Sranda topič

upraveno 29. srpna 2017 v Rozličný pokec
Videa, Audia, Obrázky, vtipy atd co vás pobaví...

Prosíme, nevkládejte obrázky, videa, ani cokoliv dalšího, co nějak souvisí se seriálem, nebo z něj vychází. Pro takové účely je v kategorii Seriál vhodná třeba tato diskuze.

A já začnu tím jak se vyznamenala slovenská televize :-D
1136137139141142354

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Něco stahovače :)

image
    A nová dětská hra, jistě se uchytí... :(

• upraveno 15. listopadu 2012
    @flanker.27 Povedz, ze nemas
    A) PZP alebo havarijne na auto
    B) zivotmu poistku
    C) poistenie zodpovednosti za skodu sposobenu tvojou osobou
    A potom to vyhlasuj za pochybny obor :)
    Cisla su nahodou krasna vecicka :)
    Mne sa paci, ze tento obor je o exaktnosti, to sa o prave neda velmi povedat :) nic nevies urcite a ak aj mas pravdu, tak ju nemas :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 15. listopadu 2012
    Proč ten pejsek u kadění krká?
    Mimochodem koukám na to už popáte, protože stále nevěřícně zírám.
  • @Krisa ja sa tiez neviem vynadivat, asi to kupim malej pod stromcek - urcite lepsie ako lego :)
    @Hildegarda Mám povinné ručení, protože to po mě chce zákon, jinak bych na to uděla to co ten pejsek. Krom toho jsem "veřejně pojištěn" důchodově a zdravotně.

Životní pojištění možná uzavřu, až budu chtít v autě šlápnout na plyn a rozjet se proti stěně. Eliška chtěla uzavřít životní pojištění asi měsíc předtím, než umřela. Pohádali jsme se kvuli tomu a nakonec jsem jí to rozmluvil a udělal bych to kdykoli znovu.

V žádném případě nebrojím proti počítání, naopak, matematika je základ pro jakýkoli exaktní myšlení a nástroj exaktní vědy. Mí dva nejlepší přátelé jsou matematici. Obdivuju to. Mluvím pouze o užití čísel jako nástroje na počítání lidského neštěstí.
    Hildegarda napsal(a):

@Krisa ja sa tiez neviem vynadivat, asi to kupim malej pod stromcek - urcite lepsie ako lego :)

To bych nedělala, podle mne není výchovné děti učit, že žlutá hovínka jsou v pořádku!
  • @Krisa Ked budes mat deti, nechaj sa prekvapit ;-)
    Nedavno som videla hovienko nasho suseda a mozem ti povedat, ze taku zelenu ani nepoznas a pri tom je zdravy ako buk
  • @flanker.27 Ako pravnik by si mozno dokazal povedat, ako cloveku dokaze zruinovat bez PZP taky mikrospanok zivot. staci, ze vrazis do kamiona a nadoplatil by si sa. Alebo kamion do teba. Takze povinne poistenie ma svoj zmysel. Od teba ako od pravnika by som cakala iny postoj.

Musim Ti povedat, ze Elisku by ani vtedy nik nepoistil. Sama som zvazovala poistky par sto ludom na zaklade zleho zdravotneho stavu a odmietala som ziadosti ako na beziacom pase, takze si jej nemusel nic rozmlouvat.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    flanker.27 napsal(a):

Studium? To je těžba a dobývání :)

Priemerná mzda 33 812... Nie zlé :D
    en škoda, že som z toho nevidel ešte ani padeľek :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    flanker.27 napsal(a):

Něco stahovače :)

image

Čo čakáš, keď sťahuješ niečo nekonečné? :D
    @Hildegarda Pojistil, dokonce jí to vnucovali. Asi nejsou všude stejně přísní na rizika. BTW ze zcela pragmatického hlediska mě to i zachránilo, že jsem jí to rozmluvil, s ohledem na to, že na mě tchýně poslala policii a to, jeslti měla Eliška životní pojištění byla jedna z prvních otázek.

Jsem právník kvuli jinejm důvodům než správnejm kolonkám. Mikrospánek pro mě znamená ohrožení něčího života.
  • @flanker.27 Nepojistil. Pojistovak vas mohol nahanat, kolko chcel, nakoniec by predbezna poistka skoncila u takych, ako som bola ja a ti by to zamietli.

