že ten konec kariéry platí jen na rok... :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @MissUtahraptor Ten mrňavej blonďatej nahoře je ten zabiják z avengers?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Jinak, já osobně zase nemám rád studené mléko. Takže když už tu krabici rozdělám, celou jí vypiji. :D
    flanker.27 napsal(a):

@Krisa Koukám, kolik lidí má obdobné životní zkušenosti :)

Ještě bych tam přidala takový to "trhátko" u papírových krabic - kdy so člověk má vytrhnout proužek z krabice, aby šla otevřít a následně zase zavřít. Vždycky se mi utrhne i to zavírátko.
  • upraveno 26. listopadu 2012
    @Montezuma3 Ano. (Předpokládám... :) )

odshora dopředu:
    Hawkeye (Avengers)
    taťka Legolas (LotR)
    Katniss (Hunger Games)
    Merida (Brave)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @MissUtahraptor
    Čo je ti na tom divné? Mlieko je chutnejšie než čistá voda, podporuje silu kostí a prosto deň bez mlieka je nepredstaviteľný ;)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    derfel napsal(a):

Viděli jste už tohleŽito. Vypadá to, že Landovi definitivně hráblo. Škoda některý písně nebo třeba Krysař byli dobrý.

Kromě toho Janečka na jeho proslovu nevidim nic divného, nikdy nebyl řečník, ale chápu ho.
    Kromě toho Janečka na jeho proslovu nevidim nic divného, nikdy nebyl řečník, ale chápu ho.
    Ani to, že operou chtěl něco změnit a že změní svět tím, že bude asazovat život ve vrcholovém sportu?

• Krapet "netolerantní", možná až hnusný, ale ohromě mě pobavilo
    aneb
    Na co člověk nenarazí při hledání dinosaurů:
    image
    =D
  • Thorar napsal(a):

derfel napsal(a):

Viděli jste už tohleŽito. Vypadá to, že Landovi definitivně hráblo. Škoda některý písně nebo třeba Krysař byli dobrý.

http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/landa-alias-zito-44-buduje-armadu-runovych-bojovniku-planuje-revoluci-v-cesku.html

Tohle ti opravdu přijde zcela normální??? 8-O Mně teda ne...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.