Sranda topič
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Dežo povídá: "Hledám hranol, 20 na 20."
"Dobře, budeme hledat spolu."
Tak hledají spolu a potkají mistra. Ten se taky rozčiluje, že nemakají a jen zevlují po stavbě.
Parťák říká: "Tady Dežo hledá hranol, 20 na 20."
"Tak fajn. Jdu hledat taky, ať to najdem rychleji."
Tak hledají ve třech a potkají stavbyvedoucího. Stavbyvedoucí pochopitelně začne nadávat, že se všichni jen flákají, plán se neplní a investor jim nezaplatí a...
Mistr ho uklidňuje: "My jenom pomáháme Dežovi hledat hranol, 20 na
20."
Stavbyvedoucí se uklidní a hledá s nimi. Po hodině hledání jsou
všichni utahaní, až Dežo najednou vztekle vykřikne: "Serem na hranol!!! Čo sa dá robiť, sadnem si na kulatinu..."
Khon se otočí na Silbesteina: "Docela dobrá firma na to, že začínali s jedním oslem."
Vleze si do klece a provede kruhovou inverzi... ale musí si dávat bacha, aby nestál ve středu.
Přišla řeč na eutanázii.
K tomuto citlivému tématu o volbě mezi životem a smrtí jsem poznamenal:
"Nechci, abys mě nechala žít v takovém stavu, kdy bych byl závislý na přístrojích a živený tekutou stravou z nějaké flašky, kdybys mě někdy takhle viděla, vypni ty mašiny, co mě drží naživu."
Ona vstala, vypnula televizi, počítač i ledničku a vylila mi pivo do záchodu ...
:D
Což zas připomnělo (a nejsem si jistej, jestli to tu už nepadlo):
Přijdou Brňák, Budějovičák a Plzeňák do hospody.
Brňák si objedná: "Dal bych si Starobrno."
Budějovičák: "Dal bych si Budvar."
Plzeňák: "Dal bych si kolu."
Zbylí dva se po něm nevěřícně podívají.
"No, když vy si taky nedáte pivo..."
Firefox: Počítač sa zapol, som pripravený na fungovanie
Chrome: Počítač sa zapol, som pripravený na fungovanie
Explorer: Počítač sa zapol, som pripravený na fungovanie
Firefox: Spúšťam sa, otváram funkcie a okná
Chrome: Rýchlo sa spustím, načo nejaké príadvné funkcie a možnosti
Explorer: Spúšťam sa
Firefox: Otváram záložky a pripravujem základné funkcie
Chrome: Načítavam hlavnú stránku
Firefox: Načítavam domovskú stránku
Chrome: Už nič nerobím, čakám sa príkaz
Firefox: Už nič nerobím, čakám sa príkaz
Explorer: Otváram 10 windowsáckych reklamných stránok, 5 toolbarov, 3 okná a jeden error
Firefox: Už nič nerobím, čakám sa príkaz
Explorer: Som unavený z práce, idem sa vypnúť
Keby boli internetové prehliadače dopravné prostriedky.
Firefox: Auto, pomalé, ale má škálu funkcií, dobre sa používa na ceste a je bezpečné
Chrome: Raketa, rýchla, ale má málo funkcií, nedá sa použiť na bežnej ceste a je nebezpečná
Explorer: Horiaci koč
V inej verzií tohto vtipu som videl u Exploreru aj Skapatá ťava
Avšak doma používam Firefox a ide celkom v pohode, sem-tam sa sekne a niekedy ide pomalšie, hlavne som si všimol, že IceFire.cz má tendenciu tvrdohlavo sa načítavať pomalšie než iné stránky. Možno ho mám na rovnakej rýchlosti ako ty ten IE (čo by znamenalo, že máš ešte dvakrát tak pomalý IE), len mne toto bohato stačí. A čo sa týka funkcií, ktoré najčastejšie využívam, sedí mi. Možno je to aj zvykom. Chrome mi príde taký praktický - nemá síce také funkcie, aké by som od neho očakával, ale zato ide celkom v pohode a rýchlo, minimálne na počítačoch v škole. Ale IE je totálny zabijak. To dlho trvá, kým sa okno otvorí, dlho trvá, kým to otvorí všetky tie zbytočné tlačidlá (dokonca mi to nestojí otvárať ho ani za to, aby som si zavrel toolbary) a toolbary a potom ti vyhodí svoje reklamné stránky. Ako... IE je teda boss medzi harmonickým súladom nepraktickosti, príšerného vzhľadu, pomalosti, nebezpečnosti a un-userfriendlyzmu.
2. To nie je problém Firefoxu ale tvojho počítača. Možno máš FF neaktuálny alebo sa oň ako používateľ nestaráš, mne frčí v pohode aj s IceFire stránkou.
2. je to možne.. nepouživam firefox... načo, keď mi IE ide bez problemov, neseká, rýchlosť je rovnaká ako u Opery a FF...
i keď neviem.. koľkatku maš IE?
Jinak mám na IE samozřejmě stejný názor jako většina :-)
Nový Icefire je naopak v IE nepoužitelný. A ještě má IE ve zvyku sebrat celý výkon mého slabého počítače pro sebe. :-)
BenNevis Vieš, aký otec taký syn. Aj Microsoft hrabe len pre seba :P (musel som si šprtnúť do Mkrvosofťákov)
A naviac mam celkom slušny pc... sice HP(Hadam pujde) ale ide to..
Teda skôr dosť výrazne padal ale mam novú krabicu... so starou bol problém so zdrojom... nestači chudák
My doma iba jablcka
My máme na privátě zase samé thinkpady (T420i, 2x T420s), i když už ty thinkpady nejsou co bývaly.