Ano, mikrospanok znamena ohrozenie zivota, preto je dobre, ak ten ohrozeny zivot je poisteny z tvojej povinnej poistky, aby bolo na
    Iiecbu.
  • @Hildegarda Nechci zažít, že zdravotní pojištění bude dobrovolné a pojišťovny si budou vybírat, KOHO pojistí.
    Životní pojistku jsem měla na dobu nutnou, ať neplatím pokutu za zrušení (nechala jsem se do ní dotlačit za pomocí lží). V případě smrti by manžel dostal 50 tisíc, což pokryje pohřeb, ale nalila bych za svůj život do pojišťovny daleko více peněz.

@flanker.27 V případě nějaké nehody člověk nemyslí na peníze, ale je dost institucí, které mu to připomenou.
  • @BenNevis Neviem, aku poistku si mala, ale ked som vytvarala poistky, tak sa mi stalo malokedy, ze by clovek zaplatil viac, ako pri doziti dostane. Musel byt ovela rizikovejsi - napriklad obezny cukrovkar po 40tke.
    @Hildegarda Pojistil. O zdravotní stav se totiž nikdo nezajímal. Nevěřit mi můžeš, asi je to pro tebe stejně nemožný jako pro mě vzkříšení, ale mě je to popravdě úplně jedno...
    aby bolo na Iiecbu.
    Tak nevim jak u vás, ale u nás se léčba hradí z něčeho úplně jinýho.

@BenNevis Myslíš, že to nevím? Já neříkám, že se lidi nemají pojišťovat. Nehodlaám rušit zdravotní pojištění (jen budu bojovat proti "nadstandardům").

Jen bych si to nevybral za povolání.
  • Pojišťovny? Když ptáčka lapají, hezky mu zpívají...Samé špatné zkušenosti...Nic proti Tobě...
  • JayJay
    upraveno 20. listopadu 2012
    Off-topic, smazal jsem.
    koukám, že morálností si máme co vyčítat :o)
    Jenže co já dělám, dělám pro knihovnu a chráním tak veřejný majetek, ne lichváře. Nejde o žádné dluhy že někoho vyhodí z práce a nemá proto na nájem. V tom je dost podstatný rozdíl...
  • Ľudia, nechceli by ste to presunúť do Kecáliště? Kdekoľvek inde by mi to nevadilo, ale toto sranda ozaj nie je. :)
    upraveno 16. listopadu 2012
    Vstoupí nesmělý mladý muž do drogerie. Rozhlíží se, vidí jen samé mladé, hezké prodavačky. Konečně si dodá odvahy, přistoupí k jedné z nich a povídá:
    "Promiňte, slečno, já ... je mi to trapné s vámi o tom mluvit ... víte, potřeboval bych ... opravdu, tisíckrát se omlouvám, je to takové ..."
    Slečna si myslí, že ví, o co jde, strčí mu do kapsy krabičku prezervativů, vyinkasuje peníze a mladý muž odejde. Druhý den je zpátky a rovnou míří k té samé prodavačce. Ta se ho ptá:
    "Bylo to v pořádku, vyhovovalo vám to?" "Víte slečno ... znovu se strašně omlouvám, je to tak žinantní ... ale ... jak se to používá proti průjmu?
    image
  • Neviem, či tento vtip tu už bol, ale aj tak. Skoro aktuálny.
    Návštevník cintorína si všimol hrobára ako vykopáva hroby. Ide k nemu a pýta sa ho: ,,Prečo ich vykopávate?" Hrobár prestane kopať, pozrie naňho a odpovedá: ,,Hlásili, že bude povodeň, tak evakuujem."
    Beru zpět a oficálně se omlouvám Viral Brothers, protože nejsou nejhorší parodií na Gangnam Style na světě - tento chlapec je mnohonásobně překonal. A bohužel to není vůbec sranda, je to spíš smutné. Proč to ti lidi dělají?
  • @Krisa Spíš si kladu otázku, proč to tady lidi potom nahazujou. :-)
    heavy_head napsal(a):

@Krisa Spíš si kladu otázku, proč to tady lidi potom nahazujou. :-)

Protože jsem se chtěla omluvit Viral Brothers, které jsem tady strašlivým způsobem pomluvila :)
    A navíc, přece nebudu trpět sama :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Jj, člověk se rád dělí o podobná utrpení. (Proto většinou na tyhle odkazy taky neklikám.)
  • Krisí tortura. :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Já se podobně dělila o zážitky z četby Twilightu. Musela jsem se prostě vykecat. Dodnes se divím, že mě kamarádka nevyhodila z bytu :o))
  • Kamarádka psychoterapeutka. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.