Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...

Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.

A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
1139140142144145354

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Přidavač Dežo chodí rozšafně po stavbě sem a tam a rozhlíží se. Potká ho parťák a začne mu nadávat, že se jen fláká.
    Dežo povídá: "Hledám hranol, 20 na 20."
    "Dobře, budeme hledat spolu."
    Tak hledají spolu a potkají mistra. Ten se taky rozčiluje, že nemakají a jen zevlují po stavbě.
    Parťák říká: "Tady Dežo hledá hranol, 20 na 20."
    "Tak fajn. Jdu hledat taky, ať to najdem rychleji."
    Tak hledají ve třech a potkají stavbyvedoucího. Stavbyvedoucí pochopitelně začne nadávat, že se všichni jen flákají, plán se neplní a investor jim nezaplatí a...
    Mistr ho uklidňuje: "My jenom pomáháme Dežovi hledat hranol, 20 na
    20."
    Stavbyvedoucí se uklidní a hledá s nimi. Po hodině hledání jsou
    všichni utahaní, až Dežo najednou vztekle vykřikne: "Serem na hranol!!! Čo sa dá robiť, sadnem si na kulatinu..."
    upraveno 21. listopadu 2012
    Stojí takhle Khon se Silbersteinem a povídají si, když v tu chvíli okolo projedou dvě motorky, 4 limuzíny , papa mobil, pak další 4 limuzíny a nakonec dvě motorky.
    Khon se otočí na Silbesteina: "Docela dobrá firma na to, že začínali s jedním oslem."
  • Teď se objevila zpráva, že v Liberci mají problém s tygrem... tak vzhledem k tomu, kolik je tu matematiků, tak musím klasickou: Víte jak matematik chytá tygra?
    Vleze si do klece a provede kruhovou inverzi... ale musí si dávat bacha, aby nestál ve středu.
    Včera večer jsme s mojí ženou vedli trochu hlubší rozhovor o různých životních situacích.
    Přišla řeč na eutanázii.
    K tomuto citlivému tématu o volbě mezi životem a smrtí jsem poznamenal:
    "Nechci, abys mě nechala žít v takovém stavu, kdy bych byl závislý na přístrojích a živený tekutou stravou z nějaké flašky, kdybys mě někdy takhle viděla, vypni ty mašiny, co mě drží naživu."
    Ona vstala, vypnula televizi, počítač i ledničku a vylila mi pivo do záchodu ...
  • paulczpaulcz zima se blíží

:D
  • upraveno 22. listopadu 2012
    @flanker.27 To mi pripomenulo...predvcerom som bola v obchode - klasicky nakup: hera, korenova zelenina, bujon, cestovina...a chcela som potesit manzela, tak som mu kupila jedneho kozla. Ulozila som to vsetko do kocika, ledva som dosla domov a manzel sa zhrozene pozera na toho kozla. "A co bude pit sused!?" skoro ma odbachlo :)
    :)
    Což zas připomnělo (a nejsem si jistej, jestli to tu už nepadlo):

Přijdou Brňák, Budějovičák a Plzeňák do hospody.
    Brňák si objedná: "Dal bych si Starobrno."
    Budějovičák: "Dal bych si Budvar."
    Plzeňák: "Dal bych si kolu."
    Zbylí dva se po něm nevěřícně podívají.
    "No, když vy si taky nedáte pivo..."
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @flanker.27 Hehe, jen bych si při vyprávění dovolil nahradit kolu kofolou ;-)
  • Ja to znam s Pražakom a staropramenom...
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    DENNÍK INTERNETOVÉHO PREHLIADAČA
    Firefox: Počítač sa zapol, som pripravený na fungovanie
    Chrome: Počítač sa zapol, som pripravený na fungovanie
    Explorer: Počítač sa zapol, som pripravený na fungovanie

