Sranda topič
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.
A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
A) PZP alebo havarijne na auto
B) zivotmu poistku
C) poistenie zodpovednosti za skodu sposobenu tvojou osobou
A potom to vyhlasuj za pochybny obor :)
Cisla su nahodou krasna vecicka :)
Mne sa paci, ze tento obor je o exaktnosti, to sa o prave neda velmi povedat :) nic nevies urcite a ak aj mas pravdu, tak ju nemas :)
Mimochodem koukám na to už popáte, protože stále nevěřícně zírám.
Životní pojištění možná uzavřu, až budu chtít v autě šlápnout na plyn a rozjet se proti stěně. Eliška chtěla uzavřít životní pojištění asi měsíc předtím, než umřela. Pohádali jsme se kvuli tomu a nakonec jsem jí to rozmluvil a udělal bych to kdykoli znovu.
V žádném případě nebrojím proti počítání, naopak, matematika je základ pro jakýkoli exaktní myšlení a nástroj exaktní vědy. Mí dva nejlepší přátelé jsou matematici. Obdivuju to. Mluvím pouze o užití čísel jako nástroje na počítání lidského neštěstí.
Nedavno som videla hovienko nasho suseda a mozem ti povedat, ze taku zelenu ani nepoznas a pri tom je zdravy ako buk
Musim Ti povedat, ze Elisku by ani vtedy nik nepoistil. Sama som zvazovala poistky par sto ludom na zaklade zleho zdravotneho stavu a odmietala som ziadosti ako na beziacom pase, takze si jej nemusel nic rozmlouvat.
en škoda, že som z toho nevidel ešte ani padeľek :D
Jsem právník kvuli jinejm důvodům než správnejm kolonkám. Mikrospánek pro mě znamená ohrožení něčího života.
Ano, mikrospanok znamena ohrozenie zivota, preto je dobre, ak ten ohrozeny zivot je poisteny z tvojej povinnej poistky, aby bolo na
Iiecbu.
Životní pojistku jsem měla na dobu nutnou, ať neplatím pokutu za zrušení (nechala jsem se do ní dotlačit za pomocí lží). V případě smrti by manžel dostal 50 tisíc, což pokryje pohřeb, ale nalila bych za svůj život do pojišťovny daleko více peněz.
@flanker.27 V případě nějaké nehody člověk nemyslí na peníze, ale je dost institucí, které mu to připomenou.
@BenNevis Myslíš, že to nevím? Já neříkám, že se lidi nemají pojišťovat. Nehodlaám rušit zdravotní pojištění (jen budu bojovat proti "nadstandardům").
Jen bych si to nevybral za povolání.
"Promiňte, slečno, já ... je mi to trapné s vámi o tom mluvit ... víte, potřeboval bych ... opravdu, tisíckrát se omlouvám, je to takové ..."
Slečna si myslí, že ví, o co jde, strčí mu do kapsy krabičku prezervativů, vyinkasuje peníze a mladý muž odejde. Druhý den je zpátky a rovnou míří k té samé prodavačce. Ta se ho ptá:
"Bylo to v pořádku, vyhovovalo vám to?" "Víte slečno ... znovu se strašně omlouvám, je to tak žinantní ... ale ... jak se to používá proti průjmu?
Návštevník cintorína si všimol hrobára ako vykopáva hroby. Ide k nemu a pýta sa ho: ,,Prečo ich vykopávate?" Hrobár prestane kopať, pozrie naňho a odpovedá: ,,Hlásili, že bude povodeň, tak evakuujem."
A navíc, přece nebudu trpět sama :D