Firefox: Spúšťam sa, otváram funkcie a okná
    Chrome: Rýchlo sa spustím, načo nejaké príadvné funkcie a možnosti
    Explorer: Spúšťam sa

Firefox: Otváram záložky a pripravujem základné funkcie
    Chrome: Načítavam hlavnú stránku

Firefox: Načítavam domovskú stránku
    Chrome: Už nič nerobím, čakám sa príkaz

Firefox: Už nič nerobím, čakám sa príkaz
    Explorer: Otváram 10 windowsáckych reklamných stránok, 5 toolbarov, 3 okná a jeden error

Firefox: Už nič nerobím, čakám sa príkaz
    Explorer: Som unavený z práce, idem sa vypnúť

Keby boli internetové prehliadače dopravné prostriedky.
    Firefox: Auto, pomalé, ale má škálu funkcií, dobre sa používa na ceste a je bezpečné
    Chrome: Raketa, rýchla, ale má málo funkcií, nedá sa použiť na bežnej ceste a je nebezpečná
    Explorer: Horiaci koč

V inej verzií tohto vtipu som videl u Exploreru aj Skapatá ťava
    Deník celkem přesný, až na to, že u mne na notebooku je FF na stejné úrovni jako IE :D
    Monti: Nu, ja to moc porovnať s inými neviem, pretože, ako sa povie, zo svojej ríše zasľúbenej som nevyšiel skoro nikdy :D

Avšak doma používam Firefox a ide celkom v pohode, sem-tam sa sekne a niekedy ide pomalšie, hlavne som si všimol, že IceFire.cz má tendenciu tvrdohlavo sa načítavať pomalšie než iné stránky. Možno ho mám na rovnakej rýchlosti ako ty ten IE (čo by znamenalo, že máš ešte dvakrát tak pomalý IE), len mne toto bohato stačí. A čo sa týka funkcií, ktoré najčastejšie využívam, sedí mi. Možno je to aj zvykom. Chrome mi príde taký praktický - nemá síce také funkcie, aké by som od neho očakával, ale zato ide celkom v pohode a rýchlo, minimálne na počítačoch v škole. Ale IE je totálny zabijak. To dlho trvá, kým sa okno otvorí, dlho trvá, kým to otvorí všetky tie zbytočné tlačidlá (dokonca mi to nestojí otvárať ho ani za to, aby som si zavrel toolbary) a toolbary a potom ti vyhodí svoje reklamné stránky. Ako... IE je teda boss medzi harmonickým súladom nepraktickosti, príšerného vzhľadu, pomalosti, nebezpečnosti a un-userfriendlyzmu.
  • Branislav_Gepeto napsal(a):

Explorer: Otváram 10 windowsáckych reklamných stránok, 5 toolbarov, 3 okná a jeden error

toto nie je chybou IE ale uživateľa... ja na IE nedam dopustiť iný prehliadač nepoužívam a firefox mi ani len nenačita icefire a z neznamych dôvodov sa pri pokuse vypne...

Gardien napsal(a):

Branislav_Gepeto napsal(a):

toto nie je chybou IE ale uživateľa... ja na IE nedam dopustiť iný prehliadač nepoužívam a firefox mi ani len nenačita icefire a z neznamych dôvodov sa pri pokuse vypne..

1. V čom konkrétne je to problém uživateľa? Neviem, akože mne IE skoro vôbec nejde načítať a jediná vec, ktorú na tom ovplyvním sú tie toolbary a tie toho zas tak veľa nezmenia.
    2. To nie je problém Firefoxu ale tvojho počítača. Možno máš FF neaktuálny alebo sa oň ako používateľ nestaráš, mne frčí v pohode aj s IceFire stránkou.
  • 1. presne tie toolbary som myslel
    2. je to možne.. nepouživam firefox... načo, keď mi IE ide bez problemov, neseká, rýchlosť je rovnaká ako u Opery a FF...
    i keď neviem.. koľkatku maš IE?
    Mno já používám primárně Chrome. Ale když potřebuji pracovat v IE nebo nedejte bohové :weirwood: dokonce ve FF tak to většinou kliknu na spouštěcí ikonu a mezi tím si ještě stihnu odskočit na záchod a kouknout, jestli náhodou něco nepřibilo z lednici :D
  • mne sa PC naštartuje za 30 sekund a IE za desatinu času
    upraveno 22. listopadu 2012
    btw Chrome je nejlépe zabezpečený prohlížeč -- je open source (Chromium) a Google dává bezpečnosti vysokou prioritu, takže se ty "security vulnerabilities" vyřeší celkem rychle, IE na tom v tomhle směru není taky špatně.
    Jinak mám na IE samozřejmě stejný názor jako většina :-)
  • Chrome je fajn, ale video z icefire si musím spustit v IE, v Chrome se podivně zasekává.
    Nový Icefire je naopak v IE nepoužitelný. A ještě má IE ve zvyku sebrat celý výkon mého slabého počítače pro sebe. :-)
    Gardien: tebe sa štartuje PC 30 sekúnd? To máš dobré, ja kým naštartujem tento stroj, to mám pocit, ako keby som išiel odpáliť raketu. Grafickú kartu mám myslím celkom v pohode, ale procesor je déééééésne slabý a starý, čo vidieť najmä na hrách.

BenNevis Vieš, aký otec taký syn. Aj Microsoft hrabe len pre seba :P (musel som si šprtnúť do Mkrvosofťákov)
    V škole sme sa inak bavili o takých detských génioch a jeden spolužiak povedal, že vraj je nejaký strašne mladý chalan (8 alebo 12 rokov?), ktorý je úplný génius, ajťák a pomáha otcovi v Microsofte. Teda v podstate je Windows mierne programovaný aj osemročným/dvanásťročným dieťaťom. A druhý spolužiak si neodpustil poznámku: ,,Hej, a potom to tak aj vyzerá."
  • @Branislav_Gepeto: No predtým to bolo dlhšie ale táto osmička je superrýchla... ako môžem ln odporučiť... mal som ju už ako previev a teraz ju mam upnutú za 30 e z legalneho xpčka....
    A naviac mam celkom slušny pc... sice HP(Hadam pujde) ale ide to..
    Teda skôr dosť výrazne padal ale mam novú krabicu... so starou bol problém so zdrojom... nestači chudák
    My máme HP tlačiareň a mám dosť... Tá si mieša farby ako sa jej zachce :D
  • Tlačiaeň mam Epson
  • HP nikdy v zivote - staci, co o tych kramoch hovori sused, ktory je tam zamestnany :)
    My doma iba jablcka
  • ja mam jablcka rad mobilne dotykove
    HP majů celkom dobré monitory, s tím ostatním z jejích výroby nemám zkušenosti.
  • Od HP máme první notebook. Po šesti letech intenzivního používání sice docela zpomalený (Z opravny máme tip na částečné řešení- až na to bude... :D ), ale zase má stále nejlepší zvuk ze všech oklávesovaných krabiček, na kterých jsem kdy něco delší dobu poslouchala. :D
    upraveno 24. listopadu 2012
    Já jsem měl HP asi rok, po roce se pokazil -- šel 4x do servisu, 3x mu vyměnili základní desku (wtf?), 1x chladič na procesoru. Celý ten proces trval asi 5 měsíců (vždy si ho tam nechali skoro měsíc), nakonec mi vrátili peníze... takže HP notebook už si asi nekoupím :).
    My máme na privátě zase samé thinkpady (T420i, 2x T420s), i když už ty thinkpady nejsou co bývaly.
    Hildegarda napsal(a):

HP nikdy v zivote - staci, co o tych kramoch hovori sused, ktory je tam zamestnany :)
    My doma iba jablcka

No aj ja by som rád len jabĺčka a Macintosh, lenže peniažkov je málo :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.